Ben tijdens de "probeerweken" enkele keren langs geweest om antwoorden te krijgen op mijn vragen. Ben daardoor nu goed op de hoogte hoe de gehoorapparaten werken en hoe ze te onderhouden. Ook de fin... See more
Company replied
Ik ben prima geholpen door Gregory, heb nog wel een weg te gaan qua handelingen, daar moet ik zelf achterkomen door dingen te proberen, Gregory nam de tijd voor je en dat was heel fijn, als er iets... See more
Company replied
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Written by the company

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Raadhuisstraat 53, 2101HD, Heemstede, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ben tevreden met de bediening
De uitleg van gebruik was uitstekend.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Heemstede Raadhuisstraat
Prima uitleg en jammer dat ze weg gaat dit is een gemis, maar veel succes in het van Gogh museum, chris

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Heemstede Raadhuisstraat
Gregory nam de tijd voor je en dat was heel fijn, als er iets onduidelijk is rij ik naar Heemstede
Goede en eerlijke voorlichting over gehoorproblemen en de oplossing. Vriendelijke service.
Geen vervangend apparaat beschikbaar
bij reparatie , 10 dagen zonder hoorapparaat
Nu meer dan 2 weken zonder enige indicatie wanneer de reparatie voltooid is, evenmin enige reactie van klant-'support' die 10 dagen geleden per email benaderd zijn, telefonisch lukt niet zonder gehoorapparaat

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Heemstede Raadhuisstraat
Alle mogelijkheden werden goed uitgelegd, zowel door de ene medewerkster als de andere medewerker bij de winkel waar ik geweest ben.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Heemstede Raadhuisstraat
Ik ben in Heemstede geholpen door mevrouw van Enkhuizen. Van A tot Z heeft ze de tijd voor mij genomen en alles perfect geregeld. Vaak liepen we uit in de tijd en bleef zij rustig. De gehoorondersteuning is heel goed met alle functies. Ik kan daardoor weer goed functioneren in het dagelijks leven.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Heemstede Raadhuisstraat
Bij het uitpakken van het pakket zat er geen stekker nij het apparaat om de hoorapparaten te drogen. Volgens de medewerker moest ik de stekker van de oplader iedere keer omzetten. Nu moest ik een aparte stekker kopen om het wisselen te voorkomen.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Heemstede Raadhuisstraat
Het overleg over een nieuw hoorapparaat verliep uiterst vriendelijk en gericht op een nuttig gebruik van het apparaat. Mocht zich in de toekomst een probleem voordoen, dan maak ik meteen een afspraak.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Heemstede Raadhuisstraat
Werd vriendelijk en begripvol geholpen.
Mijn situatie is op dit moment niet zo geweldig.
Ben zeer tevreden .
Werd goed geholpen door Marissa. Ze legt alles duidelijk en op een rustige manier uit.
Ze neemt de tijd en ik heb 2 hoorapparaten uitgeprobeerd, zodat ik tot een goede keus kon komen.
Testen en gesprekken verliepen niet gehaast er werd tijd voor genomen door een aardige audicien.
En prettig dat je terug kan komen als er zich problemen voordoen of er onduidelijkheid is bij instellingen.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Heemstede Raadhuisstraat
Heel prettige ontvangst een zeer uitgebreide informatie gekregen.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Heemstede Raadhuisstraat
Learn more about other kinds of reviews.