De winkel in Middelharnis doet alles om de hoorapparaten goed af te stellen, door door te vragen om het uiterste uit de apparaten te halen. Audicien Rense is zeer begaan om dit te bereiken, dank... See more
See what reviewers are saying
Aardige mensen die weten wat ze doen. Jammer zijn de vele e-mailtjes. Een rommelig gevoel geeft de nota die per post op zaterdag 15 november bij ons in de brievenbus kwam. 'Graag het bedrag per omga... See more
Ik ben heel goed en rustig geholpen door de vrouwelijke audiciën (ik weet helaas haar naam niet) bij de vestiging van Schoonenberg in Middelharnis. Niets was eigenlijk te veel. Heel belangrijk bij d... See more
Ik ben uitstekend geholpen en voor gelicht bij mijn nieuwe hoortoestellen.
Company details
Written by the company
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Goed horen betekent mee blijven doen
Written by the company

- Ons motto, in twee woorden: doe mee.
- Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Niet tevreden, geld terug
Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Contact info
Zandpad 19, 3241 DB, Middelharnis, Zuid-Holland, Netherlands
- 9006007008
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
goede service
Ik ben uitstekend geholpen en voor gelicht bij mijn nieuwe hoortoestellen.
Top afstelling
om het uiterste uit de apparaten te halen. Audicien Rense is zeer begaan om dit te bereiken, dank daar voor
groet
Ger Hellevoetsluis
Professioneel geholpen en alle tijd om tot een tevreden klant te komen!
Netjes en professioneel geholpen.
In deze tijd geweldig dat het te doorlopen proces belangrijker is/lijkt dan het afrekenen. Goed gedaan!
Aardige mensen die weten wat ze doen.
Aardige mensen die weten wat ze doen.
Jammer zijn de vele e-mailtjes.
Een rommelig gevoel geeft de nota die per post op zaterdag 15 november bij ons in de brievenbus kwam. 'Graag het bedrag per omgaande overmaken' terwijl dit per pin op de 13e al gedaan was.
May use AI-assist with repliesRead more

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Middelharnis Zandpad
Ik ben heel goed en rustig geholpen…
Niets was eigenlijk te veel. Heel belangrijk bij de aanschaf van gehoorapparaten.
goede kwaliteit en kennis bij de meting…
goede kwaliteit en kennis bij de meting van mijn oortoestel

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Middelharnis Zandpad
Ook voor eenzijdig gehoorverlies naar Schoonenberg!
Na ruim veertig jaar eenzijdig gehoorverlies, prima geadviseerd en geholpen aan een cros hoortoestel. Sindsdien hoor ik het ook weer van de andere kant.

goede uitleg
goede uitleg , prima begeleiding en er wordt goed geluisterd naar de wensen !

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Middelharnis Zandpad
Vriendelijk enthousiast geholpen door…
Vriendelijk enthousiast geholpen door het personeel van Schoonenberg in Middelharnis.
Prima klantenservice
Goede uitleg, goede proefperiode. Twee soorten hoortoestellen uitgeprobeerd. Daar krijg je goed de tijd voor.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Middelharnis Zandpad
Vriendelijke behandeling en een heldere…
Vriendelijke behandeling en een heldere uitleg over alle facetten van aanschaf

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Middelharnis Zandpad
Het enige minpunt bij dit filiaal is
Het enige minpunt bij dit filiaal is, dat je niet zo maar binnen kunt lopen als je een probleem hebt met je toestellen. Je bent verplicht een afspraak te maken.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Middelharnis Zandpad
De afspraken zijn goed nagekomen ,en…
De afspraken zijn goed nagekomen ,en vlot afgehandeld.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Middelharnis Zandpad
DE MOGELIJKHEDEN DIE ER U ZIJN VIA MOBIEL.
WAT MOET IK NOG MEER VERLANGEN.
BEN ER HEEL BLIJ MEE.
HET CONTACT MET JULLIE
DE AANDACHT EN EEN GOED GEVOEL
DE OPLOSSING VOOR EEN BETER GEHOOR.
Goede uitleg / begrijpelijk / pro…
Goede uitleg / begrijpelijk / pro actief / niets aan veranderen

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.