Schoonenberg is niet meer wat het ooit geweest is. Met een hoorzeker pakket moet je nog steeds een afspraak maken voor nieuwe filtertjes voor je hoortoestel terwijl ze ze zo kunnen toesturen of meegev... See more
Company replied
De winkel in Middelharnis doet alles om de hoorapparaten goed af te stellen, door door te vragen om het uiterste uit de apparaten te halen. Audicien Rense is zeer begaan om dit te bereiken, dank... See more
Ik ben heel goed en rustig geholpen door de vrouwelijke audiciën (ik weet helaas haar naam niet) bij de vestiging van Schoonenberg in Middelharnis. Niets was eigenlijk te veel. Heel belangrijk bij d... See more
Van te voren maak je een afspraak, je hoeft dus nooit lang te wachten. Je wordt vriendelijk geholpen, bij een kopje koffie worden de details besproken. Er wordt ruim de tijd genomen voor de onderzoeke... See more
Company replied
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Written by the company

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Zandpad 19, 3241 DB, Middelharnis, Zuid-Holland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zeer professioneel en klantvriendelijk geholpen door Aukje Goedegebuure! Wat een topper!

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Middelharnis Zandpad
Goede dienstverlening doordat er mee gedacht werd met mijn financiële mogelijkheden! De medewerker was kundig, geduldig en vooral vriendelijk bij het uitleggen van het gebruik van het hoortoestel
Prima geholpen door de medewerker van schoonenberg, alleen maar complimenten.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Middelharnis Zandpad
Ik ben hier prima geholpen, er wordt alle tijd genomen en er is voldoende ruimte en gelegenheid om meerdere toestellen een bepaalde periode te testen.
Ook het dagelijkse inloopspreekuur wekt prima.
Eén klein verbeterpuntje, telefonisch lastig te benaderen en ook mailcontact gaat niet altijd vlekkeloos, maar bij binnenlopen wordt het altijd prima opgelost.
Verder vindt ik de prijzen, net als overigens bij alle andere aanbieders, schimmig, je vindt dus op geen enkele website een overzicht van alle toestellen die ze hebben met een prijs erbij. Maar dat is bij eender welke andere bedrijf in deze branche.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Middelharnis Zandpad
Ik ben zeer tevreden over wat er mogelijk is en heb goede uitleg gekregen op een rustige en duidelijke manier.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Middelharnis Zandpad
Al jaren klant en altijd uitstekend geholpen.
Vakbekwaam tot in de puntjes.
Ga zo door!

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Middelharnis Zandpad
Ben geweldig geholpen en alles is goed uitgelegd over mijn nieuwe gehoorapparaten.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Middelharnis Zandpad
Uitstekende oplossing gevonden voor mijn hoorprobleem door deskundig personeel , die in een aantal ruime sessies op zeer vriendelijke wijze geholpen heeft.
Ik ben zeer tevreden met mijn hoortoestellen.

Mijn upgrade.
Mijn nieuwe hoortoestellen (binnen het vergoedingsbeleid van de verzekering) zijn voor mij een stap vooruit. Ze bieden een natuurlijker geluid en je kunt de geluidssterkte aanpassen via een app en via knopjes op het toestel. Toch handig als je wat meer geluid nodig hebt bij iemand die zacht spreekt, of juist als je je wat wilt afsluiten van een luidruchtig gezelschap naast je.
Aangemeld bij je smartphone kun je zonder iemand te hinderen naar muziek luisteren en je kunt bellen met je telefoon in je zak. Handig toch?
Voorts ben ik in Middelharnis vakkundig geholpen: jouw wensen staan voorop.
L.s.,
Deze week nieuwe hoorapparaatjes gekregen.
Weer zoals ook de keren hiervoor uitstekend geholpen!
De gehoor specialist is kundig en behulpzaam.
Met vriendelijke groet, S.B.Jongejan.
Rende was geduldig en precies, voorkomend en ook zeer transparant over de kosten
Dhr, R. Nanninga is een uiterst deskundige audicien. Vanaf het begin tot het eind van het traject hoorhulp aanmeten heb ik de allerbeste adviezen gekregen, Hij nam ruimschoots de tijd, liet alle mogelijkheden passeren en ik kon makkelijk kiezen welke ik wilde. Ik vind de hulp naar de verzekering ook een prima service, net als een aantal weken proefperiode.
Een wereld van geluid ging voor mij open.
Het servicepakket batterijen en schoonmaak, alswel de UV cleaningdoos voor 5 jaar abonnement geweldige toegevoegde service. .
Ik ken het bedrijf Schoonenberg sinds de 70-er jaren, want ik werkte bij Siemens Medische techniek. The best there is!