Het hele proces van ontvangst tot en met de controle, testen, afstellen, advies dit was voor ons de eerste keer dat we zo uitvoerig geholpen zijn. Echt chapeau! wij zijn in Sittard beide keren bij de... See more
See what reviewers are saying
Ben op een keurige nette manier behandeld door het personeel. Ze zijn ook deskundig. Nemen ook de tijd voor je en geven duidelijke uitleg. alleen heb ik een opmerking, dit gaat om het personeel om... See more
Company replied
Wendy is een zeer prettig persoon om mee samen te werken ,heeft alle tijd en aandacht voor je. Al moet ze aanpassingen ik weet niet hoe vaak veranderen, dan nog heeft ze alle tijd en geduld voor je. C... See more
Company replied
Mevr Claessen deed wat ze hoorde te doen, maar bovendien waren alle gesprekken erg vriendelijk en toch doelgericht. Er werd met mij meegedacht, prima contact. Wat tegenviel was de korting op het nie... See more
Company details
Written by the company
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Goed horen betekent mee blijven doen
Written by the company

- Ons motto, in twee woorden: doe mee.
- Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Niet tevreden, geld terug
Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Contact info
Rosmolenstraat 40, 6131HZ, Sittard, Netherlands
- 9006007008
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Aankoop gehoorapparaat via Schoonenberg
Contact met Schoonenberg medewerker was heel prettig. Medewerker was zeer behulpzaam, vriendelijk en professioneel. Aankoopproces was zeer prettig en ik had voldoende tijd om een voor mij juiste keuze te maken.
May use AI-assist with repliesRead more
Wendy is een zeer prettig persoon om…
Wendy is een zeer prettig persoon om mee samen te werken ,heeft alle tijd en aandacht voor je. Al moet ze aanpassingen ik weet niet hoe vaak veranderen, dan nog heeft ze alle tijd en geduld voor je. Chapeau!!!!!

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Sittard Rosmolenstraat
uiterst vriendelijk en behulpzaam met…
uiterst vriendelijk en behulpzaam met de uitleg

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Sittard Rosmolenstraat
Ik ben te vreden met mijn hoortoestel…
Ik ben te vreden met mijn hoortoestel maar vind het erg duur,toch zegt Schooneberg dat je een toestel bijna voor niets krijgt,dat is niet waar.

Zie boven
Vriendelijke, professionele benadering.
Veel tijd ingepland, veel persoonlijke aandacht.👍

Vakkundig personeel
Met heel veel geduld en behulpzaamheid zijn we na bijna 1 jaar uiteindelijk tot gepaste boortoestellen gekomen.
Ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik ben er super behandeld.
vriendelijke ontvangst en zeer correcte…
vriendelijke ontvangst en zeer correcte afhandeling.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Sittard Rosmolenstraat
Zeer goede en persoonlijke hulp
Zeer goede en persoonlijke hulp. Zeker omdat geen recht op vervanging vanuit verzekeraar was na verlies.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Sittard Rosmolenstraat
Je word er heel goed geholpen.
Ik heb het hele gebeuren rondom de…
Ik heb het hele gebeuren rondom de aanschaf van mijn
hoortoestellen als positief ervaren.
Men was rustig en vriendelijk,
De uitleg bij het uitzoeken en bestellen van de hoortoestellen was duidelijk, goed te volgen.
Ook bij het ophalen van de hoortoestellen voelde ik me op mijn gemak.
Het samen uitproberen , duidelijke en heldere uitleg, rustig de tijd nemen.
Ja, was heel fijn. Ook de gedachte dat ik ten alle tijden mijn vragen mag stellen als ik iets niet meer weet, stelt me gerust.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Sittard Rosmolenstraat
Fijn geholpen en goede service

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Sittard Rosmolenstraat
Ze waren heel vriendelijk en duidelijk

Factuur
wij krijgen vandaag een factuur doorgestuurd van €1468,44 en dat is niet volgens afspraak daarom is de eerder goede indruk van Schoonenberg die wij hadden volledig te niet gedaan

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Sittard Rosmolenstraat
Erg vriendelijk en deskundig personeel…
Erg vriendelijk en deskundig personeel ik kan deze vestiging echt aan iedereen aanraden.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Sittard Rosmolenstraat
Een goede ontvangst en prettige…
Een goede ontvangst en prettige kennismaking. Goede zakelijke aanpak.
Tot en met het einde goede begeleiding.
Alles prima.
The Trustpilot Experience