Geholpen in Tilburg door Lieke Jansbeken. Lieke is een echte kanjer, zeer toewijd aan haar werk met uiterst duidelijke uitleg. Dankzij haar heb ik gekozen voor Schoonenberg en terecht want zij heeft m... See more
Company replied
Bij de intake werd alles goed uitgelegd door mevr. Jansbeke. In een goed en aangenaam gesprek ebn ik overtuigd geraakt dat het ook voor mij de betere oplossing was. Derhalve zijn we verder in het proc... See more
Company replied
Ik had Phonak hoortoestellen als test meegekregen bij een andere vestiging, 2 dagen voor ik op vakantie ging. Tijdens dag 3 van mijn vakantie vielen ze uit, omdat blijkbaar de testperiode voorbij was... See more
Positief is de goede uitleg mbt het functioneren van het gehoorapparaat en het gehoorapparaat werkt naar behoren. Echter het maken van een afspraak is niet eenvoudig en soms krijg je geen bevestigin... See more
Company replied
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Written by the company

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Schouwburgring 43, 5038 TK, Tilburg, Centrum, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Prettig en professioneel geholpen maar ook ervaren dat het soms nogal snel ging. Gelukkig was een luisterend oor voldoende om tot een ruime voldoende te komen.
Ik ben geholpen door een audicien met verstand van zaken, heel vriendelijk en alles heel goed uitgelegd, kortom een topper!
Prima service - bereikbaarheid. 1 punt van verbetering,
"geef bij aankoop beter advies i.v.m. mogelijke kans op oorontsteking en hoe dit te voorkomen is".
Samen met de audicien hebben samen een voor mij gepersonaliseerd oortoestel gekozen

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Tilburg Schouwburgring
Echter het maken van een afspraak is niet eenvoudig en soms krijg je geen bevestiging van de afspraak.
Ik heb een keer een half uur langer moeten wachten dan de afspraak en werd niet geïnformeerd dat het langer ging duren. Ook vind ik de afspraken met de audicien niet professioneel omdat deze privé zaken deelt waar ik niet om vraag en niet op zit te wachten.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Tilburg Schouwburgring
Vriendelijke en rustige uitleg aan mijn 89 jarige oom. Alle geduld!
Prettig contact met een uitstekende persoonlijke service.
Extra hulp bij het installeren op mijn telefoon.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Tilburg Schouwburgring
Er werd goed naar mij en mijn wensen geluisterd. De audicien was zeer vakkundig en kon creatief meedenken over de uitdagingen van de verschillende situaties waarin ik mij bevind.
De service was vriendelijk maar niet overdreven.
Ik ben op de juiste manier geholpen bij het aanpassen van nieuwe hoortoestellen.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Tilburg Schouwburgring
Roger van Alphen heeft mij uitvoerig geïnformeerd over de nieuwste mogelijkheden; bovendien heeft hij mij voor enige tijd een proefset meegegeven. Ik ben héél tevreden; en kom over enige tijd met nog wat vraagjes terug.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Tilburg Schouwburgring
Vanaf het begin periode tot aan de levering van mijn hoorapparaat correct vriendelijk en op de juiste manier begeleid dat ik zeker de het juiste hoortoestel voor mij heb ben er ontzettend blij mee