Schoonenberg HoorSupport - Vaassen Dorpsstraat Reviews 38

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

Dorpsstraat 75, 8171BN Vaassen, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk en vakkundig geholpen. Ik kreeg advies om ook naar KNO-arts te gaan. Daar werd bevestigd wat de tests bij Schoonenberg Vaassen ook al uitwezen. De gekozen gehoorapparaten heb ik getest... See more

Company details

1. Hearing Aid Store
  2. Health Consultant
  3. Hearing Aid Repair Service

Written by the company

Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.

Goed horen betekent mee blijven doen

Written by the company

Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.

Niet tevreden, geld terug

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt
Om u hierbij te helpen, hebben wij in samenwerking met VUmc in Amsterdam het HoorSupport® Programma ontwikkeld. Bij aankoop van uw hoortoestellen krijgt u een HoorSupport® boek en HoorSupport® Digitaal e-mail programma aangeboden. Het is belangrijk zowel het boek als het e-mailprogramma te doorlopen. Bovendien raden wij u aan uw hoortoestellen vanaf het begin veel te dragen. Hoe meer u ze draagt, hoe sneller u eraan went en hoe beter u gaat verstaan. Uw gehoor met hoortoestellen kan tot een jaar na aankoop nog steeds verbeteren. Bent u desondanks toch niet tevreden met uw hoortoestellen of kunt u er niet aan wennen, dan biedt Schoonenberg u de ‘Niet tevreden, geld terug’ garantie. Deze garantie laat uw wettelijke rechten en verplichtingen in geval van non-conformiteit bij een consumentenkoop onverlet.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Ik hoor alles weer.

De gekozen gehoorapparaten heb ik getest en ze voldoen uitstekend in alle situaties.
Ik ben zeer tevreden.

August 24, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Samen jouw probleem proberen op te…

Samen jouw probleem proberen op te lossen. Vriendelijkheid gekoppeld aan deskundigheid bepaalden de contacten. Mijn keuze voor Schoonenberg: ik zou het weer doen!

July 20, 2025

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Vaassen Dorpsstraat

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring.

Ik ben heel fijn geholpen door Jessie

Ik ben heel fijn geholpen door Jessie
Alles is goed uitgelegd
Ben tevreden

June 19, 2025

Behulpzaam personeel

Behulpzaam personeel. Denkt mee met de problemen.

May 18, 2025

Prima geholpen

Prima geholpen, geen klachten.

February 28, 2025

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Vaassen Dorpsstraat

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. We hopen u snel weer te zien.

Rated 5 out of 5 stars

De persoonlijke benadering blijft het…

De persoonlijke benadering blijft het belangrijkse gegeven in een keten van winkels.

February 28, 2025

Kreeg veel informatie

Kreeg veel informatie, vriendelijke bejegening, kreeg alle tijd,

December 30, 2024

Ik ben goed geholpen

Ik ben goed geholpen, er werd naar mijn bevindingen geluisterd en men dacht mee met mijn aan-/opmerkingen.

December 26, 2024

Fijn personeel

Fijn personeel, prima hulp en uitleg.

December 6, 2024

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Vaassen Dorpsstraat

Wij waarderen uw review, bedankt!

Rated 5 out of 5 stars

Dit was mijn 1e hoortoestel.

Dit was mijn 1e hoortoestel en ze hebben mij heel goed en duidelijk uitgelegd hoe alles werkte. Ze namen alle tijd voor de vragenlijst en voor de uitleg. van de toestellen. Mijn dank hiervoor.

August 11, 2024

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Vaassen Dorpsstraat

Beste bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Degelijke hulp

Goed geholpen. Vooral het gebruik maken van verschillende hoortoestellen is goed bevallen. Er werden goede tips gegeven. En wat ik perfect vind dat er een winkel bij ons in het dorp is.

January 5, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look