Alles laten zien , niets opgedrongen, kotom ik ben tevreden
See what reviewers are saying
Vriendelijk en vakkundig geholpen. Ik kreeg advies om ook naar KNO-arts te gaan. Daar werd bevestigd wat de tests bij Schoonenberg Vaassen ook al uitwezen. De gekozen gehoorapparaten heb ik getest... See more
Het hele traject van eerste gehoortest tot aflevering succesvol en betrouwbaar verlopen
Company replied
Goed en deskundig geholpen!
Company replied
Company details
Written by the company
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Goed horen betekent mee blijven doen
Written by the company

- Ons motto, in twee woorden: doe mee.
- Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Niet tevreden, geld terug
Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Contact info
Dorpsstraat 75, 8171BN, Vaassen, Netherlands
- 9006007008
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Degelijke hulp
Goed geholpen. Vooral het gebruik maken van verschillende hoortoestellen is goed bevallen. Er werden goede tips gegeven. En wat ik perfect vind dat er een winkel bij ons in het dorp is.

Uitproberen prettig.
Na diverse gehoorapparaten te hebben mogen uitproberen een goede keuze kunnen maken. Deskundig en vriendelijk personeel. Kortom erg tevreden nu.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Vaassen Dorpsstraat
Het hele traject van eerste gehoortest…

Objectieve en eerlijke voorlichting
Objectieve en eerlijke voorlichting. Vriendelijk en behulpzaam. Vraagt goed door. Goede service tijdens proefperiode.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Vaassen Dorpsstraat
de deskundige hulp en vriendelijkheid…
de deskundige hulp en vriendelijkheid van de mede werkster
Goede service en begeleiding

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Vaassen Dorpsstraat
Alles laten zien op naar een nieuw gehoorapparaat
Alles laten zien , niets opgedrongen, kotom ik ben tevreden

Bijzonder tevreden met Jessie
Bijzonder tevreden met de professionele en klantgerichte behandeling door Jessie. Van begin tot eind vriendelijk, mee-denkend, out-of-the-box handelend. Sinds 7 jaar kom ik nu bij Schoonenberg Vaassen en welke audicien ik ook tref: vakmanschap is gegarandeerd.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Vaassen Dorpsstraat
Bij Schoonenberg Vaassen be ik…
Bij Schoonenberg Vaassen be ik plezierig en professioneel voorgelicht over de mogelijke opties voor nieuwe hoortoestellen. Een crossoversysteem bleek voor mij het beste, gezien mijn linkszijdige totale doofheid. De proefperiode ondersteunde mijn verwachtingen, dus besluiten tot koop lag voor de hand.

BELACHELIJkE REGELING
Laat ik voorop stellen dat ik door de audicien van Schoonenberg in Vaassen mw J.M. Van Klaveren op een goede manier ben geholpen.
Wat mij wel steekt is het volgende. In reclames van Schoonenberg en ook concurrenten wordt de indruk gewekt dat het aanschaffen van een hooroplossing niet veel hoeft te kosten. Was dat maar waar! Mijn hoortoestel was 7 jaar oud en de kwaliteit van de aangeboden hoortoestellen die voor 75% door de zorgverzekering wordt vergoed, was na een proefperiode geen enkele verbetering!
Toen ik op zoek ging naar een betere hooroplossing kreeg ik hoortoestellen aangeboden die buiten deze regeling vallen. Wat een wereld van verschil!
Maar er hangt wel een prijskaartje aan van €4500!!
Er zijn dus wel goede oplossingen, maar die zijn voor eigen rekening. Natuurlijk gaat u zeggen dat Schoonenberg hier niks aan kan doen. Maar als jullie het beste voor je klanten willen, waarom dan geen aanbod dat voldoet aan de huidige snelle vooruitgang van hoortoestellen. Maak die betaalbaar met hogere kortingen: dan scoort Schoonenberg past echt ipv misleidende dure reclames.
Veel gepensioneerden horen bij de groep die deze hoge bedragen voor deze hoortoestellen niet kunnen betalen. Zij krijgen dus een hooroplossing die veel beter had kunnen zijn. Belachelijk ! Schoonenberg doe daar eens wat aan!
Dan verdienen jullie het maximaal aantal sterren van mij. Die 4 sterren zijn voor mijn audicien in Vaassen: die kon er ook niks aan doen.
Uitstekend geholpen
Ik ben bij het maken van een keus voor nieuwe gehoorapparaatjes en de uiteindelijke aankoop uitstekend geholpen.
Fijn geholpen door Mevr
Fijn geholpen door Mevr. van Klaveren, Vaassen.
Toestel bevalt goed.
Zeer tevreden
Keurige winkel
Heel erg goed geholpen
Alles heel goed uitgelegd
Veel tips ontvangen
Als iets niet duidelijk was, kom langs of bel even en we lossen het op
Na het eerste bezoek wisten we dit komt helemaal goed
5 sterren is hier zeker van toepassing
The Trustpilot Experience