See what reviewers are saying
Company replied
Voor de 3e keer weer uitstekend voorzien van nieuwe hoorapparaten. Je kan zo vaak een afspraak maken voor vragen en of het afstellen van de apparaten. Vriendelijke audiciens die met je meedenken.....
Company details
Written by the company
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Goed horen betekent mee blijven doen
Written by the company

- Ons motto, in twee woorden: doe mee.
- Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Niet tevreden, geld terug
Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Contact info
Slotlaan 92, 3701GP, Zeist, Netherlands
- 9006007008
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Gemiddelde van 5*-aanpassing- en 1*-service en nazorg- voor de vestiging Zeist.
Al vele jaren klant bij Schoonenberg Zeist en altijd uitstekend geholpen. Omdat mijn laatste iho hoortoestellen aan vervanging toe waren, in mei dit jaar de beste en duurste toestellen aangeschaft: Phonak Virto I90- Titanium. Uitstekend geholpen door Jacqueline, die alle tijd nam om de apparaatjes helemaal naar wens aan te passen. Jacqueline heeft duidelijk verstand van zaken en is een echte vakvrouw. Dus 5*.
Heel graag zou ik nog een kleine aanpassing willen aan mijn net aangeschafte apparaatjes en ook moet een ouder apparaatje, waar het batterijhoudertje van los geraakt is, gerepareerd worden. Maar helaas: De vestiging Zeist is bijna nooit meer geopend: Niet telefonisch te bereiken; online valt er al helemaal geen afspraak te maken en ik ben regelmatig in de buurt: Heb de afgelopen weken inmiddels 4á5 keer (op verschillende dagen en tijdstippen) gezien dat de winkel donker en “wegens omstandigheden” (aldus het briefje op de deur) gesloten was, hoewel de vestiging volgens de website geopend zou moeten zijn. Zo ontzettend slecht: Dit verdient nog niet eens 1 ster.
Schoonenberg heeft bovendien het service spreekuur afgeschaft, wat op zich al zeer klantonvriendelijk is omdat een service afspraak ook nauwelijks meer te maken is (soms pas 3 weken later). Hoorde ook van een goede kennis die zonder afspraak binnenliep voor een vraag, dat haar te kennen werd gegeven dat voor alles, ook voor vragen of piepkleine reparaties die nog geen 5 minuten in beslag nemen, een “service” afspraak gemaakt moet worden en laat dat laatste nou gewoon niet mogelijk zijn of pas na 3/4 weken kunnen. Onacceptabel!
Jammer dat ik mijn laatste apparaatjes mét het hele HoorZeker garantiepakket -5 jaar garantie- van bijna €600 pas net heb aangeschaft bij Schoonenberg: Ben bang dat die hele garantie weinig meer voorstelt nu ik er gewoon niet terecht kan en de ene na de andere vestiging gesloten is of wordt wegens personeelsgebrek.
Maar eens kijken hoe ik dit ga oplossen:
Voor mij geen Schoonenberg meer!
May use AI-assist with repliesRead more
Mijn gehoor werd wat minder
Mijn gehoor werd wat minder, een kennis had mij aangeraden om naar Schoonenberg te gaan, afspraak gemaakt bij hun vestiging in Zeist.
Daar zou ik, tot mijn grote schrik, in de zwaarste klasse vallen, terwijl ik gesprekken goed kon volgen, mijn kennis schrok daar ook nogal van, aangezien hij wel in de zwaarste klasse zat.
Daar was ook geen vergoeding van de ziekteverzekering op van toepassing.
Ik voelde me aardig getild. Ben toen naar de concurrent gegaan, daar kreeg het advies om over een jaar maar eens terug te komen.
Als gezegd, ik voelde me zwaar getild, om me de duurste toestellen aan te smeren, terwijl dat helemaal niet aan de orde was

Prima en eerlijk advies.
Prima gesprek gehad met Jacqueline. Voor het gehoor apparaat waar mijn voorkeur naar uitging kon ik beter naar een andere gehoor winkel gaan. Stel ik zeer op prijs deze eerlijkheid.
Gehoorapparaat en oplader onvoldoende…
Gehoorapparaat en oplader onvoldoende teruggeleverd na reparatie. Laat niet op en aansluiting van het aangemeten oorstukje valt er uit. Ruim 4 weken al geen gehoorapparaat. Verzekering bij aankoop afgesloten voor 5 jaar.
Groet, H. Koekkoek-Dudok

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Zeist Slotlaan
Voor de 3e keer weer uitstekend…
Ik heb een prima ervanging gehad bij…
Ik heb een prima ervanging gehad bij Schoonenberg aan de Slotlaan in Zeist. De zeer behulpzame medewerkster heeft mij netjs en vakkundig geholpen met de juiste keuze te maken voor mijn hoor oplossing. Ik ben zeer te te vreden over het resultaat.
Een aanrader.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Zeist Slotlaan
Na tobben bij andere audiciens ben ik…
Na tobben bij andere audiciens ben ik prima geholpen door Schoonenberg-Zeist. Goed, deskundig en prettig contact met audicien Jacqueline Laneij. Ik heb nu eindelijk een voor mij passend gehoortoestel. Tot nog toe zeer tevreden.
Na ruim 25 jaar
Na ruim 25 jaar, nu definitief weg bij dit bedrijf!! M’n moeder woont nu in verzorgingstehuis en kan niet naar de winkel. Schoonenberg komt NIET aan huis. Jammer…! Gelukkig nu “oogvoororen”. Mijn ervaring met “oog-voor-oren”? Een top bedrijf
Ze komen aan huis en in verzorgingstehuis

Ervaren en deskundige audicien
Bestaande klant gaat niet voor
Na een extra gehoortest moest ik al maanden wachten voor een vervolgafspraak. Die werd gisteren, een dag ervoor, afgebeld omdat er van hogerhand besloten was gehoortestdagen in te plannen. Als bestaande klant wordt je dus zomaar ingewisseld voor een mogelijke nieuwe klant. En dat terwijl er al lange wachtlijsten zijn! Zo ga je niet om met bestaande klanten en gehoortestdagen plan je ver van te voren in zodat jullie vestigingen weten waar ze aan toe zijn. Hoezo klantvriendelijk!!

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Zeist Slotlaan
Vriendelijk en kundig personeel …
Vriendelijk en kundig personeel en verstand van zaken
Mijn ervaring met de betreffende…
Mijn ervaring met de betreffende audicien, Annemarieka Bos, was heel positief, zij gaf een heel heldere uitleg over het gebruik van de gehoor apparaten, normaal gesproken heb ik altijd wel wat vragen maar nu niet!

Dank je wel audicien Tina, Schoonenberg Zeist
Mijn audicien Tina deed haar uiterste best om, ondanks de drukte (haar collega was ziek en we werden regelmatig gestoord) d.m.v. uitgebreide hoortesten & vragenlijsten samen met mij te komen tot de keuze van het juiste gehoorapparaat.
En dat is gelukt! Ik ben er ontzettend blij mee. Dank je wel voor je inspanningen Tina!
Dat er goed geluisterd is naar de…
Dat er goed geluisterd is naar de wensen en het uit leggen van de mogelijkheden door jacqueline
Een zaak waar ze weten waar ze over praten.
Van begin tot aan het eind van de periode van nieuwe gehoorapparaten zeer goed geholpen door Jaqueline. Het was voor mij de eerste keer dat ik bij Schoonenberg was, maar voelde me wel op mijn gemak zeer duidelijk allemaal ook de testen en de uitleg.

Tevreden
Blij weer beter te kunnen horen. Dank aan Jaqueline Laneij die mij zeer vakkundig en vriendelijk heeft geholpen.
het inmiddels ruim een maand gebruikte…
het inmiddels ruim een maand gebruikte gehoorapparaat blijkt redelijk te voldoen, maw de hoorproblemen zijn (voor een belangrijk deel) opgelost dan wel kleiner geworden;
afspraken liepen niet altijd goed: wachten en vervolgens een zeer gejaagde audicien, waardoor ik soms het gevoel kreeg dat de behandeling ten koste ging van de zorgvuldigheid.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.