Super god service og en hyggelig butik. Vi har købt både online og i butikken og alt har fungeret perfekt.
See what reviewers are saying
Jeg har aldrig oplevet så hurtig levering, Tøjet er pakket små pakker, så man næsten glemmer hvad man havde bestilt, og følelsen af juleaften, hvor man spændt skal pakke gaver ud vælter ind. Tøj... See more
Jeg har været meget tilfreds med leveringtid og modtaget vare. De gange jeg har bestilt vare fra sejedrenge. Det eneste minus i min bog er at man ikke kan betale med mastercard.
No recent history of asking for reviews
People also looked at
Simply the best
Smart tøj, fint udvalg, fornuftig pris, god service
Ingen Slinger i Valsen
Sejedrenge er en rigtig fin lille butik med fantastisk hyggelig og personlig betjenning. Hvis man ikke har mulighed for at komme i butikken kan jeg varmt anbefale deres hjemmeside, hvor man kan vælte sig i baby og børnetøj fra de bedste mærker. Om ikke andet kan man tilmelde sig nyhedsbrevet og se hvad ejeren selv anbefaler og får af nye mærker. Min kæreste og jeg havde i hvert fald en rigtig dejlig oplevelse, da vi skulle hente vores pakke i sidste uge, man kunne ikke lade være med lige at gå og kigge!
Super lækkert børnetøj
Overskuelig side. Godt udvalg og hurtig afsending.
Lyn hurtig forsendelse - super service
Jeg kan kun varmt anbefale webshoppen. God service, hurtig forsendelse og lækre produkter.
Skønt tøj - god service og hurtig levering igen igen;-)
Først og fremmest er det bare skønt for os der kun har drenge at vi kan handle et sted der bare koncentrerer sig om drenge! -dernæst... Jeg har handlet med "sejedrenge.dk" for anden gang og det var endnu en succeshistorie. Det lækreste tøj i god kvalitet, til en god pris og hurtig levering.. -hvad mere kan man så forlange? Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet her og hjemmesiden kan helt sikkert anbefales..
Hurtig ekspedition og fine varer
Jeg fik varerne lynhurtigt, efter de var bestilt. Kan kun anbefale webshoppen!
Byens beste børnetøjsbutik
Har besøgt virksomheden kan kun tilslutte mig die gode anbefalinger på deres hjemmeside trykker begge tommelfinger at virksomheden bliver kåret til byens beste børnetøjsbutik.
Hurtig levering og virkelig god service!
Super betjening og hurtig levering
Har flere gange bestilt varer via hjemmesiden, hvor jeg har oplevet hurtig levering hver gang. I min sommerferie fik jeg så endelig mulighed for at opleve selve butikken i Rantzausgade hvor jeg oplevede en smilende og imødekommende indehaver og super betjening.
Klart et sted jeg kommer til at gøre flere handler.
Den bedste tillid til sine kunder
Jeg var forbi Seje Drenge på Nørrebro og fandt ud af, da jeg skulle til at betale, at jeg havde glemt min pung derhjemme. Med den største selvfølgelighed tilbød ekspedienten, at jeg godt kunne få dem med hjem.
Jeg skulle bare betale dem ved at gå ind på hjemmesiden og købe strømperne der og så skrive, at jeg havde hentet dem i butikken.
Se det er tillid!
Meget fin og hurtig service
Supersød og god betjening, gode tilbud og alle de fede mærker.
Super lækker webshop
Hos Seje Drenge får man en super god service og hurtig respons, selvom man befinder sig i den anden ende af landet.
Kan klart anbefale webshoppens mange gode tilbud og indehaverens gode service.
Super fedt drengetøj
Webshop med rigtig flot drengetøj, og super service. Kan klart anbefales!
God service og hurtig levering!
Har købt fra sejedrenge to gange nu, begge gange med super hurtig levering!
Anden gang bestilte jeg lørdag morgen i påsken og trods helligdage søndag-mandag, fik jeg pakken med lækkert tøj til min søn, allerede tirsdag!
Jeg kommer helt klart til at handle jer igen!