Super god service og en hyggelig butik. Vi har købt både online og i butikken og alt har fungeret perfekt.
See what reviewers are saying
Jeg har aldrig oplevet så hurtig levering, Tøjet er pakket små pakker, så man næsten glemmer hvad man havde bestilt, og følelsen af juleaften, hvor man spændt skal pakke gaver ud vælter ind. Tøj... See more
Jeg har været meget tilfreds med leveringtid og modtaget vare. De gange jeg har bestilt vare fra sejedrenge. Det eneste minus i min bog er at man ikke kan betale med mastercard.
Sejedrenge er en rigtig fin lille butik med fantastisk hyggelig og personlig betjenning. Hvis man ikke har mulighed for at komme i butikken kan jeg varmt anbefale deres hjemmeside, hvor man kan vælte... See more
No recent history of asking for reviews
People also looked at
god service
jeg købte lige en hue som jeg er meget glad for og som jeg kunne finde i den rette str. efter vejledning af ejeren.
Super personlig tjeneste i den travle juletid
Da jeg i julegave ville købe noget helt unikt til mit første barnebarn, faldt jeg over et RIGTIGT godt tilbud fra Sejedrenge og skrev i min ordrekommentar, at jeg håbede, trods julens mange pakker, kunne nå at få min pakke inden jul. Pakken nåede frem og jeg blev så glad, da jeg læste Sejedrenge's ordrekommentar samme dag jeg bestilte:
"Jeg sender pakken med det samme, og så må vi begge krydse fingre for, at Post Danmark når at levere. Den bliver i hvert fald ekspederet herfra i dag. God jul!"
Jeg anbefalede straks Sejedrenge's til min datter og ikke nok med at hun blev superglad for gaven, så vandt hun et gavekort. Tusind tak for super service - nu vil jeg gå på udsalgsjagt på sejedrenge.dk. Fra en glad mormor og kommende farmor ;)
super lækker webshop
Pænt design og nem at finde rundt i. Rigtig fedt med genbrugstøjet. Fede mærker
sejersikker webshop
her kan man finde det man har brug for til de dejlige drenge, ikke voksende,
sejshop
Super sej shop til den seje dreng. Sønnen på 2 ønsker sig altid det meste af deres udvalg og hans egen kommentar er " sej lige som mig" super udvalg og service. Kender flere der har bestilt og har endnu ikke hørt noget dårligt
Rigtig god service og fin butik
Rigtigt godt udvalg og super service
Super gode tilbud!
En side med fantastisk tøj og til gode priser og super gode tilbud!
God service - personlig trods netbutik
Super oplevelse. Bestilte tøj til bassen og få dage efter, så var det her. Ingen klager kun :-)
Super service, rigtig hurtig levering og gode produkter
Det har været sådan en fornøjelse at handle hos Sejedrenge. Der er meget skønt tøj til drenge og gode tilbud. Jeg fik leveret mine bestilte varer meget hurtigt og har kun oplevet virkelig god service.
Her er shoppen hvis du har drenge!!
Der er et super udvalg, fede mærker og noget for alle aldre!!! Kanon service og kommunikation.
lækker kvalitet og god ånd
Jeg kan sagtens anbefale Sejedrenge - og jeg har ikke engang drenge selv. Jeg havde i nogen tid søgt efter gode tulle-bukser i lækker kvalitet til min store pige og da jeg spurgte til målene på bukserne, fik jeg hurtigt svar. Så jeg bestilte både til den store og den lille- og varerne kom hurtigt og levede helt op til mine forventninger.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Sejedrenge og ser frem til næste sæson i shoppen:)
Særdeles professionelt!!!
Jeg bestilte og fik mine varer lynhurtigt.
Jeg kan varmt anbefale sejedrenge.dk og dette er absolut ikke sidste gang jeg køber varer her : )
Hurtig levering, super hurtige svar på henvendelser, positiv ånd, hjælpsom og forstående.
Jeg kan klart anbefale SejeDrenge.dk til alle med drengebørn ;-) Glæder mig til at handle med dem igen. Super lækker kvalitet (Urban Elk og Pakong)! Producent havde lavet en fejl, og den fik vi en god løsning på via et par mails :-)
skønt!
Lækkert tøj, god/overskuelig hjemmeside og hurtig levering!!!
Fantastisk service
Jeg har aldrig før oplevet så fantastisk og god behandling som jeg netop har oplevet på sejedrenge.dk
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der!
Jeg kan kun varmt anbefale sejedrenge.dk til alle der har seje drenge ;-)
Super lækkert og super godt!
Rigtig godt udvalg, gode priser, rigtig god service og lynhurtig levering!!
Fantastisk service og lynhurtig levering!
Jeg fik mit tøj dagen efter jeg havde bestilt det, på trods af at det var i weekenden. Jeg kan varmt anbefale sejedrenge.dk!
Super service:o)
Jeg giver min varmeste anbefaling. Det hele gik nemt og hurtigt.
Det er ikke sidste gang, at jeg køber hos Sejedrenge:o)
Vh Moster Sus
Hurtigt, venligt og professionelt...
Havde fået skrevet forkert ønske på netbutikken, og prøvede at skrive en mail om det. Indenfor en time, kom der et venligt bekræftede svar retur. Dejligt og Tak Rie Bedstemor