Shootinggear.nl Reviews 16

TrustScore 2 out of 5

2.2

Company details

1. Hunting Store

Information provided by various external sources

Shootinggear.nl is de winkel voor al je schietsport spullen, outdoorartikelen, kruisbogen, optiek en artikelen voor de jacht! Goed advies en goede service!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Komen afspraken niet na!

Ik kon een product niet bestellen, dus op een maandag netjes gebeld en kreeg te horen dat hij in bestelling stond en dat ik een dag later gebeld zou worden. Niet gebeld. Vrijdag opnieuw gebeld, in bestelling en en ik zou maandag een bevestiging krijgen. Weer geen reactie en nu meer dan een week later nog altijd niets gehoord. Elders besteld, want komen hier de afspraken niet na en doen geen moeite om iets te regelen voor de klant.
Ik snap alle 1 sterren wel!!! Bij deze 1 extra ;-)

June 8, 2023

Goed

In tegenstelling tot sommige negatieve reviews heb ik juist bijzonder positieve ervaringen met dit bedrijf. Op email wordt idd niet onmiddellijk gereageert maar uiteindelijk wel en de service blijkt toch super goed. Ook bij bellen (tijdens de week - niet op zondagen) wordt opgenomen. Mijn PCP geweer komen ophalen en goede uitleg ontvangen. Ben zeer tevreden.

December 5, 2021

Oplichters

Ik heb 3 weken geleden dingen besteld. Nog niks binnen. Veel mails en proberen te bellen maar geen reactie. Ik kan dus fluiten naar mijn geld

September 5, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb 9 dagen geleden bestelt bij dit…

Ik heb 9 dagen geleden bestelt bij dit bedrijf en heb helemaal niks ontvangen geen update geen email geen track n trace helemaal niks ik heb ook 5 e-mails gestuurt helemaal niks geen communicatie niks wat is dit?

Ik heb 9 dagen geleden bij jullie bestelt en nog steeds geen update geen levering helemaal niks. Ik heb ook 5 emails gestuurt en niks wanneer krijg ik mijn bestelling?

[Bestelling #19377] (augustus 20, 2022)

UPDATE:
ik heb na 13 dagen, bijna 2 weken toch uit het niets mijn bestelde producten gekregen. Na 7 e-mails waarop niemand reageerde en 4x proberen te bellen waar niemand opnam. Uiteindelijk uit het niets kreeg ik een automatische bericht dat mijn product is verzonden. Wel jammer want ik dacht dat ik mijn geld kwijt was, dus had ik gewoon bij een ander bedrijf bestelt die de volgende dag gewoon netjes bezorgt was. Maarja ik denk ook niet dat ik hem retour kan doen want hun reageren toch niet dus ik hou hem gewoon lekker dan heb ik er 2 inplaats van 1. Maar goed nooit meer ga ik bij dit bedrijf een bestelling plaatsen zo'en slechte webshop heb ik nog nooit mee gemaakt. Voor iedereen die hier wil producten kopen. Doe het niet. Want ze pakken je geld en michien komt je pakketje ooit of nooit echt een vies webshopje dit, je ziet ook dat alle reviews slecht zijn dus wees voorzichtig lieve mensen

August 29, 2022

Geen reactie

Er wordt niet gereageerd als je contact zoekt via het formulier of de mail.. zeer slecht.

July 26, 2022

Super slecht bedrijf!

Super slecht bedrijf!! Ik heb vrijdag besteld en hoorde maandag niks meer ik heb maandag gebeld werd er gezegt dinsdag of woensdag dus ik woensdag bellen omdat er niks binnen is word er gezegt ja is besteld we versturen hem morgen (Vandaag donderdag) Dus nu niks en wij bellen en hij neemt niet meer op. We gaan morgen even langs om verhaal maar te halen dan.

Update: Kreeg de volgende dag en mail dat het pakketje verstuurd werd en heb het ontvangen.

May 19, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Super goede en snelle service

Super goede service! Echt een aanrader! Had een kidz balletjes pistool besteld bij shootinggear voor de verjaardag van onze zoon. Ik kreeg dezelfde dag mail met track en trace dat deze verzonden was. Kwam netjes op tijd aan. Toen hij na een week wat minder ver schoot heb ik gebeld en kreeg ik meteen iemand aan de telefoon. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en het probleem werd gelijk opgelost. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanraden!!

December 3, 2020
Rated 5 out of 5 stars

In tegenstelling tot de meeste…

In tegenstelling tot de meeste negatieve ervaringen hier met Shooting gear heb ik juist een positieve.
Een red dot besteld en kreeg deze ook redelijk snel geleverd.
Telefonisch kontakt was ook helemaal geen probleem.
Helaas de red dot voldeed niet helemaal aan mijn verwachting en heb deze terug gestuurd.
Binnen 3 dagen had Shooting gear het aankoopbedrag terug gestort op mijn rekening.
Niets op aan te merken , graag tot een volgende keer.

November 24, 2020
Rated 4 out of 5 stars

Dank je wel!!!

Door zelf verzuimd te hebben om te kijken of de bestelde richtkijker op voorraad was, vond ik het vervelend dat de kijker na 3 dagen nog niet geleverd was. Toen ik mijn ongenoegen telefonisch kenbaar had gemaakt (want ik had twee dagen erna een wedstrijd) is een medewerker van Shootinggear hem persoonlijk af komen geven.
Deze service heb ik nog niet eerder meegemaakt!

October 18, 2020

Oplichters

Oplichters, ze pakken direct je geld maar sturen niks op. Letterlijk 12x bellen (niemand neemt op) en 6 e-mails verder nog steeds niks gezien of gehoord.

Aangifte bij de politie gedaan voor oplichterij. Zo simpel is het. Niks kopen bij dit bedrijf mensen, kijk bij een concurrent.

July 16, 2020

KOOP HIER NIETS. Op 16 april bestelling gedaan

Op 16 april bestelling gedaan, EN BETAALD. Vervolgens geen enkele communicatie betreffende status van mijn bestelling. Geprobeerd telefonisch contact te leggen....GEEN CONTACT MEE TE KRIJGEN.
OOK OP VOICEMAIL GEEN REACTIE.
Op 28 april mail verstuurd met daarin mijn annuleringen verzoek om terugbetaling. WEDEROM GEEN REACTIE.
Onder de titel retourneren staat;" Ook kunt u gebruik maken van het modelformulier herroeping."
Ik kan "OOK" gebruiken van dit formulier, maar dit hoeft niet. Een mail met daarin je gegevens, order cq bestelnummer volstaat.
BESTEL of KOOP HIER NIETS

May 11, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Kopen bij shootinggear.nl was regelrechte ramp

-28 okt. voor 399,90 Euro besteld en betaald met visa.
-13 december nog niets geleverd...
GEEN ENKEL antwoord op diverse mails...
-Ook op het herroepings-formulier geen antwoord...
Is dit een oplichters-website?
Zal dus nu maar alles uit de kast halen om mijn geld terug te krijgen.
Hoe is het mogelijk dat degelijke shops nog kunnen bestaan, laat staan zaken doen.

December 13, 2019

Niet doen!

Na twee weken nog mijn bestelling niet ontvangen. Toen maar eens gemaild, geen reactie. Een week later nog eens gemaild, wederom geen reactie. Na een kleine maand werd ineens mijn geld terug op mijn rekening gestort zonder enige vorm van communicatie.
Gelukkig wel mijn geld terug maar wat een waardeloze webshop. Niet doen!

October 30, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Snel geleverd door DPD, perfecte service

Airsoft pistool besteld op donderdag avond rond 8 uur, zaterdag ochtend geleverd om 10:19 door DPD, pakket zou tussen 10:20-11:20 worden geleverd maar de bezorger moest 1 minuut wachten om het in te voeren omdat hij te vroeg was😂. Ben helemaal tevreden over deze website en blij met mijn bestelling!

July 1, 2017

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look