Kære Silketand. Tak for en meget behagelig oplevelse hos jer i dag. Anida er meget smilende, fortæller og bruger sig selv i sit arbejde og føles enorm positiv og tryg at være i hænderne hos. "H... See more
See what reviewers are saying
Har siden barn været hundeangst for tandlægebesøg med ondt i maven flere dage før. NU har jeg så bare verdens absolut bedste tandlæge, nemlig Emilie ved Silketand. Hun møder mig forståelse, venlighed... See more
Company replied
Tove tager sig tid til at tale med mig og forklare mig om behandlinger og muligheder. Hun er god til at komme med forskellige løsningsforslag. Jeg kan godt lide, at hun fortæller, hvad hun gør underv... See more
Company replied
Den bedste tandlægeklinik Meget professionelt personale med stor forståelse for angst for at gå til tandlæge. Behandlingerne udføres med meget stor faglighed på højt niveau. Man er i gode hænder.... See more
Tværgade 2, 8600, Silkeborg, Denmark
- 87242040
- info@silketand.dk
- silketand.dk
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, trods tandlægeskræk, bliver mødt i øjenhøjde og forklaret tingene så de er til at forstå. Jeg vil anbefale alle et besøg til silketand.
Yderst kompetent tandklinik
Jeg har været og er meget tilfreds med mine tandlægebesøg hos Silketand.
Tandlægen er yderst kompetent og opmærksom. Assistenterne er smilende og imødekommende.
Varme anbefalinger herfra
Meget professionelle " Dygtig personale…
Meget professionelle " Dygtig personale " man kan roligt besøge denne Tandlæge " godt miljø dejlig atmosfære Ingen grund til tandlæge skræk" der er styr på alt / Martin
Kanon godt sted at få sine tænder lavet…
Kanon godt sted at få sine tænder lavet , behagelige medarbejdere , og resultatet er virkelig iorden 100% .
Tryg tandlægeoplevelse hos Silketand
Jeg er meget glad for at komme hos Silketand. De er dygtige og kompetente tandlæger, som får én til at føle sig tryg. Særligt Tove er god til at forklare hvad der kommer til at ske og sørger for at det er så behageligt som muligt.
Utrolig kompetente og rare mennesker
Utrolig kompetente og rare mennesker, som man kun er trygge ved. Det er rigtig mange år siden jeg sidst har været til tandlæge, og da jeg fik ondt i en visdomstand, fik jeg en tid ved Christian uden rigtig at kende til klinikken på forhånd. Det håndterede de bare rigtig godt - både min tandpine og min nervøsitet.
Var for første gang inde ved Tove idag…
Var for første gang inde ved Tove idag og det var for første gang en fornøjelse :)
Søde og rare ALLE sammen på klinikken, lige fra jeg kom ind af døren, følte jeg mig tryg, i gode hænder og en dejlig varm følelse :)
Alle burde tage en tur forbi dem næste gang de skal have ordner tænder 👌🏼
Fantastisk service og de hjælper rigtig…
Fantastisk service og de hjælper rigtig meget under hele behandlingen :-). 5 stjerner herfra.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Dejlige lokaler og altid glad personale. Får god service og føler sig altid tryk og velkommen. Kan varmt anbefale stedet til andre.
Super god behandling og altid …
Super god behandling og altid imødekommende og venligt personale. Kan klart anbefales, at gå til Axelgaard (Silketand.dk) og få lavet tænder :0)
Dårlig oplevelse
Jeg var kunde hos axelgaard/silketand, men skiftede på grund af pris. De var fx 3200kr dyrere ved en rodbehandling end én af deres konkurrenter. Derudover bliver de meget fornærmet, og viser det også tydeligt, hvis man ikke lige føjer deres priser eller ventetider på behandlinger... ærgelig oplevelse og jeg kan ikke anbefale klinikken til andre.

Reply from Silketand.dk
Dejlig tandlægeklinik
Alle på klinikken er super søde.
De har meget moderne udstyr og der bliver gjort meget for at man har det så behageligt som muligt, f.eks. pude under knæene og musik i ørerne.
Desuden bliver man spurgt mange gange om man er ok.