Gister is mijn Peuterbed aangekomen na…
Gister is mijn Peuterbed aangekomen na bepaalde stukken in elkaar zetten barste de bed aan onderdelen bed is gemaakt van snipper hout slecht verflaag overal solisten er barsten
Specialist in licenced beach towels, quilt covers, fitted sheets and photo wallpaper, especially for the children's room. All the new Disney characters like Fro
Rivium Oostlaan 31, 2909 LL, Capelle aan den IJssel, Netherlands
Desastrosos me enviaron una cabina de hidromasaje y al año la desembale para montarla pues me tube que ir se españa por algún tiempo, todo mal no era nada de lo que pedí y la respuesta de ellos fue que ya era tarde para reclamar y que el técnico no sabia montarla, cristales de diferentes medidas y el plato de ducha en vez de 90 cm era de 88 por 88 y nada combinaba tuve que cortar hasta wl aluminio todo un desastre no les compren no tienen vergüenza.
Wat ging er mis.....ik had een setje besteld ...liniaal..gum....enz.....
5juli zou het afgeleverd zijn door de brievenbus.....nou mooi niet....bij de buren gevraagd ook niks ....dus waar is mijn pakketje van Mario Bros voo mijn kleinzoon❓
Muy mala respuesta de la empresa, son italianos y responden con un traductor automático que como sabrán es como hablar indio. Mucho, mucho retraso y encima cuando llega más pequeño lo comprado. Un DESASTRE
Bestelling via leen bakker geplaatst. Via leenbakker doorverwezen naar de verkoper zelf omdat mijn bestelling op afgeleverd staat, maar niet bezorgd is.
Gesproken met Robert. Wat een arrogante vent is dat. Hij bleef vasthouden op dat hij vandaag open was voor de boekhouding en niet voor de klantenservice dus dat ik maar weer opnieuw moet melden na 2 dagen dat mijn pakket niet geleverd is. En brutaal vragen of hij ook gesloten mag zijn op de zondag en maandag.
Hij doet niet aan een notitie maken want zowel hij als DHL zijn druk. Wat een belachelijke reactie en zo niet klantvriendelijk om de klant gerust te stellen.
Vraagt aan mij wat hij moet doen. Werkt hij daar nou of ik…
Geld terugstorten vond hij ook TE vroeg. Wat een belachelijk telefoontje was dit.
Ik heb aangegeven dat ik begrijp dat er een procedure is maar hij mag wat doen aan zijn klantvriendelijkheid!
Klantenservice is echt top. Nog nooit een webwinkel gehad die zo vriendelijk is en begripvol. Mooie producten op de website en fijne spullen. Zeker de moeite waard om te bezoeken en bestellen.
Gisterenavond laat besteld en vandaag al in huis. Supersnel en netjes geleverd. Product perfect, kortom zeer tevreden.
We hadden twee dekbedovertrekken besteld, maar hebben per abuis een verkeerde geleverd gekregen. De klantenservice was heel goed bereikbaar en dacht goed mee om het probleem op te lossen, daarom toch 4 sterren!
Verzending is snel, en kwaliteit is goed.
Koop er nooit!! Roberto is de slechtste verkoper die ik ooit ben tegengekomen. Biljart geleverd in kapotte dozen, biljard voldoet niet. Ballen rollen niet terug maar blijven hangen in de ‘bak’ en er zit een knik in de bak waardoor de ballen naar de band rollen. Hij zegt dat het eigen schuld is omdat er vocht bij gekomen is. Maar er is NOOIT vocht bij gekomen. Hij adverteert met 2 jaar garantie maar geeft niets. Geen nieuw biljart, geen geld terug en zelfs de helft niet zodat ik het zelf kan laten repareren. Nooit kopen!!!
¡Nunca compre uno!
nunca compre ahi!! Roberto es el peor vendedor que he conocido. Billares entregados en cajas rotas, los billares no son suficientes. Las bolas no ruedan hacia atrás sino que permanecen en la 'bandeja' y hay una torcedura en el bol que hace que las bolas rueden hacia la banda. Dice que es su culpa porque le entró humedad. Pero NUNCA se agregó humedad. Anuncia una garantía de 2 años pero no da nada. No hay billares nuevos, no hay devolución de dinero y ni siquiera la mitad para que pueda repararlo yo mismo. ¡Nunca compre!
29 december werden er drie fleeceplaids bezorgd. ik heb een van fleeceplaids uitgepakt en toen heb ik gemerkt dat de kleur anders is dan op het internet. ik heb ze gelijk ingepakt en 30 december teruggestuurd. Ze beweren dat een van de fleeceplaids werd gewassen en er werd alleen maar voor twee fleeceplaids teruggeboekt. Het is echt belachelijk. Ik adviseer iedereen om nooit bij deze webshop iets te bestellen. Dat zij OPLICHTERS!!!!!
Goeie kwaliteit rugtassen en geweldige klantenservice met de nodige humor.
Hier minder goede ervaring en ik zou er voor kiezen om ergens anders te kopen. Op zich snel geleverd en klantenservice reageert ook snel maar bereidheid om probleem op te lossen is slecht. Dekbed was in 2 x wassen en kort gebruik al beschadigd , dus slechte kwaliteit. Dus koop ergens anders Is mijm advies.
Erg mooie konijnendekbedovertrek gekocht. Fijn dat je direct kunt afhalen. Bestelproces gaat snel en gemakkelijk.
Ik heb 2 dekbed overtrekken besteld voor een jongen (minecraft) en een meisje (frozen2), en zijn beide snel geleverd.
Goede kwaliteit overtrekken en kinderen vonden ze geweldig!
Na paar wasbeurten zien ze er nog goed uit.
Bedankt voor de goede Service!
Learn more about other kinds of reviews.