Sjovogkreativ Reviews 49

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg søgte efter sorte selvklæbende halvperler i en del hobbybutikker her på Sjælland og fandt bare ikke nogen. Så googlede jeg og fandt Sjovogkreativ.dk og var heldig at de havde lige præcis,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Stort udvalg af ting. Mega hurtig levering gik kun to dage begge gange før pakken var leveret. Gode priser. Alt i alt en mega nem online bestilling.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk kundeservice, venligt personale, kæmpe stort udvalg, gode priser, altid super hjælpsomme. Jeg har været kunde i flere år og har altid været super tilfreds med mine køb og den fantastiske... See more

Company details

1. Hobby Store

Written by the company

Her hos Sjovogkreativ.dk kan du finde alt i festartikler til din børnefødselsdag, barnedåb, temafest, mærkedag, konfirmation og fødselsdag. Her kan du også finde et stort udvalg af hobbyartikler til børn og voksne.

4.6

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 1 week

RIGTIG fin oplevelse!!

RIGTIG fin oplevelse!!
Hurtig levering og den billigste pris jeg kunne finde!
Anbefaling her fra :))

May 6, 2026

Hej Gustav.
Mange tak for din fine anmeldelse. Det er vi rigtig glade for. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og sortiment.

Altid sød betjening

Altid sød betjening

April 1, 2026

Hej Betina.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er vi meget glade for og noget som betyder meget for os. Vi håber, at du er tilfreds med dit køb og vi snart ser dig igen hos os.

May 5, 2026

Hej Cecilie.
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os. Vi er igtig glade for, at du er tilfreds med din ordre og alt var i orden.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg søgte efter sorte selvklæbende…

Så googlede jeg og fandt Sjovogkreativ.dk og var heldig at de havde lige præcis, hvad jeg søgte.
Fik bestilt og betalt og efter bare 2 dage havde jeg mine varer.
Meget meget hurtig ekspedition og forsendelse ikke mindst.
Der er rigtig mange fine ting i Sjovogkreativ.dk, så det er helt bestemt ikke sidste gang, jeg vil handle dér.
Kan kun varmt anbefale Sjovogkreativ.dk.

April 16, 2026

God webshop

God webshop! Godt udvalg, køber kun derfra pga deres Rhinsten. Synes det er en god hjemmeside og de sender varerne hurtigt. Har købt et par gange uden problemer, dog ville jeg ønske der var mere end 500stk Rhinsten men de billige så køber bare flere pakker.

April 19, 2026

Hej Lærke.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er vi rigtig glade for. Vi er super glad for, at du er tilfreds med dine køb hos os og vi glæder os til at du kommer igen. Tak for dit ønske om flere rhinsten i vores pakker. Det vil vi helt sikkert se nærmere på hurtigst muligt.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig afsendelse og produkt som…

Hurtig afsendelse og produkt som beskrevet ☺️👍

April 8, 2026

Hej Josefine.
Tusind tak for dine fine anmeldelse. Det er vi super glade for. Vi er også glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering og at du er tilfreds med din vare og det lever op til dine forventninger.

Hurtigt effektivt

March 30, 2026

Hej Annelise.
Tusind tak for dine fine anmeldelse. Det er vi rigtig glade for. Vi er også glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering og vi håber, at dine varer lever op til dine forventninger.

Rated 5 out of 5 stars

Pakken ankom hurtigt og varerne er som…

Pakken ankom hurtigt og varerne er som forventet. Er meget tilfreds.
Kæresten havde bestilt for mig.

April 2, 2026

Hej Christina.
Tusind tak for din fine anmeldelse som vi er rigtig glade for. Vi er super glade for, at både levering og varerne lever op til dine forventninger.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og god købeoplevelse.

Jeg havde ellers overvejet at købe hos en af de store leverandører, men fordi jeg stadig sad og ventede på en 3 ugers lang forsinket ordre (fjernvare), turde jeg ikke bide an på det. Derfor valgte jeg en, som jeg fik en god mavefornemmelse for - Sjovogkreativ.dk og bestilte min vare. Allerede dagen efter blev min vare sendt og dagen efter igen kunne jeg hente den ved postudleveringen. Hurra. Nu kan jeg komme igang - TAK!

March 26, 2026

Hej Lise.
Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er vi super glade for. Vi håber, at du er tilfreds med dine varer og vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dem.

Rated 4 out of 5 stars

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt
God hjemmeside
- at der ik er en fysisk butik mere ❤️

March 11, 2026

Hej Line.
Mange tak for din fine anmeldelse. Ja, vi er også kede af, at vi ikke har vores fysiske butik mere. Men man altid velkommen til at komme forbi vores lager og se vores produkter eller hente en ordre.

Alt som forventet

Alt som forventet

March 10, 2026

Hej.
Mange tak for dine flotte anmeldelse. Det betyder meget for os. Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med din ordre.
Sjov og Kreativ

Jeg er virkelig tilfreds

Jeg er virkelig tilfreds, rigtig fint bord pynt og fine priser

March 9, 2026

Hej Janet.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er vi meget glade for. Vi er rigtig glad for at du er tilfreds med dine varer og vi håber, at du får en rigtig god fest.

God og hurtig levering

God og hurtig levering

March 13, 2026

Hej Bent.
Mange tak for din fine anmeldelse. Det er vi rigtig glade. Vi er også glade for at høre,, at du er tilfreds med at handle hos os. Vi håber, at vi snart ser dig igen.

Gode priser

Gode priser , god kvalitet af crepepapir , og godt pakket ind - alt i alt en positiv oplevelse ☺️

February 26, 2026

Reply from Sjovogkreativ

Hej Annette. Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med at handle hos os. Det betyder meget for os.

Hurtig ekspedition venlig betjening

Hurtig ekspedition venlig betjening
Ikke sidste gang jeg handler hos dem

February 24, 2026

Hej Tove.
Mange tak for den fine anmeldelse. Det er vi super glade for. Vi glæder os til at du handler hos os igen.

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kundeservice

Ubehøvlede medarbejde som ikke kan indrømme at de har gjort en fejl på deres side af og kan ikke tage imod kritik som er forsigtig med jeres penge

January 27, 2026

Take a closer look