Jeg køber efterhånden alt for mange rhinsten herinde fra, de har alt, ikke kun rhinsten, men hver gang mine veninder ønsker en farve så bliver de somrene mere i tvivl efter at ha set det kæmpe sto... See more
Company replied
Jeg havde ellers overvejet at købe hos en af de store leverandører, men fordi jeg stadig sad og ventede på en 3 ugers lang forsinket ordre (fjernvare), turde jeg ikke bide an på det. Derfor valgte jeg... See more
Company replied
Fantastisk kundeservice, venligt personale, kæmpe stort udvalg, gode priser, altid super hjælpsomme. Jeg har været kunde i flere år og har altid været super tilfreds med mine køb og den fantastiske... See more
Company replied
Jeg søgte efter sorte selvklæbende halvperler i en del hobbybutikker her på Sjælland og fandt bare ikke nogen. Så googlede jeg og fandt Sjovogkreativ.dk og var heldig at de havde lige præcis,... See more
Her hos Sjovogkreativ.dk kan du finde alt i festartikler til din børnefødselsdag, barnedåb, temafest, mærkedag, konfirmation og fødselsdag. Her kan du også finde et stort udvalg af hobbyartikler til børn og voksne.
Møllevej 15, 4140, Borup, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Købte mal efter tal.
Uha det er bare sååå dejligt.
Kan kun varmt anbefales.
Prøv det og glæd dig selv.

Det var første gang jeg prøvede at bestille hos dem mandag den 08/03/21
Og det var super fint og modtog allerede onsdag 10/03/21 Så det var hurtig levering og alt var som forventet og intet dårligt

Har intet dårligt
Dejlig nem hjemmeside med hurtig levering og gode priser :)

Reply from Sjovogkreativ
Hurtig levering og god kvalitet :)
Hjemme siden er dejlig nem og bestille fra, hvor de har et rigtig godt udvalg af produkter.
Jeg vil helt sikkert købe der fra igen.

Reply from Sjovogkreativ
Hurtig levering og produkter af fin kvalitet. Det er ikke sidste gang jeg handler hos SjovogKreativ..
Har også skrevet til dem på Facebook og fået lynhurtig svar.
Super super!..

Reply from Sjovogkreativ
Super service og hurtig levering:) Absolut noget der kan anbefales.
Ekstraordinær god service.
Virkelig god service, svarer hurtigt på mails, sender gerne selvom det ikke er bestilt i første omgang.
Jeg har købt små tylposer til gæsterne til min søns barnedåb. Poserne var billige, fine og blev leveret hurtigt. Der var endda pakket lidt slik med.
Har købt temafest ting hos sjovogkreativ og er fuldt tilfreds. Billig og hurtig levering.