Skandinavisk Mote

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Valentemode er ren svindel. De tar bilde av et plagg/en vare, og du får noe helt annet, og ‘simplere’. Utgir seg for å være svensk, men er kinesisk. Forholder seg ikke til kjøpsloven ift angrefrist. I... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dinemotetrender. Elendig utseende og kvalitet på klærne. Fra Kina viser det seg. Les vilkår( noe jeg dessverre ikke gjorde). Koster flesk å returnere

Rated 1 out of 5 stars

Hold dere unna !! Kundeservicen deres er dårlig, varen kom veldig sent, kvaliteten var fryktelig, jeg kunne kjøpe det samme i temu med mye mindre penger. Et annet kinesisk selskap som lurer kunder ti... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dette «firmaet» endrer stadig navn. Varene kommer ifra Kina etter ca en måned, og de har knapt forsøkt å lage klær som minner om dem du så på bildet. Klærne syes på et loft i Kina, og er umulig å retu... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Klarna burde være seriøst

Klarna burde være seriøst, mener jeg - men, den gang ei.
Varen bestilt - en latterlig fille av et "dusjforheng" i ministørrelse.
Ville returnere, purrrrret og purret på en returadresse. Den kom.
Returen er dyrere enn varen, men det djiter jeg i! Scam firmaet skal i alle fall ikke ha mine penger. Bedre å gi dem til posten, som i det minste er dyr, dårlig og norsk.
Klarna skuffer stort. Hjelpe en slik gjennomført svindelbedrift???
Klarna.... kom igjen! Kutt kontakten med Elinsmote.

July 5, 2022

Klage på vare

Varen er helt feil.
Størrelsen var bestilt i Large, pakken er merket med L, med størrelsen tipper jeg er 14år.
Den er alt for trang i fasongen og alt for lang i armene. Kvaliteten er helt annerledes enn på bildet. Veldig tynt stoff. Varen kom sammenkrøllet i en liten pose uten følgeseddel, uten avsender og uten returadresse

June 30, 2022

Gikk 5 på å bestilte en kjole derfra

Gikk 5 på å bestilte en kjole derfra, tok 8 uker før den kom, og når den da endelig kom, så var det ikke den kjolen jeg bestilte i det hele tatt. Ikke var det angrerettskjema eller returmerke i pakka heller. Sendte inn beskjed via nettsiden dems, og fikk da beskjed om at frakta tilbake må jeg betale,og med sporing blir det faktisk dyrere enn kjolen, og når de mottar kjolen må de i tillegg vurdere om de kan refundere pengene. Svindel fra A til Å....så styr unna de. De er ikke verdt én stjerne engang....

October 20, 2021

Svindlere!!

Svindlere!!! Må IKKE finne på å handle fra dette stedet! Dem sender alt annet enn det man bestiller . Lureri fra ende til annen

October 13, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Dette er svindel og bedrag....

Dette er svindel og bedrag..... Varene er ikke verdt noen ting...både stoffet og fasongen var helt feil.
Jeg prøvde å avbestille varen men det godtok firmaet Skandinavisk mote ikke, og da jeg fikk blusen og ville returnere så kostet det dyrt, for den skulle sendes helt til Kina.
Jeg hadde ikke betalt på forhånd og tok derfor kontakt med Klarna om at jeg ikke var villig til å betale for noe som egentlig var boss.. Klarna var veldig ryddige og etter noen mailer frem og tilbake så slettet de kravet.. Ga også Klarna beskjed om at de ikke burde samarbeide med slike useriøse firma...

Brita

September 30, 2021

Svindel!!!

Slutter meg til alle dårlige anmeldelser her. Svindel firma. Støvletter som skulle være lær var absolutt ikke lær og luktet vare billig plast. Størrelser passer ikke med det som er angitt. Dårlig kundeservice og leveringstid som er helt horribelt.
Styr unna. Du blir lurt her!!! Uredelig markedsføring.
Skal aldri handle i ukjent nettbutikk uten å lede anmeldelser igjen.

September 9, 2021

Styr unna dette firmaet.

Bestilte to sommerkjoler tidlig i sommer som jeg mottok to måneder senere, altså etter at sommeren var over, selv om det sto at varene skulle komme i posten etter 2 til 7 virkedager etter bestilling. Kjolene fra Skandinavisk Mote kom ikke fra Skandinavia, men ble sendt fra Kina. De sto over hode ikke til forventningene. De ligna bare litt på kjolene på bildet. Det var ikke noe angrerettskjema eller returskjema med i pakken. Firmaet svarer ikke på norsk eller skandinavisk, men på engelsk. Jeg må selv ta utgiften med retur til Kina. Jeg vil absolutt IKKE anbefale å handle med Skandinavisk Mote.

September 6, 2021

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet. Størrelserne er vilkårlige - en størrelse M kan variere fra for stor til noget der ligner en børnestørrelse. Lang leveringstid (+1mdr) - modtog sommerkjolerne, da sommeren var slut. Vanskeligt at returnere.

August 30, 2021

SVINDEL OG BEDRAG

SVINDEL OG BEDRAG - STYR UNNA!!
Som de fleste her leste jeg ikke anmeldelser av firmaet før jeg bestilte. Det var en stor tappe, for klærene som kom holdt ikke mål i det hele tatt. Billig chinakvalitet, knapt verdt en femtedel av prisen. Sjekket str på skjema, likevel var klærene for små, og material var simpelt og ikke pustende. Etter flere ukers ventetid som varene, og jeg fikk pauset Klarna betalingen i mellomtiden. Da varene endelig kom, sendte jeg melding til firmaet (de har ikke email - kun en skjema som popper opp når du trykker på retur). Ingen svar. Sendte nytt skjema dagen etter, ingen svar. Kontakte Klarna igjen som tok kontakt med firmaet og fikk en returadresse til China. Det vil koste kr 350-400. Klarer jeg å få det til, er uansett porto pengene tapt. For min del vil tapet likevel være mindre enn om jeg betaler fakturaen på to kjoler og en topp. Når jeg så at firmaet benytter Klarna, trodde jeg det var et kvalitetsstempel, men ikke la dere lure!!! Skandinavisk mote fortjener ikke en stjerne engang, men kom ikke videre før man trykket på den.

August 17, 2021

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look