Skitour.dk Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Det var nemt og oplevede utrolig god service. Dog kunne vi ikke aflevere vores ski andre steder end hvor vi fik dem udleveret, hvilket vi var blevet informeret om at vi kunne. Dette blev noget bøvle... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service. Mails med alle relevante informationer i god tid. Gode og udførlige forklaringer og guides til hvad man kunne have behov for at vide af praktiske ting. Vi var afsted på ski fo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og skiferie! Der var styr på alt lige fra indkvartering til leje af ski og udstyr - og lækkert med den direkte adgang gennem Skitour, så vi ikke skulle stå i den meget lange kø fo... See more

Rated 5 out of 5 stars

God service og fleksibilitet omkring valg af rejselokation til en 3 dages skiferie. Hotel var rigtig fint med gode værelser og morgenmadsbuffet. Samtidig lå hotellet tæt ved lifterne i området.

1. Ski Holidays
  2. Sport Tour Agency
  3. Tour Agency
  4. Tour Operator
  5. Travel Agency

Written by the company

Skitour.dk er tryg og SJOV ferie af høj kvalitet! 100% danskejet og medlem af den danske Rejsegarantifond. Stiftet i 2006. Mere end 30 års erfaring. Vi er din specialist i familievenlige skiferier til vinterperler i Tyskland, Østrig og Italien. Vi har danske skilærere i Winterberg, kun 500 km syd for grænsen.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

19 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem flot og kompetent service

Helt igennem flot og kompetent service! Virkelig noget at skrive hjem om!!! Kæmpe hjælp med små og store spørgsmål. Klart ud over det forventelige. Vi tager gerne med Skitour.dk igen

February 1, 2025

Reply from Skitour.dk

Kære Elsemarie. Mange tak for de rosende ord og flotte bedømmelse. Vi glæder os til at sende jer på ski.

Rated 5 out of 5 stars

Der er rigtig god kvalitet i turene som…

Der er rigtig god kvalitet i turene som planlægges. Udførlig rejsebeskrivelse, og vejledning om alle tænkelige forhold. Ganske glimrende, simpelthen!

Reply from Skitour.dk

Kære Søren. Mange tak for den positive tilbagemelding og flotte bedømmelse. Vi glæder os til at sende jer på ski igen.

Flinke og venlige kontakter

Willingen, hotel Bierstaube, fint gammelt hotel m. charme
Flinke og venlige kontakter, som hurtigt og let fikser de ændringer som ønskes!
Sne kvalitet nok afhængig af vejret, men skiløb muligt på kunstsne.

Reply from Skitour.dk

Kære Ole. Tak for den fine bedømmelse og positive tilbagemelding. Vi er helt enige i, at Wellnesshotel Bürgerstuben har den helt rigtige charme og hygge. Vi håber, at få fornøjelsen at sende jer på ski igen. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft en super god oplevelse med…

Vi har haft en super god oplevelse med ski tour.
Vores forventninger blev mere end opfyldt. og informations niveauet var helt i top - Intet var overladt til tilfældighederne.
De allerbedste anbefalinger fra hele familien 😊

February 14, 2025

Reply from Skitour.dk

Kære Morten. Tak for den positive tilbagemelding og bedømmelse. Det betyder meget, at vores indsats gør en forskel. Vi håber at sende jeres familie på ski igen. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Rated 5 out of 5 stars

Meget hjælpsomme og dejlig hytte i…

Meget hjælpsomme og dejlig hytte i Wildschönau.

Reply from Skitour.dk

Kære Michael. Tak for dine positive ord og flotte bedømmelse. Vi er helt enige i, at vores Chalet feriehuse i Wildschönau, bare er noget særligt. Vi håber, at kunne sende jer på ski igen. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Fantastisk skitur

Fantastisk skitur, - med dejlig hjælp fra arrangøren!
Vi ønskede at blive en dag ekstra, og fik god hjælp til at forlænge vores rejse. - Helt Perfekt !

Reply from Skitour.dk

Kære Mikkel. Tak for din flotte bedømmelse og tilbagemelding. Og vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at forlænge jeres rejse. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Reply from Skitour.dk

Kære Torben. Mange tak for den flotte bedømmelse og værdsættelse af vores service. Det betyder meget. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Winterberg skiferie - super service

Super god service fra Mikkel, som svarede hurtigt tilbage på mails. Selv da jeg sendte et spørgsmål efter lukketid, kom der et svar samme aften.
Winterberg er et udmærket sted til en kort skiferie med 2 til 3 skidage, hvis man er mere end nybegynder.

Reply from Skitour.dk

Kære Søren. Mange tak for de rosende ord og fine bedømmelse. Vi håber, at få fornøjelsen at sende jer på ski igen. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Super god service!

2. Gang vi har været i Winterberg med Skitour.dk.
De var meget profesionelle, hurtig svar på mail.
Dejlig nemt at bestille på hjemmeside, alt var klar i Tyskland, ski, liftkort og hotel.
Bedste anbefalinger fra Os, vi kommer sikkert igen.

January 24, 2025

Reply from Skitour.dk

Kære Lars. Mange tak for din fine bedømmelse og anbefaling. Det sætter vi stor pris på. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Skiferie Winterberg

Vi har været på skiferie til Winterberg i Tyskland, hvor vi boede i en af lejlighederne Hapimag.
Vi boede 2 voksne og 3 børn i en 2 værelses og det var rigtig fint med opredning i stuen - super flotte og rummelige lejligheder.
Vi havde en rigtig god oplevelse af at rejse med skitour - har rejst med dem sidste år også - og vi kommer helt sikkert til at rejse med dem igen.
Vi har kun oplevet en super service og hver gang der har været sprøgsmål til noget og jeg har skrevet til dem, har jeg fået et svar med det samme.
De er super hjælpsomme og kan kun anbefale skitour🙂

Winterberg er et dejligt ski område og næsten alle pister var åbne ❄️

January 19, 2025

Reply from Skitour.dk

Kære Karina. Mange tak for den rosende melding. Det varmer :-) Vi glæder os allerede til at sende jer på ski igen igen.

Vores varmeste anbefalinger

Vi bookede vores første skiferie via Skitour.dk som gav os den bedste service fra start til slut! Winterberg var en rigtigt hyggelig by og skiområdet var perfekt for en familie med forskellige erfaringer på ski (mest nybegyndere). Pakkeløsningen via skitour.dk opfyldte alle vores behov og viste sig desuden at være over forventning! Jeg er fan af den personlige kontakt man har med kontoret. Mikkel var altid behjælpelig ved spørgsmål og småændringer i bestillingen. Skitour.dk får vores varmeste anbefalinger 🌟

December 28, 2024

Reply from Skitour.dk

Kære Lina. Mange tak for de flotte ord og anbefaling. Det betyder meget. Vi håber, at vi får fornøjelsen at sende jer på ski igen. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Rated 5 out of 5 stars

Det er tredje gang vi har bestilt skiferie igennem Skitour. Vi er altid blevet mødt med en stor grad af service og vejledning. De sidste to gange har alt fungeret til UG. God vejledning i at finde frem og få udleveret ski, liftkort og check-in. Tillige tilmelding til ski-skole.
Kan virkelig anbefale at booke rejse igennem Skitour.

September 20, 2024

Reply from Skitour.dk

Kære Rikke. Mange tak for den flotte bedømmelse og anbefaling. Vi glæder os til endnu en gang at sende jer på ski. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Fuld tilfreds ved bestilling

Fuld tilfreds ved bestilling - nemt at vælge tilvalg og ligetil, når der er en del spørgsmål, der skal udfyldes 🙂 Vi håber tilfredsheden forsætter på vores tur i 2025.

September 7, 2024

Reply from Skitour.dk

Mange tak for den flotte bedømmelse og tilbagemelding. Vi glæder os til at sende jer på ski. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Rated 5 out of 5 stars

Super dejlig rejse med skitour rejser

Super dejlig rejse med skitour rejser. Alt fungerer ift at bestille det hele hjemmefra.
Hapimag er et virkelig godt sted, med fuld valuta for pengene.
Winterberg er et godt område fir børnefamilier også selvom sneen kan drille

February 17, 2024

Reply from Skitour.dk

Mange tak for jeres positive tilbagemelding og flotte bedømmelse. Dejligt, at I synes om Winterberg, selvom vejret gav udfordringer. Håber at sende jer på ski igen med normalt vejr, så I virkelig kan få fornøjelse af Winterberg. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Rated 5 out of 5 stars

God hjælp til bestilling og efterfølgende ændringer på skileje flere gange, også efter ankomst på ferie stedet.

February 18, 2024

Reply from Skitour.dk

Kære Søren. Mange tak for de fine ord og flotte bedømmelse. Det betyder meget. Vi håber, at få lov til også at arrangere jeres næste skiferie.

Rated 4 out of 5 stars

Vi tog til willingen på ski

Vi tog til willingen på ski. Desværre var der kun mest kunstsne. Skitour informerede os forinden og beskrev området med nyttige links, således vi kunne få en optimal tur trods alt.👌

February 13, 2024

Reply from Skitour.dk

Kære Thomas. Mange tak for jeres positive tilbagemelding. Det var virkelig ærgerligt med vejret, men dejligt I fik en god tur trods det. Vi håber, at sende jer på ski igen og med normalt vejr, så I kan opleve hvad Willingen så kan :-) Mvh Mikkel, Skitour.dk

Rated 5 out of 5 stars

Stor ros til Mikkel aldrig har jeg…

Stor ros til Mikkel aldrig har jeg oplevet så hurtig og fantastisk service og rådgivning.

February 4, 2024

Reply from Skitour.dk

Kære Maj-Britt. Mange tak for de flotte ord og bedømmelse. Det sætter jeg stor pris på. Vi glæder os til at sende jer på ski igen. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Skitour tilbyder ski til Willingen

Skitour tilbyder ski til Willingen - et sted vi ikke selv ville have fundet. Kort rejse fra Dk - som er positivt med 2 små børn. Skitour hjælper med skiskole,skileje - godt overnatningsted. Forud for rejsen havde vi telefonsamtale hvor mundtlige råd/fif blev givet. Kan kun anbefales. Mvh Damir

February 2, 2024

Reply from Skitour.dk

Kære Damir. Mange tak for den flotte tilbagemelding. Vi er glade for, at I synes om Willingen. Vi glæder os til at sende jer på ski igen. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Take a closer look