Skitour.dk Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Det var nemt og oplevede utrolig god service. Dog kunne vi ikke aflevere vores ski andre steder end hvor vi fik dem udleveret, hvilket vi var blevet informeret om at vi kunne. Dette blev noget bøvle... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service. Mails med alle relevante informationer i god tid. Gode og udførlige forklaringer og guides til hvad man kunne have behov for at vide af praktiske ting. Vi var afsted på ski fo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og skiferie! Der var styr på alt lige fra indkvartering til leje af ski og udstyr - og lækkert med den direkte adgang gennem Skitour, så vi ikke skulle stå i den meget lange kø fo... See more

Rated 5 out of 5 stars

God service og fleksibilitet omkring valg af rejselokation til en 3 dages skiferie. Hotel var rigtig fint med gode værelser og morgenmadsbuffet. Samtidig lå hotellet tæt ved lifterne i området.

Company details

1. Ski Holidays
  2. Sport Tour Agency
  3. Tour Agency
  4. Tour Operator
  5. Travel Agency

Written by the company

Skitour.dk er tryg og SJOV ferie af høj kvalitet! 100% danskejet og medlem af den danske Rejsegarantifond. Stiftet i 2006. Mere end 30 års erfaring. Vi er din specialist i familievenlige skiferier til vinterperler i Tyskland, Østrig og Italien. Vi har danske skilærere i Winterberg, kun 500 km syd for grænsen.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

19 reviews in the last 12 months

Write a review

Super god service.

Super god service da vi bestilte turen.
Boede i Hapimag lejlighed i Winterberg, som var meget fin og rummelig. Meget nemt at afhente lejeski og liftkort, der var forudbestilt gennem Skitour.dk.
I uge 6 Torsdag og fredag var der god plads på pister og i lifter, men lørdag var det rigtig mange mennesker.
Perfekt til en forlænget ski-weekend!!!

February 8, 2023

Reply from Skitour.dk

Kære Mia. Mange tak for jeres flotte ord. Vi håber, at sende jer på ski igen. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Rated 5 out of 5 stars

Meget hjælpsomme og hurtigt svar på…

Meget hjælpsomme og hurtigt svar på mail, da vi havde spørgsmål under turen. Kan klart anbefale skitour at rejse med😃

February 1, 2023

Reply from Skitour.dk

Kære Rikke. Mange tak for den flotte bedømmelse og positive tilbagemelding. Vi håber, at vi får fornøjelsen at sende jer på ski ski. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Rated 5 out of 5 stars

Fedt at man kunne booke ALT…

Fedt at man kunne bestille og booke ALT hjemmefra.
Orientering, mails og service var bare i top.
Vil helt sikkert anvende og anbefale Skitour fremover.

January 31, 2023

Reply from Skitour.dk

Kære Finn. Mange tak for den positive tilbagemelding og flotte bedømmelse. Vi glæder os allerede til at sende jer på ski igen. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Dejlig familie skiferie

Dejlig familie skiferie, og lækker indlogering!

January 17, 2023

Reply from Skitour.dk

Kære Mikkel. Tak for den flotte bedømmelse. Vi glæder os allerede til at sende jer på ski igen. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Hurtige tilbagemeldinger

Hurtige tilbagemeldinger, altid godt humør uanset hvor sent man bestiller:)

January 15, 2023

Reply from Skitour.dk

Kære Martin. Mange tak for den fine bedømmelse og positive ord, hvilket også får vores humør helt i top :-) Mvh Mikkel, Skitour.dk

Service i absolut topklasse

Service i absolut topklasse.

Super hjælp i forbindelse med bestilling. Svartid på mail indenfor 30 min.
Ændringer (dem havde jeg mange af) fikses straks og tilbage betalinger klares med straksoverførsel.
Jeg er meget imponeret!!

Det er bestemt ikke sidste gang vi rejser med Skitour.

March 28, 2022

Reply from Skitour.dk

Kære Mette. Mange tak for de meget flotte ord og bedømmelse. Vi glæder os til at sende jer på ski igen. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Rated 5 out of 5 stars

Tak for en super skiferie i Winterberg!

Tak for en super skiferie i Winterberg!

Vi prøvede kræfter med ski i Tyskland for første gang – og vi blev ikke skuffet.
Heldigt for os, var vejret ”kaiser”, men derudover spillede det hele desuden. Skileje, liftkort, indkvartering m.v.
Vi havde sat næsen op efter, at skiløbet skulle være på børnenes præmissen og hertil var området samt Center Parcs ideelt.

March 28, 2022

Reply from Skitour.dk

Kære Karsten. Tak for den positive tilbagemelding og bedømmelse. Det er så fedt, at Winterberg også i marts kan tilbyde gode skiforhold. Vi glæder os til at sende jer på ski igen. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Mikkel yder konstant support

Vi har rejst med skitur to gange nu, og begge gange nye steder og med høj service. Mikkel yder konstant support og har ekstremt korte svartider. Også lørdag/søndag og helt eminent information under covid.
Man betaler lidt ekstra - men service/supporten som rejsende stor-gruppe (familie) er det værd. Mikkel hjælper og vejleder til dette rette ski-valg for din gruppe. Anderledes destinationer end de gængse, kan også noget.

February 26, 2022

Reply from Skitour.dk

Kære Hannah. Mange tak for den flotte bedømmelse og de rosende ord. Håber vi også får fornøjelsen, at sende jer på ski tredje gang. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Rigtig god skiferie i Winterberg med Skitour

Rigtig god skiferie i Winterberg med Skitour.dk
Jeg var på skiferie i den tyske by Winterberg i uge 7. Jeg var afsted med min veninde, og vi havde en fantastisk oplevelse.
Oplysningerne til skileje var allerede indtastet, så det gik hurtigt med at få både ski og liftkort på første dag. Hotellet (Hotel Nuhnetal), placeret i midten af Winterberg, var super lækkert, med både pool, god mad og servicemindet personale.
Desuden var vi på skiskole en af dagene, og der var læreren god og snaksagelig, og vi fik et godt indtryk af generelt hele skiområdet.
Rigtig stor anbefaling herfra, tusind tak for den gode service!:)

February 24, 2022

Reply from Skitour.dk

Kære Josefine. Tak for den flotte bedømmelse og tilbagemelding. Vi håber, at få fornøjelsen at sende jer på ski igen. Mvh Mikkel, Skitour.dk

fantastisk service og hjælp 24/7

fantastisk service og hjælp 24/7. Kan klart anbefale dem og bruger dem gerne igen.. speciel tak til Mikkel.

February 22, 2022

Reply from Skitour.dk

Kære Jesper. Mange tak for den fine bedømmelse og de positive ord. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Godt arrangeret tur med Skitour

Godt arrangeret tur med Skitour. Det var nemt og alt fungerede, samt levede op til forventningerne.

Reply from Skitour.dk

Kære Maria. Mange tak for den flotte bedømmelse og tilbagemelding. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Dejlig skiferie - igen!

Vi har rejst med Skitour.dk to gange nu og begge gange har været gode oplevelser. Vi har fået en helt fantastisk service og hjælp til diverse af Mikkel. Wildschönau er et fint og familievenligt område, og det har ikke været crowdet i uge 7. Vi har boet både på Hotel Iris og på Gasthof Weissbacher. Begge hyggelige østrigske hoteller. På Weissbacher er værelserne lidt gamle og trænger måske snart til en opfriskning. Men god mad og service:) Og så ligger det dejligt tæt på liften/pisten.

Reply from Skitour.dk

Kære Maria. Mange tak for de flotte ord. Vi glæder os til at sende jer på ski igen i 2023.
Mvh Mikkel, Skitour.dk

4 dages ski tur i Winterberg

Min datter på 9 år og jeg har været på skiferie i Winterberg i uge 7.
Vi fik den bedste og meget professionelle rådgivning fra Skitour og vi vil ikke tøve med at rejse via Skitour igen.
Alt i alt en super go' og fin oplevelse :-)

Reply from Skitour.dk

Kære Nan-Mia. Tak for de meget flotte ord. Vi håber, at få fornøjelsen at sende jer på igen. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Super god oplevelse.

Super god oplevelse og med virkelig fint informationsniveau, for os som var først gang på skitur med 2 børn på 4 og 6 år.
Jeg havde flere samtaler med Mikkel og fik altid klar besked.

Reply from Skitour.dk

Kære Peter. Tak for de positive ord og bedømmelse. Vi glæder os til at sende jer på ski igen. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Fantastisk god kundeservice

Fantastisk god kundeservice
Bestilling af skitur og efterfølgende kommunikation med Mikkel har fungeret helt upåklageligt.
Vi vil til hver en tid bruge Skitour igen. Kan klart anbefales!

Reply from Skitour.dk

Kære Line. Tak for de meget flotte ord og anmeldelse. Det får smilet frem. Vi glæder os til at sende jer på ski igen. Mvh Mikkel, Skitour.dk

God og hurtig service

God og hurtig service. Alt var som det skulle være på ferien.
Vi kan klart anbefale at rejse med skitour.dk

Reply from Skitour.dk

Kære YF. Tak for den flotte anmeldelse og anbefaling. Vi håber, at få fornøjelsen at sende jer på ski igen. Mvh Mikkel, Skitour.dk

Skiferie Winterberg

3 år hvor vi har bestilt pakkerejse til winterberg er vel overstået. Som altid er der styr på alt og der har på intet tidspunkt været tvivl om noget vedrørende rejsen. Det spiller bare at bestille gennem skitours og vi kan klart anbefale dem som rejseselskab.

February 20, 2022

Reply from Skitour.dk

Kære Jacob. Tak for den meget positive feedback. Vi glæder os til, at sende jer på ski for fjerde gang :-) Mvh Mikkel, Skitour.dk

Fantastisk professionel og…

Fantastisk professionel og serviceminded virksomhed. Har nu booket skiferie to gange via skitour.dk og begge gange er alt klappet perfekt.

February 20, 2022

Reply from Skitour.dk

Kære Thomas. Tak for de flotte ord og anmeldelse. Vi håber også, at få fornøjelsen at sende jer på ski tredje gang :-) Mvh Mikkel, Skitour.dk

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice - sad lige i skabet. Vi ser frem til en fantastisk ferie.

October 25, 2021

Reply from Skitour.dk

Kære Signe. Tak for de meget flotte ord. Vi glæder os til at sende jer på en fantastisk ferie.
Mvh Mikkel, Skitour.dk

Take a closer look