See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem fantastiske produkter. Hurtig levering, skønne produkter, altid lækre produkt gaver med orden. Min søn på 6 har aldrig vasket så meget hænder som han gør nu- sæben dufter virkelig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med SKNS hudpleje. Jeg har brugt produkterne i et par uger nu, og jeg synes allerede, at min hud føles mere fugtet og ser sundere ud. Produkterne er lette i... See more

Rated 5 out of 5 stars

verdens bedste håndsæbe - !! eneste sæbe jeg har prøvet der ikke udtørrer hænderne - bestiller KUN hos jer ....og fedt med refill pakkerne. Har ikke prøvet jeres andre produkter endnu - jo håndcremen... See more

1. Beauty Product Supplier

Written by the company

SKNS, den perfekte fusion af skønhed og videnskab, er udviklet og skabt med stolthed og omtanke for at pleje, beskytte og balancere huden – nu og i fremtiden. Med 50 års erfaring og forskning baseret på den nyeste viden om mikrobiomet og aktive ingredienser, har vi udviklet SKNS. SKNS giver en komplet oplevelse med effektive produkter beriget med aktive ingredienser. Vores mål har været at skabe den ultimative plejeserie i smukke, bæredygtige emballager, som kvinder i alle aldre vil prøve og på egen krop opleve produkternes virkning og effekt. Med et fornuftigt prisleje giver vi alle kvinder mulighed for at anvende SKNS i deres daglige plejerutine.

4.8

3-star
2-star
1-star

Hurtig og let.

Fantastisk brugervenlig website til bestillinger, hurtig levering og et lækkert produkt i elegant emballage.

January 23, 2025

Hej Carsten

TUSIND tak for din meget fine feedback ⭐⭐⭐⭐⭐
Det betyder rigtig meget for os 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Superdejlige produkter....og så var der…

Superdejlige produkter....og så var der overraskelser med.

January 4, 2025

Hej Marian

Tusind tak for din dejlige feedback 🤩
Vi er glade for, at du synes vores produkter - og overraskelse 😉

Lækker kvalitet

Produkterne virker bare rigtig godt. Klassisk, stilet udseende. Håndsæbe udtørrer ikke huden og håndlotion giver efterfølgende masser af fugt. Multi-cremen er lidt federe en selve håndlotionen og er rar at have med på farten. Opvasken virker drøj i brug. Duften er forholdvis mild. Der fulgte flere vareprøver med ordren, hvilket kun gav mig lyst til at dele ud af de lækre varer. Vender klart tilbage. I øvrigt hurtig levering og imødekommende kundeservice.

October 29, 2024

Hej Maria

TUSIND MANGE TAK 🙏
Det betyder virkelig meget for os med din feedback og anmeldelse af vores produkter og service 🤩

Og vi vil glæde os meget til at pakke endnu en ordre med lækre produkter til dig ⭐⭐⭐⭐⭐

De smukkeste produkter

Super lækre produkter i et utroligt smukt og klassisk design.

October 15, 2024

Hej Helle

TUSIND tak for din feedback af vores produkter og designet ✨
Den sætter vi meget stor pris på 🙏

Ren lækkerhed

Bestilte håndsæbe og -lotion. Produkterne er så æstetiske at se på i deres glasbeholder og med flot og enkel mærkat. Og så er duften behagelig god og mild. Ren luksus👌🏼Er virkelig glad for mit køb og kan varmt anbefale at købe derfra😍

October 19, 2024

Hej Thea

TUSIND tak for din meget fine og positive feedback 🙏😍

Vi er rigtig glade for, at du synes om vores design, som i øvrigt for et par uger siden vandt International Visual Identity Award 🥇 og vores signaturduft, som er duften i alle vores produkter er vi også glade for, at du synes er fantastisk 🌸

TAK for din anbefaling ⭐⭐⭐⭐⭐

En god oplevelse.

Har for første gang handlet med SKNS - og det er bestemt ikke sidste.
Det var en dejlig oplevelse- hurtig behandling af ordre og hurtig levering. Lækre produkter i smuk indpakning - kan bestemt anbefales.

September 23, 2024

Hej Ingrid

TUSIND tak for din feedback 🙏 Det betyder virkelig meget for os.
Vi er rigtig glade for, at du har haft en dejlig oplevelse hele vejen fra køb til modtagelse af produkterne.

Vi vil glæde os til at pakke og sende dig endnu flere af vores lækre produkter 😍

Alt er godt ♥️

Hurtig og sød besvarelse af mails, hurtig levering af varer tilmed en kærlig hilsen ilagt pakken. Skønne og smukke produkter men den dejligste duft.

August 27, 2024

Hej Charlotte

Åh hvor er du sød ❤ TUSIND tak for din skønne feedback, som vi er rigtig glad for - og som betyder mere end du aner.

Det første

Det første - håndsæbe - jeg købte var pga det smukke design.
Det næste og næste var fordi det var fantastiske varer😍

September 5, 2024

Hej Marianne

Tusind tak for den bedste feedback 🙏 Dejligt, at du vender tilbage - og er VILD med vores produkter 😍

Så lækkert!♥️ Både i funktion og design⭐️

Så lækkert!♥️ Både i funktion og design⭐️
Skønneste duft. Er vild med det hele🤩

August 26, 2024

Kære Lisbeth

Tusind tak for den dejligste feedback 🙏 Vi er rigtig glade for, at du er vild med både effekt og æstetisk - og elsker SKNS signaturduft 🌸

Vi håber, vi kommer til at pakke flere lækre produkter til dig.

Rated 5 out of 5 stars

Lækre produkter og hurtig levering

Har lige modtaget min første bestilling hos SKNS, og det blir med garanti ikke den sidste. Super hurtig levering (24 timer), godt og sikkert pakket ind, og produkterne står allerede og pynter. Elsker det!

August 23, 2024

Hej Lisbet

Tusind tak for din anmeldelse. Dine ord om vores service og produkter er GULD værd - vi værdsætter dem meget 🙏

Fantastisk at produkterne står fint hjemme hos dig ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi glæder os til at pakke og sende din næste ordre 😍

Rated 5 out of 5 stars

Top design, kvalitet og service

Produkterne er virkelig lækre, både hvad angår design og kvalitet og til virkelig skarpe priser. Jeg er også imponeret over en helt unik service hele vejen igennem. Det er ikke sidste gang jeg køber. Stor anbefaling herfra!

August 18, 2024

Hej Lise

TUSIND TAK for dine meget rosende ord, som vi virkelig sætter pris på 🙏

Vi elsker, at du kan lide vores produkter: Design, kvalitet og til en skarp pris, og vi er rigtig glade for, at du synes om vores kundeservice.

Tak for at anbefale os ⭐⭐⭐⭐⭐

Rigtig go service

Rigtig go service. Skønne produkter

July 27, 2024

Hej Jeanett

Mange tak for din anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er rigtig glade for, at du synes om vores service og produkter 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Dejlige produkter og smukt ser det ud

Dejlige produkter og smukt ser det ud. Håndsæbe og opvaskemiddel. Tak for det

July 30, 2024

Hej Susanne

Tusind tak for din feedback 🙏 Vi er meget glade for, at du både synes om vores produkter, og hvordan de ser ud - og passer ind i enhver indretning.

Til både håndsæbe og opvaskesæbe findes refills til dine flotte glasflasker 😉

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er vild med SKNS produkterne

Jeg er vild med SKNS produkterne. Jeg elsker duften og det gør min mand også. Jeg har allerede bestilt refill til håndsæben og ekstra body wash. Det er en klar anbefaling herfra.

July 28, 2024

Hej Gitte

TUSIND tak for din skønne anmeldelse.

Vi er SÅ glade for, at I er vilde med produkterne - og at både du og din mand elsker duften.
Duften er vores signaturduft, så det er den samme duft i alle vores produkter 🤩

Vi er glade for, at du allerede har lagt endnu en ordre.

Vi glæder os til at sende dig endnu mere SKNS fremover ⭐⭐⭐⭐⭐

Mega hurtig levering

Mega hurtig levering. Lækre produkter. Elsker at I lige ligger en håndskrevet hilsen med i pakken og et par prøver.

July 23, 2024

Hej Trine

Mange tak for din skønne tilbagemelding - den er vi rigtig glade for 🙏🤩

Vi forsøger at gøre hele købsoplevelsen rigtig god - fra bestilling til levering - og selvfølgelig efterfølgende, hvis man har spørgsmål eller lignende. Hver eneste kunde skal have den bedste service ⭐⭐⭐⭐⭐

Du må have en skøn sommer.

Rated 5 out of 5 stars

Har nu handlet flere gange ved SKNS

Har nu handlet flere gange ved SKNS.
De lækreste produkter ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kommer i fin æske med lille prøve som dejlig overraskelse 🥰

Alle produkter dufter bare så lækkert, og ikke parfumeret.
Lige købt Body Elegance sættet som veninde får i dag som lækker selvforkælelse gave 🎁
Kæmpe plus at det er dansk produceret 🇩🇰

July 11, 2024

Hej Trine

TUSIND TAK for din anmeldelse 🙏

Vi er meget glade for, at du kan lide vores produkter og den måde, man modtager dem på 😍

Sikke en heldig veninde, du har - at hun har dig, som giver selvforkælelsesgaver, og at hun får det lækre Body Elegance Kit 🤩 Vi håber, at hun bliver glad.

Elsker alt ved det!

Har købt de smukkeste dispensere. Er tosset med designet, materialet og konceptet. Ej at glemme den gode kundeservice!! 🫶🏼 Rigtig god oplevelse at handle hos SKNS 🤩

July 9, 2024

Hej Nanna

Tusind tak for din meget positive feedback 😍

Vi er MEGET glade for, at du kan lide vores produkter og vores kundeservice 🙏

Vi håber, at vi igen skal pakke en ordre til dig - og takket være din tidligere feedback, har vi nu også noteret mål på vores store glasflasker på vores hjemmeside 😀

Lækreste produkter ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lækreste produkter - eksklusiv emballage - bedste kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vildeste produkter til prisen - KÆMPE anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

July 1, 2024

Hej Dinna og Michael

TUSIND tak for jeres feedback, som vi er meget glade for 🙏

Vores fokus er effektfulde produkter, de flotteste, stilrene emballager og ikke mindst at vores produkter er til en attraktiv pris - så tusind tak for at komplimentere det hele inkl. vores kundeservice 😍

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og god service.

Hurtig levering og god service.

June 12, 2024

Hej Tina

Mange tak for din feedback 🙏
Vi bestræber os på at levere dag-til-dag - eller så hurtigt vi overhovedet kan, så det er rigtig dejligt, at du værdsætter den hurtige levering og vores service ⭐⭐⭐⭐⭐

Take a closer look