Helt igennem fantastiske produkter. Hurtig levering, skønne produkter, altid lækre produkt gaver med orden. Min søn på 6 har aldrig vasket så meget hænder som han gør nu- sæben dufter virkelig... See more
Company replied
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med SKNS hudpleje. Jeg har brugt produkterne i et par uger nu, og jeg synes allerede, at min hud føles mere fugtet og ser sundere ud. Produkterne er lette i... See more
Company replied
Produkterne virker bare rigtig godt. Klassisk, stilet udseende. Håndsæbe udtørrer ikke huden og håndlotion giver efterfølgende masser af fugt. Multi-cremen er lidt federe en selve håndlotionen og er r... See more
Company replied
verdens bedste håndsæbe - !! eneste sæbe jeg har prøvet der ikke udtørrer hænderne - bestiller KUN hos jer ....og fedt med refill pakkerne. Har ikke prøvet jeres andre produkter endnu - jo håndcremen... See more
Company replied
SKNS, den perfekte fusion af skønhed og videnskab, er udviklet og skabt med stolthed og omtanke for at pleje, beskytte og balancere huden – nu og i fremtiden. Med 50 års erfaring og forskning baseret på den nyeste viden om mikrobiomet og aktive ingredienser, har vi udviklet SKNS. SKNS giver en komplet oplevelse med effektive produkter beriget med aktive ingredienser. Vores mål har været at skabe den ultimative plejeserie i smukke, bæredygtige emballager, som kvinder i alle aldre vil prøve og på egen krop opleve produkternes virkning og effekt. Med et fornuftigt prisleje giver vi alle kvinder mulighed for at anvende SKNS i deres daglige plejerutine.
Nordre Dokkaj 1, 6000, Esbjerg, Denmark
Det er nogle super lækre produkter og indpakningen er helt i top👏👏

Reply from SKNS
Fantastisk produkter både sæbe og cremene
Til gode priser

Reply from SKNS
Sød og hjælpsom service og hurtig levering.
Produkterne er virkelig lækre og designet er diskret og flot.
Jeg vender helt sikkert tilbage.

Reply from SKNS
Jeg har modtaget håndsæbe og opvaskesæbe. De kom i rigtig fin indpakning med håndskrevet kort. Kvaliteten er rigtig god - både produkt og glasflaske. Det ENESTE jeg er SUPER ÆRGERLIG over er, at billeder snyder en smule. Etiketterne på flaskerne er meget mere lyserøde i virkeligheden, hvilket ikke var det look jeg gik efter hverken i køkken eller badeværelse. Øv!

Lækre produkter
Skønne produkter, gode priser og det er dansk.
Det er tydeligt der er gjort tanker bag produkterne. Håndsæbe og håndcrem er nu på begge badeværelser her hjemme. Leave on Mask har også fundet en plads, min hud er mere end glad ❤️
Ikke nok med produkterne er lækre og har den skønneste duft, er de også æstiske flotte at have stående.
Jeg anbefaler varmt SKNS til familie og venner.

Reply from SKNS
Skønne produkter, god betjening og hurtig levering. Kan varmt anbefales :-)

Reply from SKNS
Har brugt microbiome face - dagcreme.... og den er fantastisk.
lækker duft, og er ekstrem nem at smøre ud
giver ansigtet en flot glød og fugter dejligt og holder en hel dag.
ligeledes er håndcreme oz utrolig lækker i konsistensen... og fugter hænderne perfekt
mine bedste anbefalinger herfra... er allerede blevet et must have .. herhjemme
⭐⭐⭐⭐⭐

Reply from SKNS
Virkelig lækre produkter - både i udseende og indhold. Produkterne er nemme og skønne at bruge - og så dufter de skønt.
Har prøvet både ansigt og kropsprodukter.
Og så er den personlige hilsen i pakken noget der gør det hele ekstra specielt og personligt.

Reply from SKNS
Jeg valgte at prøve dette nye danske mærke, da jeg manglede natcreme. Allerede efter få dage kan jeg mærke en forskel i huden. Den er mere blød og har fået glød. Jeg skifter meget snart de øvrige produkter ud og koster jo heldigvis ikke en herregård:-)

Reply from SKNS
Super unikke produkter dansk produceret. Virkelig god og flot kvalitet!
Bestilte i første omgang håndsæbe, opvaskemiddel og hand lotion som allerede er i brug.
Kommer helt sikkert til at vende tilbage.
Kan varmt anbefale SKNS til andre.

Reply from SKNS
Super lækre produkter - og så endda de fleste i glas flasker - ikke ofte man ser det på markedet.
Bestilte på dag 1 online og modtog allerede dagen efter mine produkter i pæn indpakning.
Bestiller helt sikkert igen!

Reply from SKNS
Skøn produkt. Superlækker design og hurtig levering uden problemer.
Dufter dejligt. Er ellers allergisk overfor parfume.
Kan kun anbefales

Reply from SKNS
Oftest har vi kvinder en hang til at benytte samme hudplejeprodukter gennem mange år. Nu må jeg erkende, at jeg står ved en skillevej.
SKNS skincare’s produkter er fantastiske og leveres samtidig i smuk, æstetisk og hygiejnisk emballage, som kan pryde ethvert badeværelse.
SKNS’ Hand lotion er bl.a. blevet uundværlig for mig i denne kolde tid, og SKNS’s FACE Day cream er en af mine absolutte favoritter! Lækker, diskret duft og cremen nærmest smyger sig ind i huden og absorberes meget hurtigt.
Jeg er fan og ny kunde og sender 5 store stjerner jeres vej, SKNS!

Reply from SKNS
Skifter aldrig hudpleje og alligevel prøvede jeg dette nye danske hudplejemærke. Det fortryder jeg ikke. Cremerne er bare så lækre og så er de også mega flotte.

Reply from SKNS
"De er lige så fantastiske, som de ser ud" var reaktionen fra min kære mor, da jeg gav hende en pakke med forskellige SKNS produkter.
Er du vimmer en fed oplevelse, tusind tak for et rigtig godt produkt og for den hurtige levering 😊

Lækre og effektfulde produkter
Bestilte på hjemmesiden tirsdag og havde mine produkter onsdag. Virkelig flotte produkter og de er så lækre i konsistensen. Er allerede kæmpe fan af særligt håndsæben og dagcremen