Skumhuset Reviews 62

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super fin shop - jeg manglede lynlåse i metermål og her var der et stort udvalg til gode priser. Jeg bestilte forskellige farver og i hvid manglede jeg kun glidere. Jeg blev ringet op, om det var en... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige opdaget et "nyt" firma - som i at jeg ikke har handlet hos dem før 🙂 For 2 døgn siden bestilte jeg en sækfuld blandede skumgummi rester for 98 kr. 🐦🌷 På billederne var det... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg skrev og spurgte dem til råds om hvilken type pude og størrelse der passede til mine sofahynder og fik hurtigt svar. Hentede ordren i butikken i Risskov hvor de flinke medarbejdere kunne huske m... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte 2 skumhynder til udendørs brug sam jeg fik leveret. Jeg talte, senere med nogle bekendte som havde får 2, næsten tilsvarende hynder, til 1/3 af prisen. Jeg spurgte skumhuset, på mail fo... See more

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Lækkert produkt og god service

Vi modtog en madras til vores alkove, men fragtmanden havde desværre bare smidt den på jorden med brud på emballagen, og uden at give os besked.

Dette er selvfølgelig ikke Skumhusets skyld, men de tog hånd om det og hjalp os med at få problemet løst. Madrassen er i super fin kvalitet og stoffet er rigtig lækkert. Vi er fuld ud tilfreds med produktet og deres håndtering af sagen.

September 25, 2023
Rated 4 out of 5 stars

fik super support efter købet..... nu 4 stjerner

OPDATERET: Skumhuset tog det seriøst og har erstattet med en ny blødere type. :-)
Købte en skumplade til topmadras og fulgte anbefalingen på hjemmesiden som kalder den medium hård, desværre er den hård som et brædt og kan ikke bruges til at sove på.
oprindelig 2 stjerner for at varen var pænt indpakket og kom til tiden.

September 7, 2023
Skumhuset logo

Reply from Skumhuset

Hej Jan
Vi har set din mail, og beklager at vi ikke har svaret dig, men i din mail ønsker du ikke andet end at vi retter teksten på vores produkt. Det vil vi selvfølgelig kigge på.
Du stiller i din mail ikke et krav om et nyt produkt eller alternativ, men du er jo altid velkommen til at bruge din returret, da du har købt et standard produkt på vores webshop.

Det er meget svært at definere hårdhedsgraden og det afhænger meget af det underlag den ligger på. Vi beklager, at den ikke lever op til dine forventninger.

Mvh.
Skumhuset

Rated 1 out of 5 stars

Skumhuset kan på ingen måde anbefales…

Skumhuset kan på ingen måde anbefales, Jeg forsøgt via skumhusets hjemmeside at bestille en madras til min alkove. Jeg gik ind under fanen bænkehynder på mål med betræk pris kr.1000.
Ovenstående er formuleret som en samlet pris for skummadras + betræk for kr.1000, men når jeg nåede til betaling var beløbet kr.2900. Jeg troede faktisk, at jeg lavede fejl så prøvede et par gange med samme resultat. Dagen efter ringer jeg skumhuset op som er noget uforstående, men efterfølgende rettes der i fanen så der kommer til at stå FRA kr.1000. Skumhuset indrømmer, at de har rettet i teksten til FRA efter min opringning.I følge forbrugerrådet TÆNK har jeg ret til madrassen til kr.1000, men Skumhuset nægter og mener, at jeg har handlet i "ond tro", hvilket ikke er i tråd med sandheden, da jeg forinden havde fundet madrasser med betræk til billigere penge, blot ikke med den rigtige farve betræk.
Så et useriøst firma, der ikke står ved deres fejl.

October 30, 2022
Skumhuset logo

Reply from Skumhuset

Kære Jeannette,
Vi beklager, at du ikke har følt dig tilstrækkeligt informeret på vores webshop.
Som vi også skriver i den mailkorrespondance vi har haft, forholder vi os i denne sag til den vejledning vi har fået fra Dansk Erhvervs juridiske afdeling.
Vi har aldrig tidligere haft lignende klager over det produkt du har forsøgt at købe. Faktisk har vi oplevet at det er et populært produkt, med mange tilfredse kunder.
Den medarbejder, du har været i dialog med, har ikke på noget tidspunkt gjort noget forkert.
Vi vil fremover gøre vores bedste for at informere endnu tydeligere om vores produkter.
Mvh. Anders

Rated 5 out of 5 stars

Godt køb og hurtig service

Bestilte en madras med betræk til den originale sebra seng. Virkelig fin madras i god kvalitet der passer perfekt til sengen. Den blev leveret kort tid efter bestilling, meget hurtigere end hvad der fremgik af hjemmesiden! Jeg er meget tilfreds!

June 13, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Falsk reklame på¨hjemmesiden

Der er stort set ikke det, vi ikke kan sy betræk til. Vi kan sy betrækket til din pallesofa, din nye madras til din seng, til tremmesengen eller hynder til havestolen.

Sådan står der på hjemmesiden, men da jeg forhørte mig om hel betræk til nogle luksus spisebord stole med høj ryg og kasse bund, fik jeg beskeden at det kunne de ikke lave, så det passer ikke helt hvad deres hjemmeside reklamere og lover. Så der mistede de både en kunde og flere ordre.

September 20, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Ikke fantastisk

Stort udvalg af flotte metervarer i den dyre ende og gode priser på skum.
Jeg ville dog ønske at medarbejderne var mere servicemindede og hjælpsomme. Det er ikke et sted man bør tage hen, hvis man har brug for lidt vejledning.

August 20, 2021

Kan kun anbefale Skumhuset

Fik kyndig og hurtig hjælp på mail til at bestille et stykke skum til en puslepude med særlige mål. Prisen var meget billigere end jeg havde troet, og jeg kunne hente den allerede dagen efter. Lækker kvalitet og kanon service!

August 5, 2021
Rated 4 out of 5 stars

Super

Købte en vaffelskum topmadras. Hurtig levering.
Og så pragtfuld at sove på. Kan varmt anbefales.

March 20, 2021

Take a closer look