Super fin shop - jeg manglede lynlåse i metermål og her var der et stort udvalg til gode priser. Jeg bestilte forskellige farver og i hvid manglede jeg kun glidere. Jeg blev ringet op, om det var en... See more
See what reviewers are saying
Jeg har lige opdaget et "nyt" firma - som i at jeg ikke har handlet hos dem før 🙂 For 2 døgn siden bestilte jeg en sækfuld blandede skumgummi rester for 98 kr. 🐦🌷 På billederne var det... See more
Jeg skrev og spurgte dem til råds om hvilken type pude og størrelse der passede til mine sofahynder og fik hurtigt svar. Hentede ordren i butikken i Risskov hvor de flinke medarbejdere kunne huske m... See more
Jeg bestilte 2 skumhynder til udendørs brug sam jeg fik leveret. Jeg talte, senere med nogle bekendte som havde får 2, næsten tilsvarende hynder, til 1/3 af prisen. Jeg spurgte skumhuset, på mail fo... See more
Drøngod service
Der var en lille fejl i forsendelsen, men fik lynhurtigt svar på henvendelsen og der blev sendt ny vare samme dag, uden beregning.
Det var bare mega lækkert at opleve så god kundeservice, når uheldet er ude :)
Og madrasserne er super lækre! Tak for det
Mvh Christian
Super god service og kundekvalitetbervi…
Super god service og kundekvalitetbervi top. Meget stor Anbefaling herfra
Hurtig levering og fin kvalitet.
Super god vejledning til gardinerne i…
Super god vejledning til gardinerne i dag - havde ikke helt forstand på at købe gardinstof, men det fik jeg😊👍
Tak for for fantastisk hjælp.
Uforskammet og ubehøvlet chef
Uforskammet og ubehøvlet chef. Kæmpe mangel på kundeservice. Dernæst stemmer kvalitet og priser på ingen måde overens med hinanden. Holdbarheden er 2-4 uger. Øv.

Reply from Skumhuset
Jeg bestilte en skummadras til min…
Jeg bestilte en skummadras til min datters kravegård mandag og hentede den igår (onsdag).
Meget hurtig levering og fint produkt. At prisen ovenikøbet også er meget billig er jo bare et plus oveni.
Super god service og hurtig betjening
Super god service og hurtig betjening. Fik min madras leveret to dage efter bestilling.
God service hurtig levering jeg er…
God service hurtig levering jeg er tilfredse med produkt 😊
Super produkter og god service.
Rigtig god oplevelse at handle hos…
Rigtig god oplevelse at handle hos skumhuset, de havde de varer jeg søgte og til en god pris.
Jeg bestilte fredag ca kl 11:30 og allerede dagen efter kl 11 fik jeg besked fra GLS om at min pakke var klar til afhentning! Super lækkert med så hurtig service!
Hurtigt, nemt, billigt
Fik en dejlig madras, hvor jeg selv kunne vælge mål - kunne ikke finde samme madras andre steder. Ingen problemer.
Bestilte en ny hynde til vores…
Bestilte en ny hynde til vores slagbænk. der blev gjort opmærksom på at der kunne gå op til 8 uger pga af lev af stof og syning. Jeg fik den leveret i går efter 7 uger og den passer perfekt så jeg kan kun give min bedste anbefalinger her fra de er virkelig professionelle og til Ca halv pris af hvad de skulle have de andre steder vi havde forhørt om pris
Hurtig og effektiv forsendelse efter…
Hurtig og effektiv forsendelse efter bestilling
Hurtig levering!
Hurtig levering!
og rimelige priser!
Vi er godt tilfredse med vores produkt.
Det fungerede bare - dejligt :)
Super kundeservice
Super kundeservice både på mail og via telefon og produktet er bare lækkert. Viber super glæde for vores madrasser i speciale mål til camping vognen
Meget fin betjening
Meget fin betjening, godt udvalg og kompetent rådgivning. Lidt lang leveringstid fra systuen på 6-8 uger.
Perfekt ordre
Vi brugte Skumhuset til at sy nye hynder til vores Wegner stol, det har vi absolut ikke fortrudt. Vi er SÅ glade for resultatet.
Fin kommunikation og vejledning undervejs.
Jeg havde en upåklagelig oplevelse med skumhuset.dk. Jeg afgav min ordre og dagen efter modtog jeg varen, som er i rigtig god kvalitet.
Varen kom hurtigt efter bestilling
Jeg bestilte min vare og betalte, og få dage efter modtog jeg varen.
Hurtigt og enkelt, og varen levede fint op til prisen.
God service.