Slagter Carlsen Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super lækker butik med et godt udvalg 🥰 Når vi er på vej til Hjørring eller Skagen er det blevet en tradition med et pitstop for at få lækre sandwich fra Slagter Carlsen 🥰 Anbefales ☺️

Rated 5 out of 5 stars

Som altid en god og veltillavet buffet, klar til tiden, selvom der var en lille fejl vedr. ferielukning i Støvring afd. og ugen efter i Nørresundby afd. Men alt fungerede fint da vi fik ryddet de par... See more

Rated 5 out of 5 stars

ALT DET SPILLER BARE👌😁👍☀️ 50års fødselsdagen med 16 glade frokost gæster til pålægsbord 2 med hakkebøf med spejlæg som ekstra alt var bare i top klasse lige fra bestilling til afhentning og da v... See more

Rated 1 out of 5 stars

Erkender ikke deres ansvar. Desværre endnu et eksempel på at ejeren Casper ikke tager ansvar, på trods af forsøg på dialog, ingen svar retur! Service når der skal afhentes forudbestilte varer, for... See more

Company replied

Company details

1. Butcher Shop Deli

Written by the company

Om Slagter Carlsen Slagter Carlsen stammer fra Danmarks ældste slagterslægt, som startede den første butik i Nibe 2. april 1867 af Jens carlsen som var min forgængers tip tip oldefar og som han også var opkaldt efter men samme gode navn nemlig jens carlsen. Butikken i nibe opnåede at fejre 100 års juubilærum men blevet flyttet til hjortdalsvej i støvring og efterfølgende til det nye butikscenter i grangårdcenteret hvor den har haft til huse de sidste 39 år. Der produceres i dag efter samme historiske traditioner som altid med meget få tilsætningsstoffer - og der lægges derfor stor vægt på friske, lokale varer af bedste kvalitet. Slagter Carlsen har butik i både Støvring og Nørresundby.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

20 reviews in the last 12 months

Write a review

Slagter Carlsen i Nørresundby

Køber ofte deres onsdags tilbud på hakket kød, som er super godt.
Skal dog altid stå og vente på kødet, selvom det er bestilt til et bestemt tidspunkt. Men så er det da friskhakket :-)
Personalet er venlige.
Forretningen trænger virkelig til en renovering

November 6, 2024

Mange tak.

Rated 4 out of 5 stars

Dårlig kundeoplevelse ved udlevering af mad

Bestilte 5 stk. Dinner to Go til afhentning i butikken i Nørresundby til udlevering kl, 14. Vi kom 14.15 og så gik der 30 min inden de fik fundet eller lavet vores bestilling.
Det var ikke kundevenligt 👎🏻 og burde kunne gøres meget bedre.
Men det var rigtig god mad og der var mere end rigeligt 👍🏻

September 19, 2024

Hej Annie.
Tak for de besked vi beklager naturligvis at i skulle vente. vores ordresystem har desværre ikke udviklet sig helt så hurtigt som vores kunde grundlag. hvorfor der desværre kunne forputte sig en ordre. dette er nu løst med et mere digtalt system for netop at undgå at vi overser en bestillings seddel. jeg er dog glad for at se manden smagte jer.

God dag

Sensommerfest med helstegt pattegris

På mit arbejde på Bostedet Hadsund havde vi sensommerfest, hvor vi fik helstegt pattegris med tilbehør. Maden smagte fantastisk og grisen var helt perfekt med sprøde svær. Alle medarbejdere og borgere roste maden og der var masser af mad.
Vi håber det lykkes at få mad fra Slagter Carlsen igen næste år.

September 5, 2024

mange tak.

Helstegt pattegris.

Vi havde stor familie fest, og fik helstegt pattegris, med tilhørende kartofler og salat. Kan bare sige at det bestemt ikke er sidste gang, alt var perfekt, og der var rigeligt mad. Og den unge mand Emil klarede opgaven sååå fint👍🏻👍🏻

August 26, 2024

Mange tak.

Rated 2 out of 5 stars

For lidt salat

Vi bestilte 3 to go menuer som hver skulle være til 4 personer (Støvring)
Vi var 10 pensionister og der var langt fra nok af de 2 slags salater
Fik bare at vide at hver menu er beregnet til 2 voksne og 2 børn, det er jo ikke nem at se når der bare står 4 personer
Og tænker jo ikke pensionister er dem der spiser mest, der var kun ca 1 spsk salat til hver
Den ene slags kød var forkert, den fik vi dog lidt kompensation for
Trist at skulle køre helt til Nørresundby næste gang, for at være tilfreds med maden

June 28, 2024

Fantastisk oplevelse

I søndags holdt vi barnedåb og havde bestilt helstegt pattegris med tilbehør og slagtermester til at sørge for det hele. Det var en helt fantastisk oplevelse, der var mere end rigeligt mad, det smagte fantastisk og ikke en finger at sætte på. En sød, smilende, høflig og imødekommende ung mand der sørgede for en god service.
Alle gæster var glade og roste maden.
En varm anbefaling fra os og bestiller med glæde der fra igen

July 28, 2024

mange tak

Uspiselig jask

Jeg vovede at bestille to stk. Pålægsfad til 1 person.
Men, for søren da - hvor blev vi skuffede. Jeg tror da aldrig jeg har fået så ringe noget mad - det var jo nærmest uspiselig og absolut 0 kr værd. Kan slet ikke forstå at en slagterbutik kan finde på at sælge sådan noget jask

July 18, 2024

Super skuffende oplevelse

Super skuffende oplevelse. Kan desværre slet ikke anbefale et sådan arrangement. Vi havde bestilt helstegt pattegris fra Støvring til 45 pers. Vi fik så mad fra Nørresundby (en tur på knap 100km). Det gir sig selv maden var kold! Det tilhørende salat, var under al kritik. Tørt og "slatten" og på ingen måder indbydende. Slagter Carlsen fortalte de havde 32 anretninger ud af huset fra de 2 lokationer denne lørdag. Kan kun sige, det bar vores mad i den grad præg af.
Der var 2 unge mennesker sendt med ud, de skal kun have tomps up!!! Men maden, blir et nej tak til en gentagelse

June 29, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk mad og service (Støvring)

Fantastisk mad og service! (Støvring)
Vi holdte firma-arrangement med 50 mennesker. Vi havde bestilt helstegt pattegris til 40 og frikadeller til alle de små børn. Der var så RIGELIGT mad. Flot anrettet og lækker salatbar, kartoffelretter og blandingssalater.
Vi fik den sødeste grillmester med!
Klar anbefaling!

June 13, 2024

mange tak

Sjusk og makværk

Vi bestilte mad til et af livets store fester hos Slagter Carlsen i Støvring. Vi valgte byg-selv buffet i den tro at det bare var indbydende, velsmagende og veltillavet mad.
Nøj hvor blev vi skuffede. Oksemørbraden så sej som en træsko hæl, krydderkartofler og rodfrugter brændt til ukendelighed og flødekartofler med branket skinke ovenpå. De andre retter i buffeten var også sjusket tilberedt. Vi er så færdige med Slagter Carlsen.

June 9, 2024

Hej Ditte.
Det er selvfølgelig kedelig læsning at i er blevet skuffet. Jeg vil anbefale dig at tage direkte kontakt til butikken 98373599 og fortælle dem om jeres oplevelse varen skal naturligvis være i orden.

God dag

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har handlet hos Slagter Carlsen …

Jeg har handlet hos Slagter Carlsen i en år nu og kan bestemt kun anbefale slagteren og den service de har, kundens oplevelse kommer først, har fået deres studenter menu sidst og det var rigtig godt og købt bøffer til grillen i dag

May 17, 2024

Købet en deal til 15 personer

Købet en deal til 15 personer.
Oksekødet var meget tørt. Faktisk uspiselig. Svaret til bage nå ok sagde personalet Virkelig dårlig service
Vil ikke anbefale det. Det andet mad der var med var ok

March 16, 2024

Aldrig mere!!

Aldrig mere!!
Nu har jeg 2 lørdage i træk stået i en lang kø for at købe lidt mad, der viste sig ikke at være værd at spise. Først var det en ribbensburger med noget kød, der var fuld af elastikagtige sener. I dag var det et stjerneskud, der helt sikkert ikke var lavet i dag. Betalte 75 kr. for det. Fiskefileterne var som gummi og der var skorpe på dressingen. Var køen ikke så forbandet lang, fordi bemandingen bag disken er yderst sparsom, havde jeg stillet min sparsomt spiste mad på disken og forlangt mine penge tilbage. I stedet røg det direkte i skraldespanden, idet jeg havde andre gøremål på en lørdag, hviket i første omgang, var grunden til, at jeg ville købe mig til en frokost.

February 17, 2024

Hej Per.
Det er kedelig læsning. vi har tilfredsheds garanti på alle varer købt hos os, har du fået noget der ikke til svare til dine forventninger kan du i god tro henvende dig til personalet eller lederen i den butik du har handlet i, så er jeg sikre på de gerne vil gøre skaden god.

venlig hilsen
Casper

EN Gang pluk And. Fra slagter Carlsen

Vi bestilte en And til den 24 / 12 - 2023. Og Anni og jeg har aldrig set sådan en And. Den lå i en stegepose. Og vi fik at hvide at den skulle barer stikkes ind i oven. Men den lå og kogte i sit ejet fedt og efter en 1 / 2 time. Der var det en gang pluk. Det var lige til en gang Bissemad på en pande. Hilsen Anni og ole.

December 24, 2023

Hej ole.
jeg er bange for at i er vejledt forkert her. måden anden steges op på er at den inden den kommer i ovnen klippes/skæres i passende stykker, hvorefter den pensles med den andefedt som ligger i stegeposen. Dette gør man når den er kold for at fastholde strukturen på de enkelte stykker. herefter varmes stykkerne i ovn 25 min 160-180 grader og så er de klar til servering.

vi sælger utroligt mange stegte juleænder hvert år og salget har kun været stigende hvorfor jeg tænker at det desværre har været manglefuld vejledning der har gjort jeres oplevelse kedelig.

i er naturligvis velkommen til at henvende jer i den af vores bytikker i har handlet hos. så finder vi selvfølgelig en løsning på det.

god dag

Vi hentede en menu

Vi hentede en menu, og det var bare super godt. Rigtig mørt kød, veltillavet grønt og super smag fyldt. Kan kun anbefale det.

December 14, 2023

Rated 5 out of 5 stars

God mad og oplevelse. Stor anbefaling

Jeg har bestilt mad derfra 2 gange nu. Begge gange har været helt upåklageligt og lækkert, hvor både kvaliteten og servicen bare spillede.

Ikke sidste gang jeg benytter mig af Slagter Carlsen!

September 21, 2023

Rated 5 out of 5 stars

Slagter Carlsen er en både kompetent og…

Slagter Carlsen er en både kompetent og pålidelig samarbejdspartner, som vi hos Nuento sætter stor pris på - og ikke mindst er vores kunder er vilde med jeres helstegt pattegris og service

August 5, 2023

Fantastisk mad!

Fantastisk mad!
Vi holdte vejfest, og bestilte helstegt pattegris samt tilbehør. Alt var virkelig lækkert og i rigelige mængder! Grisen var mør og salater i al mulig forskellig slags salat. Gæsterne roste det virkelig meget 😊 det kunne vi godt gentage

August 12, 2023

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look