De mannen van Slegers hebben ons hele appartement in een paar dagen tijd hele voorzien van dunpleister en op kleur gespoten met latex. De wanden zijn nu prachtig geworden, helemaal glad en helemaal eg... See more
See what reviewers are saying
Het was een goede ervaring met afbouw slegers Stukadoorswerk was vlak en strak en de vloerlegger Bo heeft mooi werk geleverd en waar wij heel blij mee waren was dat ze eerder de vloer gelegd hebben... See more
Spuitwerk van Mathijs en collega’s was goed, vriendelijk en behulpzaam! Het plannen van Slegers kan naar mijn mening duidelijker en beter. Zo kwam men op de dag van spuiten pas erachter dat de gewens... See more
Dunstuc op de wanden laten aanbrengen door Slegers en nadien zijn deze latex gespoten. Mathijs en collega hebben uitstekend werk geleverd. Wij zijn heel tevreden en kunnen Slegers aanbevelen.
Company details
Written by the company
Afbouw Slegers – Specialist in wanden, plafonds, vloeren en trappen Afbouw Slegers is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Wij verzorgen strakke wanden, naadloze plafonds, hoogwaardige vloeren en stijlvol afgewerkte trappen. Met een jong en ervaren team leveren we vakwerk tot in detail. We denken mee, communiceren helder en werken volgens een strakke planning. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons altijd voorop. Van offerte tot oplevering zorgen wij voor een soepel verloop en een perfect eindresultaat. Ontdek waarom steeds meer klanten voor Afbouw Slegers kiezen.
Contact info
De Dintel, 5684 PS, Eindhoven, Netherlands
- +31 040 309 81 01
- info@afbouw-slegers.nl
- slegers-spuitwerken.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Prachtig resultaat
In onze nieuwbouwwoning zowel de muren, plafonds en de vloer laten verzorgen door Afbouw Slegers. Het resultaat mag er zijn. Keurig verzorgd en vriendelijke medewerkers maken het compleet.
Dankjewel!
W.Evers
Geweldig bedrijf voor de complete woning
De afbouw voor onze gehele nieuwbouwwoning laten uitvoeren door Afbouw Slegers. En wat een fantastisch eindresultaat. We zijn heel tevreden over het hele traject wat bij ons best even duurde ivm nieuwbouw. Van een bezoek aan de showroom in Eindhoven, het prettige gesprek met Nick en de goede communicatie met Daphne tot aan de uitvoer van werkzaamheden door het hele team, alles klopte. Ook de flexibiliteit voor het inplannen van de werkzaamheden en de snelheid van afronden. Ik kan iedereen die voor hetzelfde traject staat Afbouw Slegers van harte aanbevelen.
Voor de 2de keer de afwerking van de…
Voor de 2de keer de afwerking van de wanden van onze nieuwe woning laten verzorgen door Afbouw Slegers. Ze werken hard, snel en zorgvuldig. Ze komen gemaakte afspraken netjes na en waren ruim binnen de afgesproken tijd klaar. Het eindresultaat ziet er strak en mooi uit. Ik kan dit bedrijf aanbevelen. Bedankt Nick! Met een hartelijke groet, Tonny
Fijn bedrijf
Goed bedrijf en fijn contact met Daphne / Nick. Netjes werk afgeleverd en ook rekening gehouden met onze planning, die flexibiliteit was top.
Ben zeker tevreden John met spuiten van…
Ben zeker tevreden John met spuiten van de muren.Dank je voor de goed service
Nette afwerking
Wij zijn heel tevreden met Slegers, het eindresultaat is erg strak en mooi!
Helemaal top dit bedrijf
Helemaal top dit bedrijf !
Alles is duidelijk en goed
Komen de afspraken netjes na
Zou dit aan iedereen aanbevelen !
Meer dan tevreden!
Het contact was heel erg goed. Wanneer ik vragen had kon ik bij hen terecht. Ze hebben in mijn woning de muren en vloer gedaan. Het eindresultaat ziet er onwijs mooi uit. Ze zijn zeer professioneel en leveren goed werk. Ben er ontzettend blij mee! Ik raad dit bedrijf iedereen aan.
Zeer tevreden
Zeer tevreden! Hard gewerkt waardoor er echt kwaliteit en vakwerk geleverd is. Laatste dag zag je amper dat ze geweest zijn doordat de woning netjes was achtergelaten. Geen rommel, geen klodders op de grond, gewoon top! En ook nog een super strak eind resultaat op de plafonds en muren! Wat op viel is de prettige en snelle communicatie, geen vraag was te veel voor hun altijd bereikbare klantenservice. En dat ook nog eens tegen een scherpe prijs. Dit team is echt een aanrader!
Erg fijn bedrijf om mee te werken
Fijne ervaring!
Behulpzaam, meedenkend en ontzettend snel en netjes te werk. Er was een duidelijke, fijne en snelle communicatie en op onze vragen werd altijd antwoord gegeven. Een echte aanrader!
Service na 2 jaar!
We hebben na twee jaar gebruikgemaakt van de krimp- en scheurgarantie van Slegers, omdat een nieuwbouwwoning nu eenmaal nog wat “werkt”. Dit hadden ze destijds al netjes aangegeven. Nu, twee jaar later, zijn de scheurtjes die waren ontstaan perfect hersteld. Alles ziet er weer net zo strak uit als bij oplevering. De werkzaamheden zijn uitgevoerd door Frank, die niet alleen ontzettend nauwkeurig te werk gaat, maar ook erg prettig in de omgang is. Het eindresultaat is helemaal naar wens en we zijn ontzettend tevreden. Een aanrader!
Gewèèèldig!!!!
Vanaf het eerste contact altijd fijn en snel contact gehouden met Daphne voor wie geen vraag teveel was. Een prima offerte ontvangen met keuzemogelijkheden voor een echt scherpe prijs voor het fijnpleisteren van de totale woning.
Uitvoering exact volgens de afgesproken planning in een perfect gladde kwaliteit. De muren zien er werkelijk enorm glad en strak uit.
Petje af voor deze vakmensen.
Een echte aanrader voor wie een vakman zoekt.
Vlot en Kundig
Ze kwamen onze nieuwbouw woning spack spuiten. Top kwaliteit en ze waren al binnen 1 dag klaar. Zeker een aanrader.
Blij met de keuze voor Slegers afbouw
Blij met de keuze voor Slegers afbouw. Goede communicatie en mijn woning kon heel snel gespoten worden. Prachtig resultaat en alles netjes afgeplakt. Zeker een aanrader! :)
Een betrouwbaar bedrijf
Een betrouwbaar bedrijf. Komt afspraken na. Keurig werk geleverd. Vriendelijke mensen. Latexspuitwerk in veel kleuren mogelijk.
Nick en Stijn hebben ervoor gezorgd dat…
Nick en Stijn hebben ervoor gezorgd dat mijn nieuwbouwwoning perfect is opgeleverd! Strakke muren en een mooie PVC vloer. Elke kleur is zowat mogelijk.
Ze werken snel en je kunt ze altijd makkelijk bereiken met vragen.
Zeker aan te bevelen als je het werk uit handen wil geven.
Recent bij slegers spuitwerken mijn…
Recent bij slegers spuitwerken mijn muren laten dunpleisteren, super tevreden mee!! Deze jongens weten wat ze doen en zijn ook nog eens van de afspraak! Ik zou slegers spuitwerken aanraden voor iedereen! Bedankt Nick
Welles top geregeld 👍hebben onze woonkamer volledig laten…
We hebben onze woonkamer volledig laten verbouwen door Afbouw Slegers en we zijn echt superblij met het resultaat! Ze hebben gestuct, geschilderd en een mooie visgraat PVC-vloer gelegd. Het ziet er echt top uit!
Wat ik vooral fijn vond, is hoe goed ze met ons communiceerden. Je kon altijd snel even schakelen, en dat maakte alles een stuk makkelijker. Ze hebben echt alles uit handen genomen, wat ons veel stress heeft bespaard.
Nick, Stijn en het hele team, bedankt voor jullie inzet! We genieten elke dag van onze nieuwe woonkamer. Echt een aanrader voor iedereen die aan de slag wil met verbouwen!
Vakmensen!
Wat een fijn bedrijf om mee samen te werken! Zeer flexibel en qua communicatie erg prettig; meerdere keren updates over de oplevering van ons huis gedeeld en we schoven telkens mee in hun planning. Daarnaast werken de mannen van Slegers vakkundig, snel, strak en schoon. Kortom: top!
The Trustpilot Experience