Wij zijn uitstekend geholpen door Tijn. Hij heeft veel kennis van zijn producten en gaf mij deskundig advies. Ik ben erg blij met mijn aankoop. Tijdens het hele proces werd er duidelijk en prettig c... See more
See what reviewers are saying
Via onze aannemer, Hertzinger, werden we getipt over Smaak Keukens. We maakten een afspraak met Tom en Bart en werden ontvangen in een ontspannen en huiselijke sfeer. De ruimte die we kregen om na... See more
Ik had een 4,5 willen geven, want ik ben heel blij met de keuken, maar ik moest kiezen tussen 4 en 5. Het enige waardoor het geen 5-sterren review is, is dat de prullenbak verkeerd geleverd was. Verde... See more
Company replied
Bij Smaak Keukens in soest werd ik hartelijk ontvangen en zeer goed geholpen. Er werd met mij meegedacht en ruim de tijd genomen om naar mij te luisteren, zodat de keuken echt wordt, zoals ik had geho... See more
Company details
Written by the company
Ben je op zoek naar een passende keuken die helemaal jouw smaak is? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Het kiezen van een nieuwe keuken is een leuke, maar ook zeker uitdagende taak. Met zoveel stijlen, kleuren en materialen zijn de mogelijkheden eindeloos. In onze SMAAK studio staan meerdere complete keukens opgesteld voor inspiratie. Daarnaast laten we je graag alle materialen zien, voelen en jouw keuken volledig naar jouw eigen unieke smaak samenstellen. SMAAK keukens, voor elke smaak een passende keuken!
Contact info
Birkstraat 101, 3768 HD, Soest, Netherlands
- 0352005045
- info@smaakkeukens.nl
- smaakkeukens.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Tot nu toe heel duidelijk gecommuniceerd en de omgang is aangenaam. Vanuitgaande van een lokaal bedrijf/zaak is de verkoper ondersteunend in een mijn keuze te hebben gemaakt.
Goede gecommunicatie en vriendelijke omgang.
Fijn keukenbedrijf met 'can do' aanpak
Hele prettige service, werd ook goed geluisterd naar onze wensen en er werden nuttige ideeën aangedragen waardoor we uiteindelijk het keukenontwerp hebben waar we blij van worden.
Hele persoonlijke aandacht en snel gereageerd op input. Mentaliteit is 'can do' en dat is wel eens anders bij andere keukenbedrijven in onze ervaring.
Goed meegedacht en duidelijk verhaal.
Uitstekend geholpen!
Uitstekend geholpen; Jan heeft goed geluisterd naar onze wensen en vervolgens een voor ons perfecte keuken ontworpen!
Aanmodderen of toch maar kiezen voor professionels
M.n. de haalbare en maakbare mogelijkheden binnen het vastgestelde budget met visuele opties een genot om naar te kijken. Begrijpelijke technische informatie geven het geheel met vriendelijke ondersteuning van de medewerkers een totaal positief geheel.
Een aanrader. Erik Bouma.

Reply from SMAAK keukens
Het hele aankoop traject verliep erg fijn!
Er werd goed meegedacht, verschillende opties werden aangedragen en getoond en er werd ruim de tijd genomen om alle vragen te beantwoorden. Ik kan iedereen Smaak Keukens van harte aanbevelen! De keuken moet nog geplaatst worden, maar ik weet zeker dat dit net zo soepel zal verlopen als het aankoop proces.

Reply from SMAAK keukens
Na in de mooie showroom een keuze te…
Na in de mooie showroom een keuze te hebben gemaakt ben ik vakkundig en zeer vriendelijk geholpen bij het samenstellen van mijn mooie nieuwe keuken.

Reply from SMAAK keukens
Prettig geholpen en goede ideeën van en…
Prettig geholpen en goede ideeën van en door Bart en zijn Team

Reply from SMAAK keukens
Tijd en aandacht, meedenken met het ontwerp, goede service.
Smaak keukens is een echte aanrader. Er wordt tijd en aandacht besteed aan het uitzoeken en meedenken met het ontwerp van de keuken.
Afspraken worden nagekomen.
Heel goed en prettig contact met Tijn van de Grift

We zijn erg tevreden!
We zijn erg tevreden!
Ik zie meerdere positieve reacties hieronder en kan deze zeker bevestigen. Smaak is een betrouwbaar bedrijf dat zijn beloftes nakomt.
In de ontwerpfase werd er goed meegedacht over de indeling, het materiaal, het budget, enzovoort, waardoor we snel een keuze konden maken.
Het demonteren, klaarmaken en opbouwen van de keuken is uitgevoerd door een partner van Smaak die nauwkeurig en netjes werkt. De rommel is een dag later opgehaald. De leverancier had een foutje gemaakt met het blad, wat kan gebeuren. Dit is binnen een acceptabele tijd opgelost door Smaak.
Tijn en team, bedankt voor de mooie keuken!

Goed en creatief advies
Goed en creatief advies! Men neemt echt de tijd om tot de juiste oplossingen te komen.

Reply from SMAAK keukens
De mensen nemen de tijd voor je en bij…
De mensen nemen de tijd voor je en bij vragen reageren ze snel.

Mooie maatwerk keuken __ kwaliteit
Fijne organisatie, van ontvangst tot finale offerte, ieder detail was bespreekbaar.

Reply from SMAAK keukens
Onlangs heb ik een keuken besteld voor…
Onlangs heb ik een keuken besteld voor mijn appartement.
Complimenten voor Tijn, Mark en vooral voor de enige vrouwelijke medewerker van deze mooie winkel, Iris.
Zij heeft een bijzonder goed gevoel voor kleurafstemming en geeft eerlijke adviezen. Ze is inlevend en luistert goed naar mijn wensen.
Ik kijk enorm uit naar de vervanging van mijn inmiddels 27 jaar oude keuken, vier het leven🥂

Reply from SMAAK keukens
Goed ontwerp en goede prijs
Ze reageerden redelijk snel op ons verzoek, hadden een goed ontwerp, en een goede prijs met ons gemakt.

Reply from SMAAK keukens
Goede service en het contact was fijn
Goede service en het contact was fijn. Met vragen over bv installatie van electra stonden zij ons snel te woord. Zij hebben ons uitgedaagd om af te stappen van een standaard keuken en dat is gelukt! Wij hebben echt een keuken op maat. Zij gaven ons het vertrouwen dat alles goed zou gaan en dat was ook zo.

Prima geholpen
Prima geholpen door Stein bij het samenstellen en aankopen van onze keuken

Reply from SMAAK keukens
We zijn heel goed geholpen bij smaak…
We zijn heel goed geholpen bij smaak keukens!
Ze hebben hele mooie keukens.
En een betrouwbaar bedrijf!

Reply from SMAAK keukens
Unieke ervaring in de keukenwereld.
Erg goed advies van Bart, mooie keuken ontworpen en geplaatst. Kleine issues na afloop snel en netjes afgehandeld en opgelost! Unieke ervaring in de keukenwereld.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.