SMAAK keukens Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn uitstekend geholpen door Tijn. Hij heeft veel kennis van zijn producten en gaf mij deskundig advies. Ik ben erg blij met mijn aankoop. Tijdens het hele proces werd er duidelijk en prettig c... See more

Rated 5 out of 5 stars

Via onze aannemer, Hertzinger, werden we getipt over Smaak Keukens. We maakten een afspraak met Tom en Bart en werden ontvangen in een ontspannen en huiselijke sfeer. De ruimte die we kregen om na... See more

Rated 4 out of 5 stars

Ik had een 4,5 willen geven, want ik ben heel blij met de keuken, maar ik moest kiezen tussen 4 en 5. Het enige waardoor het geen 5-sterren review is, is dat de prullenbak verkeerd geleverd was. Verde... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Bij Smaak Keukens in soest werd ik hartelijk ontvangen en zeer goed geholpen. Er werd met mij meegedacht en ruim de tijd genomen om naar mij te luisteren, zodat de keuken echt wordt, zoals ik had geho... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Store

Written by the company

Ben je op zoek naar een passende keuken die helemaal jouw smaak is? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Het kiezen van een nieuwe keuken is een leuke, maar ook zeker uitdagende taak. Met zoveel stijlen, kleuren en materialen zijn de mogelijkheden eindeloos. In onze SMAAK studio staan meerdere complete keukens opgesteld voor inspiratie. Daarnaast laten we je graag alle materialen zien, voelen en jouw keuken volledig naar jouw eigen unieke smaak samenstellen. SMAAK keukens, voor elke smaak een passende keuken!

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

24 reviews in the last 12 months

Write a review

Super geholpen

Super geholpen. Hebben uitgebreid onze wensen besproken, kregen professioneel advies en er werd ook goed met ons meegedacht hoe we de keuken binnen ons budget konden houden. Dank team smaak!

August 21, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Goede begeleiding tijdens het aankooptraject.

Vanaf het begin is er sprake van een goede begeleiding. Ons eigen idee werd door de eigenaar en zijn personeel verder uitgewerkt en voorzien van tips en tricks om het originele idee zo optimaal mogelijk tot zijn recht te laten komen. Tijdens het inmeten werden de laatste puntjes op de i gezet. Er was een uitgebreide toelichting op de factuur om zo goed inzicht te krijgen waar we wat voor betaalden. Als met al een zeer prettige ervaring!

Reply from SMAAK keukens

Dank u wel voor uw review. Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen.

Rated 5 out of 5 stars

We hebben 3 keukenbedrijven bezocht en…

We hebben 3 keukenbedrijven bezocht en offerte laten doen. Het waren de opties welke het verschil maakten. De prijs was onderling ongeveer het zelfde.

Reply from SMAAK keukens

Bedankt voor uw positieve beoordeling

Fijne zaak

De keuken staan nog niet, maar tot nu toe fijn contact. Afspraken worden nagekomen en er wordt meegedacht.

Reply from SMAAK keukens

Bedankt voor uw beoordeling. Alvast veel plezier van uw nieuwe keuken.

Perfecte ervaring!

We waren al even op zoek naar een nieuwe keuken. Alle winkel(ketens) wel bezocht en gezien, maar het was het telkens niet.
Tot we bij Smaak keukens naar binnen gingen.

Werkelijk een perfecte ervaring! De keukens hebben net dat luxere en warmere gevoel. En het team heeft ons perfect geholpen met een ingrijpende wijziging in ons huis en de realisatie van onze nieuwe woonkeuken. Eerlijk, deskundig én gezellig. Van begin (advies) tot einde (levering & plaatsing) werkelijk een perfecte ervaring.

We raden iedereen aan om hier te gaan kijken en hopelijk net zo blij te zijn met het eindresultaat!

April 14, 2023

Reply from SMAAK keukens

Wat fijn om te horen! Ik hoop dat u nog vele jaren plezier heeft van uw mooie keuken.

Rated 5 out of 5 stars

Er wordt goed naar je geluisterd

Er wordt goed naar je geluisterd. Ze halen alles uit de kast om alle mogelijkheden op tafel te brengen. Heel eerlijk in hun advies. Waardoor je gelijk vertrouwen krijgt en ook t gevoel dat t goed komt.
Prijs kwaliteit is ontzettend goed.
Zeer proffesionele aanpak.
Mooie overzichtelijke sjieke uitstraling van de showroom.
Goede communicatie naar de klant toe.

Reply from SMAAK keukens

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Ik wens u veel plezier met uw nieuwe keuken.

Rated 5 out of 5 stars

Wij voelden ons op ons gemak

Wij voelden ons op ons gemak, er werd de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren. Samen tot een mooi resultaat op papier/digitaal gekomen. Heel fijn gevoel dat wij lokaal onze nieuwe keuken kunnen aanschaffen. Wij kunnen niet wachten op de levering...

Goed geholpen

Goed geholpen, alles is mogelijk en op maat te verkrijgen. Bestaat iets niet dan maken ze het.

Reply from SMAAK keukens

Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken.

Heel prettig geholpen door Tijn

Heel prettig geholpen door Tijn
Geen verkoop praatjes om snel te beslissen voor korting
Duidelijke communicatie ,hebben verstand van keukens
Overzichtelijke showroom

February 6, 2023

Reply from SMAAK keukens

Beste Evert, Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn om te horen en wat een prachtige complimenten!

Er wordt naar je wensen geluisterd

Er wordt naar je wensen geluisterd

Je koopt een top kwaliteit keuken voor een goede prijs.

February 6, 2023

Reply from SMAAK keukens

Heel erg bedankt voor de positieve review en geniet van jullie nieuwe keuken!

Fijn en goed geregeld!

Goede adviezen, snel ontwerp en creatief meegedacht!

January 30, 2023

Reply from SMAAK keukens

Heel erg bedankt voor je review Victor!

Rated 5 out of 5 stars

Persoonlijk advies en klantvriendelijk…

We zijn heel fijn en klantvriendelijk geholpen bij Smaak. Er werd goed met ons meegedacht en er kwamen originele ideeën op tafel. Het contact verliep heel soepel en gezellig. Zijn er meerdere keren geweest om zo de keuken helemaal naar ons zin te krijgen. Nu nog even geduld hebben maar we hebben er enorm zin in!

December 14, 2022

Reply from SMAAK keukens

Bedankt voor deze review en wat ontzettend leuk om te horen! Wij wensen jullie alvast heel veel plezier toe met de nieuwe keuken.

Vriendelijk en meedenkt personeel

Wij kwamen toevallig voorbij aan de winkel van smaak na een bezoek aan enkele grote keukenwinkels. Eigenlijk waren wij gelijk om. Kleine winkel met grote service en goede prijs.

December 21, 2022

Reply from SMAAK keukens

Bedankt voor de mooie review!

Super fijn geholpen

Super fijn geholpen. Goede adviezen en mooi aanbod

November 25, 2022

Reply from SMAAK keukens

Bedankt voor de mooie woorden!

Rated 5 out of 5 stars

Goede keuze, prima service.

Een afspraak maken ging erg soepel, prima geholpen in de showroom, fijn dat de mensen van Smaak Keukens bij ons thuis geweest zijn en zo ook met ons mee konden denken. Er is zoveel keuze.... Uiteindelijk hebben we samen met de medewerkers van Smaak een prachtige keuken uitgezocht. Nu aftellen tot het moment van plaatsen.

December 18, 2022

Reply from SMAAK keukens

Wat ontzettend fijn om te horen. Onwijs veel plezier met de nieuwe keuken!

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen! Leuke vrolijke mensen & geven goed advies!

December 13, 2022

Reply from SMAAK keukens

Bedankt voor deze review en de positieve woorden! Heel veel plezier toegewenst met de nieuwe keuken.

Rated 5 out of 5 stars

Nieuw huis... nieuwe keuken!!

Nieuw huis gekocht dat moet worden opgeknapt. Dus ook (zeker) een nieuwe keuken. We kennen Bart Eigenhuis, de eigenaar, van diverse gelegenheden, dus logisch dat we ook bij Smaak keukens gaan kijken. En daar zijn we erg blij mee! Bart en zijn mensen denken goed mee, nemen de tijd, voelen goed aan wat je voorkeur heeft en hebben daar ook goede en nuttige suggesties bij. Ook als we zonder afspraak zomaar even binnenlopen om nog wat te kijken en ons te informeren worden we heel vriendelijk geholpen en uitgebreid te woord gestaan. Omdat je voor een keuken niet over één nacht ijs gaat hebben we ook gesprekken gevoerd en voorstellen gehad van een keukenwinkel van een keten in Amersfoort en zijn we ook naar Duitsland gereden.
Uiteindelijk weloverwogen de keuze voor Smaak gemaakt. Concurrerende prijs (ook met Duitsland) en mooi ontwerp. Wij zijn tot nu toe erg tevreden!!

October 28, 2022
Unprompted review

Reply from SMAAK keukens

Bedankt voor deze mooie review! En wat fijn dat u zo tevreden bent. Bedankt voor het delen van uw ervaring bij SMAAK keukens!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look