Smykkepaladsetdanmark

Company details

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

De får ingen stjerner herfra.!

De får ingen stjerner herfra.!

Fup og svindel. Reklamere med at de kommer fra Odense og 24 timers levering. Købte i start februar og har stadig entet set.

Men deres vilkår står på et udlansk sprog og de vil have 17% af ens samlede køb hvis man vil have sine penge retur.

February 5, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ikke muligt at få kontakt med en person.

Også jeg gik i fælden. Glemte desværre at tjekke Trustpilot før bestilling. Da jeg så anmeldelserne her, skyndte jeg mig at annullere ordren. Status pr. 11.03.25: Betaling er trukket på mit kort, ingen levering, track-and-trace har stået på “processing” siden 31.01.25 og mine mails bliver besvaret af en robot, der bare linker til track-and-trace.

Så hold jer langt væk fra dette firma.

March 11, 2025

Anmeldelse af en svindelhjemmeside

Anmeldelse af en svindelhjemmeside

🚫🚫🚫🚫🚫Jeg vil gerne advare andre mod smykkepaladsetdanmark, som jeg desværre har haft en meget dårlig oplevelse med. Hjemmesiden ser ved første øjekast troværdig ud, men det er ren svindel.

Min oplevelse:
Efter jeg har bestilt vare, fandt jeg ud af at det er ikke en danskehjemmeside, som det viser, de er fra Hongkong.
Produkterne er slet IKKE ægte eller som de beskriver om.

February 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg er desværre også faldet i fælden og…

Jeg er desværre også faldet i fælden og selvfølgelig den eneste gang jeg ikke lige fik tjekket firma....godt det ikke er en formue....
Har ikke mulighed for at kunne spore min forsendelse og først efter jeg har betalt kan jeg se det er fra Hong Kong..
Er blevet anmeldt for svindel, hvilket jeg håber I ser...

February 13, 2025

Ring uden stempel

Har købt en sølvring af dem. Den har intet stempel, så jeg skrev til dem ang. stemplet. De har ikke gidet svare mig, så jeg handler der ikke mere

January 5, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Bestil aldrig noget fra smykkepaladsetdanmark.

Der er intet der lever op til nogle af mine forventninger. Deres reklame på FB er fup! For det første kalder de sig smykkepaladsetdanmark, deres forretning skulle ligge i Odense. De reklamere med, at levere inden for 24 timer i hele Danmark.

Og nu til det sjove.
intet på deres hjemmeside står på dansk, kun overskrif i menuen og på vare.

De lover service med ikon med telefon, der er bare ikke noget telefon nr til dem, du kan sende en mail og vente flere dage på svar, et svar som man ikke kan bruge til noget som helst.

Deres vare bliver sendt fra Kina og ikke Danmark med en levering på op til 3 uger.
Det står der ikke noget om, ihvertfald ikke på et sprog en dansker kan læse.

Jeg bestilte desværre smykker fra dem, jeg skulle bruge til julegaver. Jeg forstod ikke, hvorfor jeg ikke modtog forsendelse oplysninger og gik ind og tjekkede deres hjemmeside ud, jeg forstod dog ikke noget da jeg ikke kunne læse det.

Jeg sendte en mail, og fik dette svar....
Hvordan går det?
Din vare kommer om 3 uger.
Derefter fandt jeg ud af, at min vare ikke sendes fra Odense men Kina.

December 17, 2024

Take a closer look