Chaussures achetées via la plateforme Zalando pour un montant de 90€. La pointure ne convenant pas, un retour a été fait en respectant la procédure et en utilisant l'étiquette fournie. Mon colis s'e... See more
See what reviewers are saying
Schoenzolen waren vroegtijdig versleten. Dit heb ik per mail gemeld. Op verzoek foto's verzonden. Na het beoordelen van de foto's hebben ze ons nieuwe schoenen aangeboden. Aangezien mijn dochter inmi... See more
Sneakers besteld via Zalando. Niet ontvangen. Kreeg op gegeven moment melding van Zalando dat t pakket onderweg was, terwijl er bij Sneakersenzo al stond dat ze geleverd waren op bepaalde datum. Die d... See more
Company details
Information provided by various external sources
Sneakersenzo is opgericht door 3 neven die een onvoorwaardelijke passie voor sneakers delen! Wij zijn altijd op zoek naar de meest toffe sneaker brands en willen ten alle tijden blijven voorzien in de meest trendy sneaker modellen voor een perfecte ...
Contact info
Amsterdam, Netherlands
- sneakersenzo.nl
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Nach 3 Wochen Retoure nicht gebucht
Ich habe Schuhe über Zalando bestellt, da sie nicht passen, wurden sie direkt zwei Tage später retourniert. Heute, drei Wochen nach der Retoure, werde ich von Zalando angemahnt, ich solle die Schuhe bezahlen, weil ich sie nicht retourniert hätte. Offensichtlich hat sneakersenzo die Retoure nach 3 Wochen noch immer nicht verbucht. Schade, denn ansonsten war die Lieferung ok.
Goede klantenservice
Goede klantenservice. De schoenen die ik had besteld, hadden een kleine beschadiging. Na contact op te nemen met het bedrijf, kreeg ik snel mijn geld terug.

Bedriegers
Idd sneakers niet ontvangen en ze zeggen dat ze verstuurd zijn. Had beter eerst de reviews gelezen!dacht dat partners van zalando beter gecontroleerd werden. Onbegrijpelijk. Al vele chats en bellen later.. nog niks. Hoop dat ik mijn geld terugkrijg

Oplichting
Schoenen (via Zalando) niet versturen en zeggen dat ze ontvangen zijn. Verder niet bereikbaar.

Oplichters
“Partner van Zalando” hebben samen met DHL bevestigd dat mijn bestelde schoenen zijn aangekomen terwijl deze nooit zijn binnengekomen. Twee weken lang contact proberen op te nemen met dit bedrijf en ze nemen nog niet eens op😆 Zalando heeft uiteindelijk na heel veel telefoontjes en e-mails mijn geld terug kunnen geven

Reply from Sneakersenzo
Geld innen en zeggen dat ze niet retour kunnen omdat ze zogenaamd beschadigd zijn.
Sneakers besteld voor mijn dochter. Helaas waren deze te klein, dus de sneakers geretourneerd en een grotere maat besteld.
Krijg ik opeens te horen dat de teruggestuurde sneakers zijn gedragen en beschadigd en daardoor krijg ik mijn geld niet terug.
Mijn dochter heeft de sneakers helemaal NIET gedragen, 1 minuut binnen aangepast, maar waren te klein.
Ik had de sneakers via Zalando besteld. Zij geven alleen maar door wat Sneakersenzo.nl aangeeft.
Na meerdere mailwisselingen met Zalando en uiteindelijk reageert Sneakersenzo.nl met 1 mail, kom je niet verder. Zij kunnen vanalles aangeven, ik heb de sneakers netjes schoon teruggestuurd. Totaal geen contact te krijgen met ze en ze liegen dus ook.
Omdat ik mijn geld niet terug krijg, heb ik de te kleine sneakers terug gevraagd. Wat ik eraan heb, niets, maar moet ze dan maar doorverkopen.
Toen ik de sneakers terug kreeg zag ik nog steeds niet wat er beschadigd is. De zool is helemaal in orde. Ik zou het zo weer terugsturen. Waarschijnlijk heb ik ze zo ontvangen, en zie geen beschadiging.
OPLICHTERIJ. Ze claimen maar iets, geven verder geen gehoor, pas na 6 e-mails reageren ze dat ze beschadigd zijn. Punt. Alsof mijn dochter ze eerst (te klein) draagt en een grotere maat besteld.
ONRECHT. Maar je staat met je rug tegen de muur.
Bestel hier nooit!

Hele slechte service
Hele slechte service.
Schoen waarop staat waterrepellent was na 1 x wandeling met stukken gras doorweekt.
Of ik het nog maar een keer wilde testen want dat kon niet . Daarna mail dat schoenen op mijn kosten in de molen kon.
Nee voor mij niet meer. Ik had de reviews moeten lezen en niet af moeten gaan op hun eigen site.
Februari 2025
Ik heb geen mails meer gehad,nadat ik in september aangaf dat ik de service niet goed vond. De schoenen zijn via Zalando gekocht .Daar zijn 4 mails overheen gegaan. Nu ineens na een half jaar geeft sneakersenzo een reactie dat er geen mails overheen zijn gegaan?
Van: Sneakersenzo
Verstuurd: zaterdag, september 7, 2024 7:29:21 p.m.
Aan: -----------------
Onderwerp: Re: Contactformulier
Hallo
Ze zijn waterafstotend maar niet waterdicht.
Misschien idee om het nog eens goed te testen ?

Zeer slechte service
Zeer slechte service, nog geen maand oud amper gedragen en sneaker kapot, willen ze alleen met beetje korting op de volgende schoenen service geven meer niet.
Enorme slecht zaak!

Reply from Sneakersenzo
Eind april Skechers besteld na 2 weken kapot.
Eind april Skechers besteld. Waren na 2 weken al kapot ( niet iedere dag gedragen) ik kon ze retour sturen na een aantal foto's te hebben gemaild. Via Post NL verzend bewijs ontvangen en in de app geeft hij aan: bezorgd!.
Na 1 week niks gehoord te hebben zelf maar eens gevraagd hoe het uitziet met de schoenen.
Zij gaven aan het retourpakket niet ontvangen te hebben gekregen. Gelukkig via Bol.com besteld dus wel snel mijn geld retour gehad.
Via Whatssapp reageren ze niet, zeggen dat ze binnen 24 uur reageren.
Dus ik bestel hier niets meer!
Contact wordt genegeerd
Al enige tijd probeer ik contact op te nemen, omdat mijn retour niet is aangekomen, maar alles wordt genegeerd. Bij retour geen verzendbewijs ontvangen (zoals hoort vanuit de leverancier) en hier probeer ik contact over op te nemen met sneakersenzo. Mijn pakket is nu kwijt, maar hulp en meedenken wordt niet geboden. Belachelijk slechte service!
Waardeloos bedrijf
Hele slechte service. Enige tijd geleden heb ik sneakers besteld en niet ontvangen. Na veel over en weer mailen, werd ik beschuldigd van liegen en het plaatsen van slechte reviews.
Bedrijf komt NIET tot op een oplossing. Geld weg voor niks.

Oplichting
Begin december twee paar schoenen besteld die niet zijn geleverd. Hierover contact gehad met sneakersenzo, maar na het onderzoek werd aangegeven dat er iemand (ik of mijn buren) aan het liegen was. Ik voel mij totaal niet gezien en gehoord, zeer klantonvriendelijk! Er wordt geen oplossing aangeboden en sinds 3 weken wordt er ook niet meer op mijn mail gereageerd
Levert snel en goed
Levert snel en goed. Reageert uitermate snel en professioneel op vragen. Een fijn bedrijf om artikelen bij te bestellen.

Reply from Sneakersenzo
Al een paar keer schoenen en pantoffels…
Al een paar keer schoenen en pantoffels besteld. Super goede service! Snel geleverd en ruilen geen probleem.

Reply from Sneakersenzo
Via de mail contact gehad.
Via de mail contact gehad.
Ik kreeg erg snel antwoordt.

Prima service
Bij aankoop van een te klein uitgevallen maat, dadelijk een oplossing, met een vriendelijke reactie. Prima service ivm ruilen en snelle levering

Reply from Sneakersenzo
Er was iets met de bestelde…
Er was iets met de bestelde sandaaltjes. Maar dit is super snel en netjes opgelost. Snelle reactie via de mail en ze proberen alles op een fijne manier op te lossen. Daarbij ook een snelle levering van mijn bestelling.

Reply from Sneakersenzo
Slippers besteld en betaald via…
Slippers besteld en betaald via bol.com. zou maandag 4 juli bezorgt worden en tot heden 12 juli niets ontvangen. Mail en verschillende apps naar sneakersenzo resulteert in rondjes draaien, maar het probleem wordt niet opgelost. Tot heden wordt er glashard gezegd dat ze geen berichten van mij hebben (terwijl ze gewoon terugappen). Dit zegt genoeg, geen stijl, nooit meer bestellen hier!

Prachtige witte Skechers....
Zaterdag 24 juni een paar Skechers besteld. "Voor 23 uur besteld maandag in huis" Maandag niets, Dinsdag niets, Woensdag niets, dus geprobeerd hen te bereiken. Telefonisch onmogelijk. Via de app donderdagochtend een berichtje dat de schoenen er vandaag zullen zijn. Donderdag niets... Gelukkig heb ik via Bol besteld zodat ik netjes mijn geld terug krijg. Sneakerenzo doet NIETS...

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.