Sneakersenzo Reviews 59

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Chaussures achetées via la plateforme Zalando pour un montant de 90€. La pointure ne convenant pas, un retour a été fait en respectant la procédure et en utilisant l'étiquette fournie. Mon colis s'e... See more

Rated 2 out of 5 stars

Ich habe Schuhe über Zalando bestellt, da sie nicht passen, wurden sie direkt zwei Tage später retourniert. Heute, drei Wochen nach der Retoure, werde ich von Zalando angemahnt, ich solle die Schuhe b... See more

Rated 1 out of 5 stars

Sneakers besteld via Zalando. Niet ontvangen. Kreeg op gegeven moment melding van Zalando dat t pakket onderweg was, terwijl er bij Sneakersenzo al stond dat ze geleverd waren op bepaalde datum. Die d... See more

Company details

1. Shoe Store

Information provided by various external sources

Sneakersenzo is opgericht door 3 neven die een onvoorwaardelijke passie voor sneakers delen! Wij zijn altijd op zoek naar de meest toffe sneaker brands en willen ten alle tijden blijven voorzien in de meest trendy sneaker modellen voor een perfecte ...

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Snelle service

Schoenen na 2 weken beschadigd, maar contact gezocht en alles netjes opgelost. Top service en snelle afhandeling 👍🏻

January 26, 2023

Bedankt voor je berichtje

Rated 5 out of 5 stars

Een kerstkado via Bol.com bij…

Een kerstkado via Bol.com bij Sneakersenzo besteld. Helaas was het pakket niet op tijd bezorgd door DHL en waren ze het ook nog eens kwijtgeraakt. Sneakersenzo heeft voor mij een pakket onderzoek bij DHL gestart en dit was helaas ook tevergeefs.

Sneakersenzo bood aan het pakket opnieuw naar mij op te versturen. Ik heb gevraag om een refund omdat het een kerstkado was. Hier gingen ze mee akkoord.

Al met al een super service dus.

January 19, 2023

Bedankt voor je berichtje

Geen cashback

Prima schoenen gekocht (Panama Jack's) voor een zeer nette prijs.

Klein geschil, top opgelost door klantenservice.

Aanrader!

November 17, 2022

Reply from Sneakersenzo

Hallo Stefan, ik denk dat je in de war bent met een andere webshop ? Wij doen niet aan "cashback acties" en hebben hier ook nog nooit aan meegedaan. Is het mogelijk dat je een berichtje stuurt naar onze webshop ? Ik kan je volledige naam niet zien dus ik kan ook niets checken.

Hallo Stefan, zou je ons een berichtje kunnen sturen via info@sneakersenzo.nl ? Ik heb het 1 en ander voor je onderzocht. Wij doen niet mee aan cashback acties maar ik mag je toch een mooie korting aanbieden.

Rated 4 out of 5 stars

mooie oplossing voor het defect

Schoenzolen waren vroegtijdig versleten. Dit heb ik per mail gemeld. Op verzoek foto's verzonden. Na het beoordelen van de foto's hebben ze ons nieuwe schoenen aangeboden. Aangezien mijn dochter inmiddels in een groeispurt zit zijn ze akkoord gegaan met nieuwe schoenen in een maat groter.
Super fijn dat ze hierin mee wilde denken, want nu kan mijn dochter toch nog lang gebruik maken van haar schoenen.

September 13, 2022

Topservice!

Topservice!
Mijn sneakers waren helaas te snel stuk. Kreeg direct nieuwe opgestuurd (uiteraard nadat ik een fotootje had gestuurd). Heel blij mee!

September 6, 2022

Super service

Super service! Nemen klachten serieus en komen met een oplossing. Nog nooit een webwinkel gehad die zo voor de klant staat als sneakersenzo! Zeker een aanrader. TOP!! Echt heel blij!!

July 12, 2022

Superservice

Zelf had ik een enorm domme fout gemaakt. Via kleertjes.com had ik een retour gedaan en daarbij een/twee sandaaltje(s) verkeerd in twee dozen gestopt. Zoiets waarvan je denkt dat het jou niet gebeurt, omdat je altijd enorm zorgvuldig bent. Gedoe dus. Maar enorm fijn e-mail contact gehad met sneakersenzo over hoe we het konden oplossen. Ze dachten mee, terwijl ze ook hadden kunnen denken ‘zoek het lekker uit’. Ik heb nu volgens afspraak de ‘foute’ doos aan hen verzonden en zij verwisselen de sandaal en sturen een complete doos weer retour aan de andere partij. Dit is nog niet gebeurd, maar ik heb er door het prettige e-mailcontact alle vertrouwen in dat dit zoals afgesproken voor elkaar komt. Volgende keer zal ik zeker (rechtstreeks) bij hen opnieuw bestellen. En bij een onverhoopte retour za ik uiteraard extra goed opletten wat ik in de Zelf had ik een enorm domme fout gemaakt. Via kleertjes.com had ik een retour gedaan en daarbij een/twee sandaaltje(s) verkeerd in twee dozen gestopt. Zoiets waarvan je denkt dat het jou niet gebeurt, omdat je altijd enorm zorgvuldig bent. Gedoe dus. Maar enorm fijn e-mail contact gehad met sneakersenzo over hoe we het konden oplossen. Ze dachten mee, terwijl ze ook hadden kunnen denken ‘zoek het lekker uit’. Ik heb nu volgens afspraak de ‘foute’ doos aan hen verzonden en zij verwisselen de sandaal en sturen een complete doos weer retour aan de andere partij. Dit is nog niet gebeurd, maar ik heb er door het prettige e-mailcontact alle vertrouwen in dat dit zoals afgesproken voor elkaar komt. Volgende keer zal ik zeker (rechtstreeks) bij hen opnieuw bestellen. En bij een onverhoopte retour zal ik uiteraard extra goed opletten wat ik in de doos stop 🙈 (schaammomentje)

May 28, 2022

Ongelooflijk..

Ongelooflijk..

Pantoffels bestel, verkeerde maat geleverd. Retour niet aangenomen.
Nog steeds niet opgelost en alle kosten op mij! Ongelooflijk…

Geen enkele vorm van verantwoordelijkheid wordt aangenomen..!

May 19, 2022

Wordt niet opgelost!

Verkeerde maat schoenen geleverd, retour gestuurd. Tot nu toe geen reactie terug gehad, mail wordt ook niet beantwoordt. "Openstaande" factuur ligt nu al inmiddels bij incassobureau! Wat moet ik hiermee?!

March 16, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Ben super tevreden met de snelheid van…

Ben super tevreden met de snelheid van de bestelling en je mag ruilen dat kan niet overal zo makkelijk als bij jullie en t is niet duur je word goed geholpen via mail of mobiel ze reageren de zelfde dag nog mits t kan natuurlijk dan je word goed geholpen goede klantenservice koop graag mijn schoenen bij jullie want nergens kon ik deze vinden

May 20, 2021

Top bedrijf

Top bedrijf! Bestelling (cadeau dochter) was er super snel. Dat het er zo snel was geen rekening mee gehouden ;-) en dat mijn dochter het pas krijgt op haar verjaardag in mei dus als het niet oke is geretourneerd moet worden. Voor sneakersenzo geen probleem! Super service, dank

April 20, 2021

Terugzending geen probleem.

Terugzending geen probleem.

Ik han een paar Australische pantoffels besteld echter de rechtervoet bleek iets groter te zijn dan de linker. Een mail gestuurd en kreeg direct antwoord.
Ik heb ze terug gestuurd en een nieuw paar besteld.
Snelle service en een persoonlijke bendering van Sneakersenzo. Bedankt

February 4, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Super goeie en snelle services (ook als het tegenzit)

Op dag A besteld en op dag B ontvangen. Netjes verpakt ook. Helaas te klein, maar dat heb je met Nike's gemaakt in China... die vallen altijd 1,5maat kleiner. Die uit Indonesië of Vietnam vallen goed qua maattabel.
Op dag B retour gestuurd en 3 dagen later netjes mijn geld retour ontvangen. Chapeau voor Sneakers enzo, want dat doet ook niet elke webshop zo snel regelen.
NU opzoek naar andere sneakers op het gemakkie en dan wederom bij sneakers enzo bestellen, want ook als je een vraag hebt dan stuur je een mailtje heb je in een mum van tijd al antwoord.
Top bedrijf met een top service!

February 4, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Verkeerde geleverd via miinto en na geen reactie nogmaals order moeten plaatsen en risico op 2x geld kwijt

Sneakers besteld via miinto maar verkeerde geleverd gekregen van sneakersenzo. Pakbon gaf wel het juiste aan. Mail gestuurd naar miinto maar na een week nog geen reactie. Sneakersenzo zelf ook gemaild en ze gevraagd of ik mag komen ruilen (redelijk inde buurt) maar dat kon niet en zij vragen de order nogmaals te plaatsen en eerdere order te retourneren naar miinto. Gezien de geen reactie en slechte reviews vertrouw ik dit niet en wat is de garantie dat de 2e order wel goed gaat? Heb ik straks 2x betaald en nog niet de juiste. Niet heel klantvriendelijk om de klant hun fout te laten oplossen.

April 27, 2020

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look