Snurretransport

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Deres personlige service overgik alle forventninger, og deres evne til at pakke mange ting på lidt plads var intet mindre end fascinerende. Tetris på højeste niveau :) Alt blev håndteret med størst... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige haft den bedste oplevelse…

Jeg har lige haft den bedste oplevelse med Snurretransport! Deres service var professionel, og de tog sig virkelig godt af mine møbler under flytningen. Alt blev håndteret forsigtigt og med stor omhu, så jeg kunne føle mig helt tryg. De kom til tiden, var effektive og fik arbejdet gjort hurtigt, samtidig med at de sikrede sig, at intet blev beskadiget. Jeg kan klart anbefale Snurretransport, hvis du står og skal flytte – de leverede simpelthen en fantastisk oplevelse!

March 6, 2025

Suveræn flytning

Snurre Transport sørgede for en super flytning fra lejlighed til hus. Hele lejligheden blev pakket ned og alt blev flyttet på 3 timer. Super service og højt humør hele vejen igennem✅.

Fuld anbefaling herfra, og en kæmpe tak til Snur og hans team.

January 15, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kommer aldrig til at anbefale andre 🌟…

Kommer aldrig til at anbefale andre 🌟 Flytningen indebar:
✅️ Sikkerhed
✅️ Respekt
✅️ Kreativitet
✅️ Fætterpris
... og jeg kunne fortsætte.
Et utal af stjerner herfra, udover Snur og hans makker 🌟🌟

January 17, 2025

“Perfekt flytteoplevelse!”

Jeg flyttede den 30. november 2024 fra Aalborg til Aarhus og brugte flyttefirmaet Snurre Transport ApS, som jeg fik anbefalet af en ven til en virkelig god pris. Priser og kvalitet hænger normalt sammen, men det gjorde de bestemt ikke her – på den gode måde! To velduftende og venlige mænd dukkede op på min adresse. Jeg har prøvet at flytte før, og det er bestemt ikke en selvfølge, at flyttemænd både er så imødekommende og dufter godt. Tværtimod.

De arbejdede hurtigt, og jeg kom endda til at pakke et glas med vand ned – uden at der blev spildt en eneste dråbe, da de kom frem til Aarhus. Selv min kæreste, der har autisme og har svært ved at være omkring fremmede, følte sig tilpas. Ikke kun vores ting, men også oplevelsen kom frem uden en eneste skramme. De var omhyggelige og behandlede mine ejendele, som om det var deres egne.

Jeg drømmer ikke om at flytte igen, men hvis det skulle ske, er dette fra dags dato mit foretrukne flyttefirma!

November 30, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en fantastisk flyning

Jeg har haft en fantastisk flyning, med to meget venlig, og imødekomne, flytte mænd.
De kom til tiden, de var meget påpaslig med mine ting.
Helt igennem en vellykket flyning.
Jeg kan varmt anbefale dem.

June 22, 2024

Fantastisk flytteoplevelse

Jeg havde for nylig fornøjelsen af at benytte Snurretransport til min flytning, og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter en professionel flyttetjeneste.

To venlige og imødekommende flyttemænd mødte op til aftalt tidspunkt og gik straks i gang med arbejdet.

De var professionelle og effektive, og på trods af den travle dag bevarede de deres gode humør og arbejdede hurtigt.

Det var tydeligt, at de passede godt på mine ejendele under hele processen.

Jeg følte mig tryg ved at overlade mine ting i deres hænder, da de håndterede alt med omhu for at undgå skader.

Tak for en fantastisk oplevelse!

April 13, 2024

Et trygt valg

God kommunikasjon hele veien på tvers av landegrenser og språkforskjeller. Effektive, hyggelige og høflige flyttefolk med en god kommentar på lur.
Anbefales!

March 6, 2024

Perfekt

Helt igennem en perfekt flytning. Flinke, hurtige og storsmilende flyttemænd med stort serviceniveau. God pris. Stor anbefaling herfra.

March 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service af to guttermænd

Fantastisk service af to guttermænd, der kunne deres kram. De klarede flytteopgaven på under 2,5 time med godt humør, respekt for min mors ejendele og en meget positiv og hjælpsom tilgang. Jeg var meget imponeret.
Tak for hjælpen.

February 23, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse med Snurre Transport!

Alt blev håndteret med største omhu - og til en pris, der virkelig gav værdi for pengene. Jeg kan varmt anbefale Snurre Transport til alle, der søger et pålideligt og effektivt flyttefirma.

Tak for en fantastisk nem flytning. Fem stjerner!

December 1, 2023

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Flyttemændene var dygtige, smilende og meget professionelle. De sikrede at alt blev flyttet forsigtigt og stod stabilt under flytningen. De bar alt ind på rette plads uden skrammer, ridser eller andet og det hele blev leveret med smil og overskud! 😊

November 19, 2023
Rated 5 out of 5 stars

De bedste flyttemænd jeg har oplevet

Fltyning kan være en stressende oplevelse, men de tre, søde, snakkesaglige og servicemindede flyttemænd der dukkede op på min adresse, gjorde hele oplevelsen til en leg. Det hele var overstået på under to timer og de passede rigtig godt på mine ting, og så endda til en fornuftig pris. Jeg bruger dem helt sikkert igen, næste gang jeg skal flytte. Tak for den gode oplevelse, drenge!

October 14, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Tak for et fantastisk godt stykke arbejde.

Undskyld den yderst fortjente anbefaling først kommer nu, tusind taaaak for hjælpen og jeres fantastiske arbejde samt jeres yderst søde og høflige personligheder.
I får vores varmeste anbefalinger og skal vi bruge flyttefirma igen, bliver det jer!

Vores møbler selvom vi var bekymrede, tog ingen skade så tak fordi i var så forsigtige.

June 1, 2023
Rated 5 out of 5 stars

En service i absolut topklasse!

Jeg har flyttet en del gange i mit liv, og kan bare konstatere, at Snur og hans medarbejdere i Snurre Transport er de mest professionelle, imødekommende og behagelige mennesker, jeg nogensinde har mødt i den forbindelse. Det, der gjorde oplevelsen så exceptionel var ikke bare at de var særdeles effektive og omhyggelige da vores ting skulle flyttes, og at de leverede en tjeneste til en meget konkurrencedygtig pris: hele vejen igennem processen fra den første kontakt med firmaet til alt flyttegods var afleveret på den ny adresse tog Snur det ekstra skridt, for at hele forløbet skulle fungere så smidigt og føles så trygt som overhovedet muligt. Jeg kan på det varmeste anbefale dem, og giver dem fem stjerner med pil opad!

December 11, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fik anbefaler SnurreTransport af flere…

Fik anbefaler SnurreTransport af flere mennesker - da jeg tager kontakt i vitterligt sidste øjeblik, får jeg en lyn hurtigt løsning til en fantastisk pris. Flyttemændene var sindssygt hurtige, og gjorde præcis som jeg ønskede. Der var ekstra flyttekasser og en kommode, som de tog med op for mig, selv om det ikke var en del af aftalen -ikke nok med dette hjalp de mig, med at sætte mit køleskab til. Jeg vil til enhver tid, anbefale SnurreTransport. Det gik simpelthen så smertefrit og jeg var allerede klar til at overnatte i min lejlighed efter 4 timers flytning. Fem kæmpe stjerne herfra. Jeg vil til enhver tid kontakte dette firma såfrem det bliver aktuelt i fremtiden.

Tusind tak for fantastisk god service.

November 15, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Bukker mig simpelthen i støvet for de…

Bukker mig simpelthen i støvet for de drenge!! Den bedste oplevelse min søn og jeg længe har haft… Snur og Co. tjekker bare alle bokse ✔️✔️✔️ For en control freak som mig, der er vant til at klare alting selv, var jeg fuldstændig tryg ved at slippe tøjlerne, og lade de PROFESSIONELLE tage over. Masser af overskud, smil og menneskelighed.

October 3, 2022

Snurretransport - Gode vibes og ekstremt god service

Kendte ikke Snurretransport på forhånd, men blev overmåde glædeligt overrasket over flytteoplevelsen. Snur styrede det hele med fast hånd, og han og de ekstra 2 flyttefolk er alle professionelle, imødekommende og virkeligt positive. Overskud på alle fronter. Det blev en virkelig god flytteoplevelse, selvom flytninger i udgangspunktet er lidt udfordrende for de fleste. Kan kun på det varmeste anbefale Snurretransport + det var en meget fair pris for flytningen.

September 26, 2022

Take a closer look