Solarlampkoning Reviews 273

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik koop al jaren mijn solarlampen bij hun. De laatste aankopen waren mooie lichtslingers. Bij 1 van de lichtslingers waren na een aantal maanden wat problemen maar na een mailtje naar de klantenservic... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zeer fijne zaak, had 2 solar lampjes gekocht met 2 jaar garantie, na net geen jaar kapot, dit werd keurig opgelost . Dus wil je service koop dan zeker bij ledkoning

Rated 5 out of 5 stars

Probleem met 3 zonnepaneeltjes. Mijn grote teleurstelling gewoon willen uiten via mail, met foto's, en boven alle verwachtingen in werd dit mooi rechtgezet. Bovendien werd ik altijd vriendelijk geholp... See more

Rated 5 out of 5 stars

Heb er al meerdere solarlampjes voor in de tuin gekocht. Goede kwaliteit. Er was er nu 1 die defect is gegaan. Snelle reactie en ze gaan een nwe opsturen! Wat een service!

Company details

1. Events & Entertainment

Information provided by various external sources

Solar tuinverlichting: Specialist in buitenlampen op zonne energie. Grootste aanbod in de Benelux. Voor 23:45 uur besteld, morgen in huis.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Solar LED breedstraler Secur II voor kippenren.

Juli 2024: om het tuinpad naar en de kippenren zelf achteraan in de tuin 's avonds als het donker is geworden, goed te kunnen verlichten, een "Solar LED breedstraler Secur II" besteld. Snelle en correcte opvolging van de bestelling.
Met dit zonnige weer de lamp na de montage twee dagen uitgezet om de batterij goed te kunnen laten laden. Na de laadperiode de schakelaar op ‘auto’ gezet. Als het nu donker is geworden, schakelt de lamp in als je in de buurt komt en kan je veilig doorheen de tuin naar de kippen om ze op te hokken. Prima dus.

July 31, 2024

Goede service na verkoop

Zeer snelle levering. Correcte service na verkoop. Deze firma is makkelijk bereikbaar via telefoon, een verademing.
Produkten zijn van goede kwaliteit. Zeer tevreden!

July 18, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Hier is de klant nog echt KONING!

Wij hadden een probleem met een van de tuimlampjes en hebben hierover gemaild.
Op elke mail kregen we direct antwoord, zelfs in de late avond uurtjes. We zijn heel klantvriendelijk te woord gestaan en er is een nette en passende oplossing gekomen waar wij heel blij mee zijn. Super fijn bedrijf dat we iedereen aanraden!

June 21, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Product werd erg snel geleverd.

Product werd erg snel geleverd.
Helaas voldoet het product niet aan mijn verwachting.
Heb hier een mailtje naar Danielle gestuurd.
Ik kreeg als antwoord een of ander lulverhaal dat de batterij niet vol zou zijn.
Nou Danielle, de batterijen zijn nu helemaal vol en nog steeds schakelt de lamp veel te laat in.
Pas wanneer het pikkedonker is gaat de lamp aan.

June 11, 2024
Solarlampkoning logo

Reply from Solarlampkoning

Bedankt voor uw review! Ik kan me voorstellen dat u graag wilt genieten van de verlichting die u heeft aangeschaft. Daniëlle, onze collega die altijd meedenkt en zorgt voor passende oplossingen, heeft daarom een advies met instructie gegeven om dit daar toe te passen, zodat het geheel weer naar wens functioneert. Mocht dit geen resultaat hebben gegeven, mag u dat gerust aangeven in reactie op ons advies zodat we dit samen verder kunnen bespreken en ook een passende oplossing kunnen geven.

Onder uw gebruikersnaam kan ik helaas geen gegevens terugvinden in ons systeem. Ik zou u daarom willen vragen om te reageren op het bericht van mijn collega, zodat we dit samen op kunnen lossen. Mocht u een vraag/opmerking hebben, mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Louise

Klantvriendelijkheid

Een bedrijf wat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft. Ze staan altijd klaar voor elke vraag en denken graag mee. Een tevreden klant is waar ze voor gaan. Ze zijn goed bereikbaar en nemen zelfs de moeite om je per mail verder te helpen binnen kort tijdsbestek.
Ik beveel Solarlamp Koning daarom aan. Dank voor alles!

June 3, 2024

Ben tevreden klant

Ben tevreden klant. Snelle levering! Installatie eenvoudig en resultaat van de sfeerverlichting mag gezien worden. Lichtopbrengst is perfect.

May 22, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look