Den største og mest fjendske kommune i henhold til kommunen som kun kan lyve og stjæle andre folks børn. De er så fulde af løgn og kører på gamle papirer helt tilbage fra år 2018.
See what reviewers are saying
Min mor bliver meget dårlig, har brug for hjælp, akut hjemmepleje ! Jeg ringer torsdag 16.05. 08:30. Susanne Haupt omdirigerer andre opgaver, min mor får hjælp samme dag, kl. 10:00 og hver dag fre... See more
Så kom sandheden brev d. 07.09.2021. Ankestyrelsen oplyser de ikkie skal forholde sig til noget, ikke engang deres egne afgørelser. deres eneste opgave er at stadfæste kommunernes afgørelser. I... See more
Information provided by various external sources
Indtil videre er vi bare på Twitter for at lytte :) Følg os i stedet på Facebook.
Rådhustorvet 10, 6400, Sønderborg, Denmark
- sonderborgkommune.dk
Sønderborg kommune børn og unge den værste kommune
Himmelråbende hvad der foregår i…
Himmelråbende hvad der foregår i Jobcenterregi.
Fagligheden er ikke eksisterende og man kan ikke hente hjælp nogen steder!
Stigende utilfredshed og klager - alligevel sker der intet fra ledelsens side.
Lad os håbe på et snarligt skift af Borgmester til et kommende Kommunalvalg.
Måske, kan der så foranlediges at der sker et skift af Jobcenterchef og især teamleder for sygedagpenge.
Det er itrygt for byens syge borgere at nyde værende besteider posten.
Advarsel om Beboerklagenævnet i…
Advarsel om Beboerklagenævnet i Sønderborg, jeg oplevede ingen reel sagsbehandling eller retssikkerhed
Jeg havde en sag ved Beboerklagenævnet i Sønderborg, hvor de skulle komme ud og besigtige mit lejemål i Søbo boligforening på grund af bygningsfejl. Inden mødet havde jeg skriftligt gjort opmærksom på, at jeg ville lave en optagelse(lydoptagelse) af juridiske årsager, da det foregik i min egen bolig, og jeg ville sikre mig dokumentation for, hvad der blev sagt.
Men nævnet kontaktede mig aldrig forud for mødet, og alligevel blev de overraskede og ophidsede, da jeg begyndte at optage. De sagde ellers selv, at de havde læst alt igennem, så hvorfor reagerer de, som om de ikke vidste noget?
Det værste var, at de valgte at afslutte sagen uden at tage stilling til de faktiske forhold i lejemålet. Jeg havde ellers indsendt billeder og skriftlig dokumentation for de skader, sagen handlede om, f.eks. en skæv og utæt bygningsdel. Men det blev fuldstændigt ignoreret. Nævnet kontaktede mig heller ikke efterfølgende, de lukkede bare sagen.
Jeg havde også gjort dem opmærksom på, at jeg selv er faglært håndværker, og at mine oplysninger og vurderinger i sagen derfor bygger på faglig erfaring. Alligevel blev det ikke inddraget eller nævnt overhovedet i deres afgørelse. Det virker, som om min faglighed som borger slet ikke blev taget alvorligt.
I stedet blev fokus lagt på min optagelse, og nævnet fremsatte i deres afgørelse påstande uden bevis. De skrev fx, at de “forstod”, at optagelsen var mellem mig og udlejer (ikke dem), selvom jeg aldrig har skrevet det nogen steder. De påstod også, at jeg havde foretaget en filmoptagelse, men de har hverken dokumentation eller bevis for den påstand. Det er noget, de selv lægger til sagen uden hold i virkeligheden.
De skrev endda, at optagelsen kunne være manipuleret, igen uden nogen som helst beviser. Det hele virker som en undskyldning for at undgå at tage stilling til det, sagen egentlig handlede om.
Det her er ikke retssikkerhed, og det er ikke en reel sagsbehandling. Jeg havde forventet, at et nævn var til for at sikre, at beboere bliver hørt og behandlet fair, men min oplevelse var det stik modsatte. Det virker, som om nævnet bare brugte deres magt og lovhjemmel til at afvise sagen, i stedet for at behandle beviserne.
Jeg vil derfor ikke anbefale nogen at stole på Beboerklagenævnet i Sønderborg, hvis de har en sag, der kræver grundig og saglig vurdering. Min oplevelse var desværre, at retssikkerheden blev tilsidesat.
Hilsen en bekymret håndværker.
Socialrådgivere i Sønderborg Kommune (Børn, Uddannelse og Sundhed) manipulerer filer for at dække over deres forkerte beslutningen måde
Den måde, som nogle socialarbejdere i Sønderborg Kommune arbejder på, er ikke neutral og derfor ikke god for barnets velfærd.
Manipulation af mine børnebørn under afhøringer:
o ved at stille spørgsmål, som små børn ikke forstår
o ved klart at angive rådgiverens (mors) mening
Manipulation af rapporter til Familieretshuset og Domstol:
o Interne rapporter fjernes bevidst fra filer
o Eksterne rapporter bliver der bevidst ikke bedt om
o Sætninger fra forskellige sammenhænge kombineres for at skabe falske repræsentationer
o Formodninger og falske beskyldninger beskrives som fakta
o Der henvises til negative punkter fra rapporter, men de positive vinkler er udeladt
o Sagsakter indsendes ikke til domstolene til tiden
Domstolene træffer derfor beslutninger på ufuldstændige og forkerte grundlag, samt udsættes retsmøder ofte. I mellemtiden bliver børnene yderligere fremmedgjort fra vores familie.
Vores klager over fare for barnets velfærd og manipulation af filer blev ikke taget alvorligt.
Vores børnebørn havde det godt, da vi var sammen med dem, men nu er de forvirrede og har psykiske problemer. Børnene er bevidst fremmedgjort fra vores familie, og Sønderborg Kommune gav dem permanente skader.
Proceduren er ikke forståelig for den far eller os som bedsteforældre, og dårlig for børn. Metoden ”mors manual” fornægtes at være i brug af personalet, men Sønderborg Kommune arbejder selv præcis efter dette princip.
Medarbejdere hos Børn, Uddannelse og Sundhed tilsidesætter lovene
Som farmor deler jeg Yasmin Louise Lorenzens dårlige erfaringer med Sønderborg Kommune fra d. 21. Januar 2023.
Mine børnebørns udvikling har op til 2023 været alderssvarende og uden adfærdsproblemer.
På grund af løgne har socialrådgiveren revet mine børnebørn ud af deres trygge hjem, og som følge af denne handling fra myndighedens side og den efterfølgende psykiske ekstremsituation, som socialrådgiveren ikke afbrød, men tillod, pådrog de sig psykiske traumer.
I kommunens varetægt udviklede mine børnebørn adfærdsproblemer.
Socialrådgiveren tog her ikke hensyn til børnenes ønsker eller behov. Vores bekymringer og frygt med hensyn til børnebørnene blev ignoreret – i modsætning til de opdigtede beskyldninger fra modparten, og vi blev konfronteret med fordomme.
Socialrådgiveren har manipuleret sagens akter ved at journalføre sine subjektive meninger, baserende på modpartens løgne. Hun har undladt at rekvirere vigtige rapporter om hvordan mine børnebørn trivedes, før de kom i kommunens varetægt. Hun tilsidesatte vigtige udtalelser, der støttede vores synspunkter.
Socialrådgiverens partshøring af mine børnebørn var ikke børnevenlig, men manipulerende, da svaret allerede lå i spørgsmålet.
Lige fra begyndelsen har socialrådgiveren arbejdet for at fremmedgøre børnene fra vores familie, og hun så bort fra familiens bekymringer.
I dag er mine børnebørn ikke længere aldersvarende udviklet, de er psykisk nedbrudt, fremmedgjort over for familien, manipuleret af løgne, og de ønsker ikke længere at have noget at gøre med vores familie.
Denne fremgangsmåde støttes stadig af socialrådgiverens overordnede.
Nogle medarbejdere hos "Børn, Uddannelse og Sundhed” behandler vores familie med stor foragt. Efter mere end 1,5 år med fordomme og hetz mod os fra socialrådgiverens side, er man tydeligt træt af vores ønsker og spørgsmål, som tolkes og protokolleres som trussel og manglende kompetence, og som endda indgår i dommene. Jeg får ikke det indtryk af at der er tale om en myndighed, der har at gøre med mennesker. Empati synes at være et fremmedord for medarbejderne.
Socialrådgiveren og medarbejderne i Sønderborg Kommune, der holder hånden over hende, overholder ikke de danske forskrifter samt den danske og europæiske lovgivning (eksempel: området fremmedgørelse af forældre)
Dette udgør en fare for børnenes tarv og er børnemishandling, udført af ”Fagfolk”.
I 2014 har det østrigsk EU-parlamentsmedlem for børnerettigheder, Angelika Wertmann, sammenlignet denne fremgangsmåde i Danmark med ”DDR-metoder”. Udvalget i det Europæiske Parlament betegnede det som ”Metoder som bruges i tredjeverdenslande”.
Den polske EU-parlamentariske repræsentant for børns rettigheder Ewa Kopacz, og den den irske EU-kommissær for retfærdighed og retsstaten , MichaelMcGrath, blev spurgt af overgreb mod børn, udført af danske myndighederne og især af socialrådgiveren.
Manglende borger service
Nu da borger service ikke borger service mere, men noget underligt noget hvor mand skal bestille tid, for at få løst selv små problemer, det er ikke ok. det er heller ikke ok at der er ikke er åbent alle dage (service) udover det kan mand snakke med den hjælpeløse robot kalle som ikke kan hjælpe sig selv. Til sidst kan man læse i avisen at borger service omtaler sig selv meget positivt i avisen, det kan undre når trustpilot har noget helt andet at sige, en stjerne er for ringe !
De hjælper ikke folk når man siger…
De hjælper ikke folk når man siger nabo'er klage.
I frem tiden håber jeg den her kommunen bliver bedre.
Som altid ender man med at tage sig til hovedet.
Som altid ender man med at tage sig til hovedet og undre sig over, hvem er det egentligt der har bygget et så kompliceret og besværligt system op, som kommunerne har lavet i Danmark. Sønderborg Kommune er ingen undtagelse... viser bitter erfaring.
Det danske system svigter os
Det danske system svigter os
Jeg har været afhængig af krykker, siden jeg kom ud for en alvorlig arbejdsskade. Hver dag er en kamp, og alligevel kræver det danske system, at jeg melder mig rask og arbejdsdygtig for at få kontanthjælp. Det er helt absurd! Hvordan skulle jeg kunne arbejde, når jeg knap nok kan gå og har konstante smerter?
I to år har jeg fået sygedagpenge, men nu er de bare stoppet. Og nu forventer systemet, at jeg melder mig arbejdsdygtig for at få hjælp. Systemet antager, at alle er raske – der er ingen regler, der passer til mennesker som mig. Jeg bliver tvunget til at melde mig rask, selvom det stik modsatte er tilfældet.
Det værste er, at systemet automatisk truer mig med sanktioner, fordi jeg ikke kan opfylde kravene, som er lavet til raske mennesker. Der er et kæmpe hul i det danske retssystem, der fuldstændig ignorerer mennesker med helbredsproblemer.
Og så er der alle forsinkelserne! Afgørelsen om min arbejdsskade bliver igen og igen udsat, og jeg føler, at jeg står mellem to stole. Systemet efterlader mig i uvished og tvinger mig til at gøre noget, jeg fysisk ikke kan.
Det er på tide, at dette hul i systemet bliver lukket. Mennesker som mig må ikke længere blive svigtet, bare fordi systemet ikke tager hensyn til vores behov.
Og ja, jobcentret kender udmærket min situation. De har alle lægeattesterne – attester fra ikke mindre end fire forskellige speciallæger – og alle siger det samme, klare resultat. Men hvad gør jobcentret? De ignorerer det hele. Hver eneste erklæring, hver eneste kendsgerning om min helbredstilstand bliver bare overset, som om det slet ikke eksisterede.
Marko
Jeg er meget glad og taknemmelig for…
Jeg er meget glad og taknemmelig for Niels for hans arbejde hos mig på Mommarkvej. (Pga rotte) Han er meget ansvarlig og hjælpsom ved at løse problemet. Det er godt at Sønderborg Kommune har en godt kollege. Ærgerligt at han er på ferie nu.
Totalt svigt
Vi ventede forgæves på adressen Mejerivej 7G, 6310 Broager på Kommunen, hvor en familie nærmest er gået til grunde i deres egen afføring, skimmelsvamp, rotter, alvorlige sygdomme og alkoholisme.
Sønderborg Kommune med 5.500 ansatte gør INTET for at hjælpe familien, der nu smides på gaden.
Det er jo en ren parodi, at vi betaler moms og skat i lange baner, men kommunen eksisterer IKKE, når der er brug for hjælp
DETTE ER EN REN KATASTROFE I ET SÅKALDT VELFÆRDSSAMFUND !
Ydelsesteamet i sønderborg kommune
Ydelsesteamet i sønderborg kommune, er nok de mest inkompetente og udulige mennesker jeg har mødt. De kan åbenbart finde tal, der ikke har noget med virkeligheden at gøre. Regn ikke med hjælp fra dem.
Sindsygt god oplevelse med kommunen i…
Sindsygt god oplevelse med kommunen i 2021, da jeg søgte job efter endt uddannelse, de var meget hjælpsomme og rare, og de tilbød også kursus i cv skrivning og andet :-) tak!
Det blev jeres fejl at anmelde min…
Det blev jeres fejl at anmelde min offentlige udtagelse om jeres ulovlige sagsbehandling, og totalt inkompetente personer der er i ydelsesteam og jobcenter. Nu er det gået videre til Folketingets ombudsmand. OG MINE KLAGER OG ANMELDELSER OVER JER, BLIVER DAGLIGT. Indtil jer der sylter, og har ødelagt mit liv, bliver stillet til regnskab. Palle Gram
Værste kommune ever Tvangsfjerne børn…
Værste kommune ever Tvangsfjerne børn på en opdigtet løgn rapport🤬🤬🤬og ødelægger folks liv med løgne alt Sønderborg kommune står for er løgne og opdigtet løgne som bruges i mod en for at fjerne et barn 🤬🤬🤬de lyver og lyver og de mega ligeglade og så bruger de hele tiden ofre kortet og lader som ingenting .... De gør alt for at ødelægge en fuldstændig og forventer man ikke vil kæmpe for sit barn og ved ikke hvad vi vil kæmpe alt vi kan for at få vores lille datter hjem
Der ik engang er en måned endnu 🤬🤬🤬🤬 løgne og løgne om og om igen de kan ik andet end at lyve og opdigte ting der ik passer de Tvangsfjerne alle børn ud fra en løgn rapport intet til overs for Sønderborg kommune de gør tingene på en ondskabsfuld måde den måde de håndtere og gør ting på er ikke okai de gør så meget ulovligt også bruger gamle papir imod en som intet har med ens datter eller min mand at gøre papir der over 13 år gamle 🤬🤬🤬de siger vi I fare for vores datter og intet netværk har det Den største løgn ever vi vil vores datter det bedste og vi har et kæmpe netværk.. så at de lyver og lyver om ting for fjerne et barn kan aldrig tilgives😭😭😭😭🤬🤬🤬🤬🤬vi kæmper og opgiver aldrig vi har vilje styrke vi kæmper for dig min pige vi elsker dig og må hele verden godt vide
En kommune der laver bedrageri istedet…
I - Ingen har en chance.
En kommune der laver bedrageri istedet for de produkter staten lover. fastholder syge i fattigdom, så man ikke skal betale erstatning, derefter raskmelde syge for så sende politi ud og give tæsk, fordi man er slagter og ikke kan gå.
Hold jer væk - Sønderborg kommune er ikke 1 sted man tør bo med familien. Her er der ingen retssikkerhed og politiet tror det er det wilde west.
En kommune der lover dit og dat men…
En kommune der lover dit og dat men aldrig holder ord De River de bedste legepladser ned rundt omkring og bygger så nogen der ligner jeg ved ikke hvad som ikke engang er børnevenlig og hvad sker der for den savnede gågade og den savnede kongevejspark efter kongevejs parken blev lavet om ser det total forkert Ud den legeplads er jo næsten kun til store børn og så vej 3 ting til børn fra 0-3 år 👏🏼 Amen det simpelhen for dårligt få dog lettet måsen og få nogle bedre legepladser og liv i den døde gågade end at bygge alt muligt andet pjat i aldrig bliver færdig med i har os lovet i flere år at få en bedre svømmehal med mere liv og leg til små børn og unge men det jo heller aldrig sket Plus en sidste ting i den værste kommune jeg kender i ikke hjælpsomme overfor folk i dømme unge forældre i opdigter løgne om
Folk som ikke passe for at få penge i skuffen det simpelhen ikke i orden KOMMUNEN DER KUN TÆNKER PÅ SIG SELV Vi andre er ligegyldig især de små
God service og behandling
Er mega glad for at jeg kom online, slippe for at skiller trækker et nr. Hver gang.
Det er hurtigt at gøre tingene selv 😀😀😀🖥⏰🌞
Sønderborg by . De ulovlige knallerters paradis
Aldrig har jeg været i en by med få mange ulovlige scooter knallerter der forpester byen . De få bare lov til at køre i byen dag og nat og forpester byen . De kører på gågader mv . Vi bor Jernbanegade . Det umuligt at sidde og hygge med åben Vinduer. Går du ud bliver du kært ned. Vi har kontaktet politiet flere gange . De gør intet ved det .Vi I gøre noget ved dette ???????