Rigtig god service og nemt.
Det var super nemt at leje en soundboks hos Soundboxfyn.dk. De svarer hurtigt, rigtig god service og fleksibel i afhentning og aflevering. Stor anbefaling herfra.

Reply from Soundboksfyn.dk
SoundboksFyn.dk udlejer Soundbokse, Lightboks og tilbehør til fester på Fyn. Fleksibel afhentning i Odense og personlig service – vi gør det nemt at skabe god lyd til enhver begivenhed.
Njalsvej 117, 5210, Odense NV, Denmark
No history of asking for reviews

Reply from Soundboksfyn.dk
Fremragende service fra start til slut.
Hurtige svar og utrolig serviceorienteret.
Produkterne var i topklasse, og det spillede bare!
Kun varme anbefalinger herfra, og jeg vender helt sikkert tilbage.

Reply from Soundboksfyn.dk
Super god oplevelse rigtig godt udstyr.
Jeg lejede 2 X lightboks og stativ til Soundboks.
Mikkel er meget hjælpsom. Og yder en god service.
5 stjerner herfra.

Reply from Soundboksfyn.dk
Jeg har i næsten to måneder anvendt Soundboksfyn.dk, deres service og højttalere hver uge, og jeg kan kun sige, at deres serviceydelse er fremragende. Jeg kan varmt anbefale dem. Prisen for leje af højttalere og mikrofoner er desuden væsentligt bedre og mere rimelig sammenlignet med andre udbydere på Fyn.
Ejeren er meget hjælpsom og imødekommende.
Brug dem næste gang du vil leje en højttaler.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Reply from Soundboksfyn.dk
Super god og hurtig service. Kan klart anbefales.

Reply from Soundboksfyn.dk
Skulle bruge en Soundboks og en lightboks. Utrolig nem proces, og har ikke noget dårligt at sige om Mikkel. Jeg var også utrolig heldig at jeg fik en røgmaskine med, som han lige havde fået på lager. Kan stærkt anbefale at leje en lightboks med en røgmaskine.

En fantastisk oplevelse!
Jeg lejede 2 Soundbokse, 2 Lightbox og stativer og alt var præcis som det skulle være. Gode priser og super fleksibel afhentning og aflevering.
Mikkel som har virksomheden er utrolig behagelig og han går op i at levere god service. Det er dejligt med mennesker der går hele vejen for deres kunder.
Hvis du skal leje musikudstyr får Soundboksfyn min Aller varmeste anbefaling - super pris og fantastisk service.

Reply from Soundboksfyn.dk
Det var super godt at leje soundboks fra soundboksfyn. Venlig udlejer og det hele virkede perfekt.

Reply from Soundboksfyn.dk
Den mest venlige unge mand og god til at fortælle hvad der lyder bedst og det var bare super med to på engang og skide fedt med lys også

Reply from Soundboksfyn.dk
Hurtig og nem kommunikation. Vil klart anbefale dem.

Reply from Soundboksfyn.dk
Super god og fleksibel service, kan