absolutt verste jxvla firma jeg har kjøpt noe av, å forbruker tilsynet krever meg 269 for å klage på kjøp som dere er lovpålagt å ta tilbake, som jeg å har returnert. styr unna denne sjappa folkens.... See more
See what reviewers are saying
Handlet en regnponcho på nett. Den skulle koste 499. Når jeg fikk varen i posten var den priset til 399,-. Ba om refusjon siden varen hadde en billigere pris. Men det var ikke aktuelt. Mailet lenge fr... See more
Har handlet på Sparkjøp i mange år. Finnes ikke billigere ull, boblejakker, barnevotter, nasjonaldrakter, dress til barn.. Litt lang leveringtid, og ikke alltid like god kvalitet på varer som ikke er... See more
IKKE betal via Klarna når du handler på Sparkjøp. Sparkjøp fakturerer plutselig utenom Klarna, så når du tror du har betalt alt via Klarna, kommer det plutselig en saftig ekstraregning fra Sparkjøp... See more
Company details
Information provided by various external sources
Hele Norges postordrevarehus. Stort utvalg av varer til hele familien og alltid lave priser. Alt på ett sted.
Contact info
Norway
- sparkjop.no
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
dårlig behandling
Utrulig dårlig behandling. Ikke e dem hyggelig heller. Bestille man noe hoss dem å ikke har konto der så legg dem bestillinga i andre sine navn
Elendig kundeservice
Dette er en for lang historie til å skrive her, men jeg opplevde så dårlig kundeservice fra Sparkjøp (etter å ha bestilt på nett) som jeg aldri har opplevd maken til. Dette er den første negative omtalen jeg har skrevet om noen som helst i hele mitt 37 år lange liv og det bør si litt... Jeg vil aldri mer handle på nett hos Sparkjøp og jeg vil også boikotte butikken en god periode på tross av at de har mye bra til sønnen min der. Jeg er SÅ skuffet!
Både og
Gjort noen kupp, og noen bomkjøp oppigjennom årene. Både og, rett og slett! Men jeg kjøper alltid hårfarge på Sparkjøp. Mye billigere enn i andre butikker, for de samme merkene og like godt resultat. :-)
Man finner alltid det man leter etter …
Man finner alltid det man leter etter på sparkjøp..
Urimeleg treig levering
Sparkjop.no har urimeleg treig levering. Kan ikkje anbefale andre å handle der. Det er betre å handle andre plassar og eventuelt betale litt meir.
Fornøyd
Greie priser, rask levering og god størrelser på klær og sko. Ulik erfaringer fra produkt til produkt. Ikke fornøyd med skokjøp, dårlig kavalitet. Men klærne jeg kjøpte hadde god kvalitet
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.