Helt uselt. Plötsligt stöds inte appen längre och klockan är obrukbar. Som ersättning erbjuds man viss rabatt på en ny, dubbelt så dyr klocka... I h*e heller att jag lägger ner lika mycket pengar till... See more
See what reviewers are saying
Företaget ägs av en 25 åring och har två anställda, Inte konstigt att de inte svara när man ringer eller mejlar, billiga skitklockor som importeras från china som kostar säkert max 100kr att köpa in s... See more
När jag skulle köpa en gps klocka till vår dotter kollade jag runt för att se vilken som va bäst enligt "experten" Bäst i test enligt undersökningar?? Man undrar hur den skulle kunna få så fina recen... See more
Company details
Information provided by various external sources
Spectrafence jobbar med säkerhet för människor och djur. Vi har främst inriktat oss på GPS-klockor och larm.
Contact info
Sädgåsvägen 17, 74597, Enköping
- 046188558
- order@spectrafence.se
- spectrafence.se
Cmee Play 4G
Cmee Play 4G.
Köp INTE denna klocka!! Vi tänkte prova Cmee som fått ganska bra omdömen (konstigt nog?!?!) Appen är helt värdelös. Possitioneringen fungerar 10% av gångerna. Avlyssning fungerar inte alls. Ljudet är dock bra i klockan när man pratar. Det finns ingen support att ringa. Vi får heller inte lämna tillbaka klockan utan de påstår det inte finns några fel på den. UNDVIK. Tidigare hade vi en klocka ifrån Safekid. Superbra support och bra produkter. Blir att köpa en därifrån istället
UNDVIK!!!
Vi köpte Cmee Play klocka för den fick bra recensioner och det litar vi på..men inte längre..
Klockan i sig känns billig, så där rök en stjärna (4 kvar). Vi har köpt en liknande klocka på Wish för strax under 300kr och denna är precis likvärdig (lika plastig), med ett stort minus..
Man måste BETALA 49kr/mån för att utnyttja deras videosamtal! Ursäkta, vad???
Där rök resterande stjärnor (därav det låga betyget). Vi har eget abonnemang och egen surt!
Köper jag en iPhone så betalar man absolut inte någon avgift till Apple för att ringa videosamtal!
Jag rekommenderar inte någon att lägga 1400kr på denna klockan utan istället välja en billigare variant på Wish som har samma funktioner och kvalitet.
Spectrafence..gör om, gör rätt och släpp loss alla funktioner som en klocka bör ha så ändrar jag mitt omdöme.
Robert
Cmee play
Cmee play, inköpt 2021 samt app cmee online.
* Videosamtal kräver ytterliggare registrering och extra månadskostnad.
* Om klockans nödknapp används, ringer klockan upp, men om du inte hinner svara och mobilsvar går igång så ringer inte klockan vidare i telefonlistan då den "fått någon som svarar". Man borde kunna ställa in antal ringsignaler i appen.
* Varför inte reptålig skärm, om barn ska använda den? Blir repor bara genom att svajpa med fingret.
* Registrering och konfigurering är inte logisk och inte smidigt.
* Bra ljud.
* Ganska lättanvänd app i mobilen.
/Mar Dona
Kinesisk GPS-klocka av Alibaba-kvalité
Kinesisk GPS-klocka av Alibaba-kvalité, men med en prissättning som en premiumprodukt.
Vad kan gå fel?
Jo allt. Appen har legat nere nu flera dagar. Dålig kvalité på armband, klocka. Dåligt ljud när man ringer.
Kartan i appen har varit ur funktion i flera månader.
Recensionen gäller:
Cmee 2C V2, inköpt för 1 629,00 (ink. frakt).
Undvik produkten och företaget med för den delen.
GPS-klockan för barn Cmee 2C V2
GPS-klockan för barn Cmee 2C V2
Klockan fungerar, men inte mer.
Dåligt ljud i klockan, "va sa du!" får man ofta höra, krånglig app. Man får uppdatera mycket manuellt och den är allmänt konstig på något sätt. Har inte upplevt att batteritid en varit dålig, men den är väldigt lite använd dock. Har fått ominstallera några gånger. Ett skumt problem är tex att den inte fungerar när jag är på jobbets wifi med min telefon. Ha inte för höga förväntningar på klockan! Undrar hur dåliga dom andra kan vara eftersom denna har fått bra på tester?!
Dåligt batteri!
Lite krånglig att installera men sen har det fungerat hyfsat till nu när klockan är 7 månader och batteriet är helt slut. De erbjuder sig att fixa batteriet för 250 kr. För 7 månader sedan betalade jag 1300kr och nu ytterligare 250 kr var 6:e månad? Nej tack! De sista månaderna har klockan knappt hållit de timmar sonen varit ute och lekt, nu laddar den inte alls.
Super dålig
Super dålig hemsida
Min son valde en bil bana hos de(det tog mycket tid) vi beställde och väntade på leverans fick mejl efter 4 dagar att det slut välja en annan eller vi kan makulera.
Rekommenderar inte
Usla klockor och usel app och support
Usla klockor och usel app och support! Jag har lagt ner otaliga timmar på att få två cmee 2c klockor att fungera utan resultat. Obefintlig support som hade kunnat göra detta så mycket bättre. De svarar bara på mail och skickar svar 5 dagar efter, om du får ett svar överhuvudtaget och då hänvisar de bara till sin guide. Jag har inte fått hjälp efter veckor att registrera klockorna så jag kan börja använda dem då det inte funkar i appen. Skulle vara säkra klockor för barn men då ingenting fungerar är det värre än allt annat. Köpte dem för att de fått bra betyg i tester men jag kan inte förstå hur dessa tester gjorts då ingenting fungerar alls. Har förlorat ca 2000 kr på två klockor, pengar jag inte kommer få tillbaka då de inte tar emot reklamation för att appar och klockor fungerar dåligt, endast fabrikationsfel. Jag har lagt även mer pengar då jag fått byta operatör från halebop till Telia då halebop inte fungerade med klockorna trots att det står så i manualen. Även nu går det ofta inte att ringa till klockorna trots att det ska gå, totalt opålitliga klockor!! Uselt!
Rekommenderas!
Har haft tre olika modeller av klockor från Spectrafence. Nu senast Cmee Play. Alla har fungerat utan problem. Fyller helt klart funktionen att kunna ringa barnet och hålla koll på vart hen är. En klocka på armen är betydligt mer lätthanterligt än en otymplig telefon för ett barn att ha med sig till skolan eller ut för lek. Den nya appen Cmee Online är stilren och lätt att hantera. Klocka från Spectrafence rekommenderas!
Bra klocka med klart ljud
Bra klocka med klart ljud. Vi hade lite problem med att få sim kort att fungera men fick bra service via mail. Vi fick även en ny klocka skickad till oss då vi inte fick den gamla att fungera. Vi har precis uppgraderat oss till uppföljaren.
Fruktansvärt dålig GPS klocka
Fruktansvärt dålig GPS klocka. Detta kommer göra att barn inte kan tryggas för fem öre. Kommer skicka tillbaka två köpta klockor och kontakta konsumentverket imorgon.
Har hela veckan försökt få hjälp från deras support med endast e-post svar med några länkar osv. Ingen personlig service över huvudtaget. Ett företag som bara lurar konsumenterna! Min dotter är nu dessutom förtvivlad då hon ej kommer ha en klocka med möjlighet att ringa sin mammans hon vill nu när hon ska åka iväg. Så fruktansvärt dåligt av detta företag.
När jag skulle köpa en gps klocka till…
Bäst i test enligt undersökningar?? Man undrar hur den skulle kunna få så fina recensioner.....seg i menyerna, helt värdelöst ljud, hon hör knappt vad jag säger. Känns som den är beställd genom Wish. Mvh besviken
Otroligt missnöjd
Köpte för ett tag sen klockan cmee 2c (som varit bäst i test enligt vissa ställen på nätet) till vår dotter.
Jag var väldigt missnöjd med i stort sett allt.
Dålig app. Krånglig o svårnavigerad.
Dålig GPS. Visade ibland där Hon var, men oftast ca en timme efter. Ganska ofta var hon enligt GPS:en i kina.
Dåligt ljud. Svårt att höra när vi pratade med henne.
Dåligt batteri. Räckte knappt en timme ibland.
Men... den funkade hjälpligt iaf.
Och eftersom den var bäst i test tänker man ju att de andra klockorna på marknaden måste vara sämre.
Nu gick den sönder efter ett år och vi beställde hem cmee 4g sport.
Det gick inte att installera appen.
Bruksanvisningen länkade till fel app.
Det gick inte att installera rätt app heller.
Till slut fick vi till appen. Men nu funkade inte sim-kortet.
Skulle stänga av klockan. Går inte.
Det är omöjligt att stänga av den. Den bara startar om. Mailar kundtjänst.
Kolla den här videon säger de o skickar en länk.
Länken funkar inte.
Vad är det här???
Det känns som det är ofärdiga produkter de säljer.
Och de behöver utveckla apparna, nej skrota apparna o börja om från början.
Aldrig mer något från spectrafence!
Kass kvalitet
Kass kvalitet! Jag har gått igenom hela sortimentet av Cmee klockor. Jag har reklamerat varenda en. Det har varit diverse fel på klockorna. Batteritid på 5 timmar, klockan lägger av osv.. helt opålitliga. Jag tycker att det är under all kritik hur man kan marknadsföra dessa klockor som en säkerhetsprodukt för barn.
Varning
Varning! GPS-klockorna för barn (Cmee) är under all kritik. Vi har haft flera stycken det sista året, då vi gjort reklamation efter reklamation. Det är att kasta pengar i sjön.
Vi köpte nu en Xplora gps-klocka, kvaliteten är mycket bättre.
Kass klocka som bara krånglar
Kass klocka som bara krånglar! Sen när klockan lägger av efter knappt ett år så blir enda förslaget att köpa en ny! 1300 i soporna!!! Gick över till Explora efter detta och mer än nöjd!!
Fruktansvärt dålig produkt
Fruktansvärt dålig produkt. Armbandet gick sönder efter två veckor på båda klockorna.
Skräpföretag med skräp-produkter
Skräpföretag med skräp-produkter.
Obefintlig kundservice. Klockan gick sönder efter några veckor. Fortfarande inte fått hjälp efter 3 månader.
Dålig
Man fick inte med allt. Kameran fungerade inte.propelrarna snurrade men drönaren lyfte inte.
Köp inte denna klocka
Köp inte denna klocka, batteri tid försvinner efter bara några timmar, helt värdelös app som inte fungerar korrekt, appen synkar dåligt med klockan.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.