See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb een super fijne ervaring gehad met deze rijschool! Vanaf het eerste contact voelde alles professioneel en duidelijk. De communicatie was snel en vriendelijk, en ik kon ook verrassend snel be... See more

Rated 5 out of 5 stars

Binnen enkele weken had mijn dochter haar rijbewijs. Top geregeld. Kan het ook iedereen aanbevelen om 5 lessen op 1 dag te nemen en daarna meteen door naar het examen!

Rated 5 out of 5 stars

Me zoon heeft het maandag in één keer gehaald. Wij zijn super tevreden! Wij hadden andere rijschool in Amsterdam totaal onduidelijk hij had pas in september plek. Gelukkig konden we bij Spoedscooter A... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Fijne ervaring met Spoedscooter. Snelle communicatie via whatsapp, dochter kon snel terecht voor praktijklessen en gelijk daarna examen doen. En geslaagd!

Company details

1. Drivers License Training School

Written by the company

De lange wachttijden zijn voorbij! 🎉Bij ons kun je al met spoed afrijden binnen 1 week!🚀 Bij Spoedscooter.nl haal je razendsnel je rijbewijs. Binnen één dag kun je al je praktijkexamen doen met onze spoedcursus. Met een gemiddeld slagingspercentage van 90% weet je zeker dat je goed voorbereid bent. 🛵

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Spoedscooters is heel erg aan te raden!

Vanwege een gebeurtenis een paar weken geleden kon ik me niet meer met een veilig gevoel op de fiets verplaatsen. Ik heb toen besloten om met spoed mijn scooterrijbewijs te gaan halen. Nadat ik mijn theorie had gehaald deden ze er alles aan om mij zo snel mogelijk te kunnen helpen, iets meer dan een week nadat ik mijn theorie had gehaald kon ik al terecht voor praktijk. De les werdt gegeven door een hele fijne instructrice die alles goed en duidelijk uitlegde ook gaf ze iedereen evenveel aandacht en kansen om voorop te rijden. De dag erna had ik mijn examen, dit ging super! En ik heb nu met dank aan spoedscooters met scooterrijbewijs. Zonder hun had ik het nooit zo snel kunnen doen, bij andere bedrijven was de wachttijd namelijk vaak meer dan 2 maanden.

Heel erg bedankt voor de goede hulp spoedscooters!

En ik raad ze zeer zeker aan :)

October 20, 2025

Hoi Jaeda,

Wat een ontzettend mooie review! We zijn blij dat we je zo snel konden helpen en dat je je nu weer veilig voelt op weg. Geweldig gedaan dat je meteen geslaagd bent! Dankjewel voor je vertrouwen en je enthousiaste aanbeveling! 🙌

Snelle en goede service

Heel snel, correct, meedenkend geholpen door Natan. Door een eerdere mindere ervaring gaf hij goed advies en kon mijn zoon snel weer afrijden en is hij geslaagd! Top geregeld. Dankjewel Natan!

October 17, 2025

Hoi Amber,
wat fijn om te horen dat alles zo goed is gegaan. Super dat je zoon snel kon afrijden en geslaagd is. Gefeliciteerd en heel veel veilige kilometers gewenst!

Hele goeie service

K had heel snel een datum en best flexibel, het was niet in mijn eigenstad maar toch ben k in 1 x geslaagd super fijn!

October 3, 2025

Hoi Maya,
wat goed om te horen! Super dat alles zo snel en flexibel geregeld kon worden en dat je meteen geslaagd bent. Gefeliciteerd en veel veilige kilometers!

Snel herexamen

Na gezakt te zijn in Rijswijk wilde ik zo snel mogelijk opnieuw praktijkexamen doen. Via spoedscooters werd ik heel snel en fijn geholpen. Ik kon na 2 weken opnieuw praktijkexamen doen. Deze keer bij een hele goede rijschool, die mij wel echt heeft geholpen waardoor ik ook ben geslaagd! Nu met vertrouwen de weg op na de fijne hulp van spoedscooters, ik zou het zeker aanraden!

September 3, 2025

Hoi Puck,
Wat een mooie review! Gefeliciteerd met het behalen van je praktijkexamen 🎉 Superfijn om te horen dat je dankzij de snelle hulp en de goede rijschool met vertrouwen de weg op kunt. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst!

Rated 5 out of 5 stars

Ik had makkelijk en goed contact via…

Ik had makkelijk en goed contact via whatsapp en heb snel mijn praktijk kunnen doen! Ook ben ik hierdoor in een keer geslaagd omdat ze goede rijscholen aanbieden. Dus helemaal top en zeker het geld waard!

September 23, 2025

Reply from Spoedscooter.nl

Hoi Thysa, bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat het contact via WhatsApp zo makkelijk verliep en dat je snel je praktijk kon doen. Super dat je zo tevreden bent, we wensen je veel veilige kilometers toe.

Rated 5 out of 5 stars

Ik werd goed geholpen en mocht snell al…

Ik werd goed geholpen en mocht snell al mijn examens doen

September 22, 2025

Hoi Rhune,
bedankt voor je leuke review!
Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent en snel je examens kon doen. We wensen je veel succes verder!

Rated 5 out of 5 stars

Het is een top rijschool

Het is een top rijschool, ik kwam zelf van ver maar kon alles in uit eindelijk twee dagen doen(zelfs een uurtje extra les gekregen, omdat ik het er dus 2 dagen achterelkaar naartoe moest). Heel gezellig en je leert hier super snel en goed!! Echt een aanrader!!!

September 9, 2025

Hoi Anna,
bedankt voor je superleuke review!
Wat fijn dat je alles in twee dagen kon afronden en dat je de lessen als gezellig én leerzaam hebt ervaren. We zijn blij dat je zo tevreden bent en wensen je veel veilige kilometers toe.

Super geregeld!

Ik ben echt mega tevreden! Ik heb 3 dagen nadat ik 16 ben geworden afgereden voor mijn praktijk en in 1 keer gehaald. Ik ben super goed en snel geholpen. En heb mega veel vertrouwen gekregen in het rijden na alle stukken en plekken waar we hebben gereden. Ik kon makkelijk contact opnemen en kreeg super snel reactie terug. Wat mij betreft echt een aanrader!

Hoi Fern,

Gefeliciteerd met het in één keer slagen! Wat geweldig dat je zo snel na je 16e je praktijk hebt gehaald en met zoveel vertrouwen rijdt. Fijn om te horen dat je de begeleiding en communicatie als zo positief hebt ervaren. Heel veel veilige en plezierige kilometers gewenst!

Review

Super aardige begeleider, in 1 keer geslaagd, scooter waar ik op reed was super, en begeleider heeft me zelfs nog naar het station gebracht daarna.

Hoi Jan,

Gefeliciteerd met het in één keer slagen! 🎉 Wat mooi om te lezen dat je zo tevreden bent over de scooter en de begeleiding, en dat je zelfs nog naar het station bent gebracht. Heel veel plezier en veilige kilometers gewenst!

Super goed geregeld

Super goed geregeld. Fijne instructeur en ook echt begaand met je. Echt een aanrader.

August 30, 2025

Hoi Tom,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de instructeur. Bedankt voor je mooie woorden en heel veel veilige kilometers gewenst!

Rated 5 out of 5 stars

In Groningen was het te lang wachten…

In Groningen was het te lang wachten voor men zoon voor zijn praktijkexamen voor de scooter ( 2 a 3 maand) , via Google kwam spoedscooter tegen. Gebeld en de beste man heeft meteen een plek kunnen regelen binnen 2 weken. Kortom , goed geholpen, altijd te woord gestaan , een aanrader als je het mij vraagt

Hoi Joel,

Wat fijn om te horen dat jullie zo snel en goed geholpen zijn! 🙌 Geweldig dat er binnen twee weken al een plek geregeld kon worden voor je zoon. Bedankt voor je mooie woorden en de aanrader, en natuurlijk heel veel veilige kilometers voor je zoon gewenst!

Super!

1 woord kan spoedscooter.nl omschrijven, TOP! Ik werd goed geholpen door Natan voor het behalen van mijn theorie examen ondanks ik alleen het praktijk pakket gekozen had. Theorie uiteraard in 1 keer gehaald door de duidelijke goede uitleg van Natan. Na het behalen van mijn theorie examen werd ik direct na mijn theorie examen in contact gebracht met de rijschool, ook hier goede uitgebreide instructies gehad van Dennis, Dennis legt alles goed, rustig uit en verteld goed wat je van hem kan verwachten en wat hij van mij verwachtte. We hebben zo’n 4 uur les gehad en daarna gelijk het praktijk examen gedaan. Uiteraard ook mijn praktijk in 1 keer gehaald.

Kortom, super goed geholpen door beide partijen en echt een aanrader als je snel je rijbewijs wilt en goed uitgebreid geholpen wil worden.

August 30, 2025

Hoi Julian,
bedankt voor je mooie review! 🎉 Wat gaaf dat je zowel theorie als praktijk in één keer hebt gehaald. Super om te horen dat Natan en Dennis je zo goed hebben begeleid. Gefeliciteerd met je rijbewijs en veel veilige kilometers gewenst! 🚀👏

Super goede service

Super goede service, en reageert super snel!

August 28, 2025

Hoi Olivia,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service en de snelle communicatie. Daar doen we het voor!

Top rijschool

Top rijschool! Heel makkelijk, snel en persoonlijk contact via whatsapp en heel snel/veel plek. In 1x geslaagd met drie anderen!

August 27, 2025

Reply from Spoedscooter.nl

Bedankt voor je geweldige review! Wat super dat alles zo vlot en persoonlijk verliep via WhatsApp en dat jullie allemaal in één keer geslaagd zijn. Gefeliciteerd en veel veilige kilometers gewenst!

Rated 5 out of 5 stars

spoedscooter zorgt ervoor dat je snel slaagt

spoedscooter gaat zoals de naam zegt. In Amsterdam zouden we pas over 3 maanden aan de beurt zijn. spoedscooter is permanent aan het zoeken voor een plekje. Zo kregen we binnen een week een aanbod. En ja hoor, geslaagd! Leuk voor onze dochter nog lekker voor het schooljaar begint.

August 21, 2025

Hoi Monique,
wat een mooie terugkoppeling! Fantastisch dat jullie dochter nog vóór het nieuwe schooljaar kon slagen. We zijn blij dat we jullie zo snel konden helpen aan een examenplek en dat het meteen met succes is afgerond. Gefeliciteerd en veel plezier met het rijbewijs!

Rated 5 out of 5 stars

Snelle service alles zonder problemen…

Snelle service alles zonder problemen geregeld. Binnen 14 dagen af kunnen rijden waar bij andere wachttijd 6 maanden is.

August 19, 2025

Hoi Mariska,

Wat fijn om te lezen dat alles zo snel en soepel is verlopen! We wensen je heel veel veilige en plezierige kilometers toe. Bedankt voor je mooie review!

Rated 4 out of 5 stars

Snel terecht voor scooter praktijk.

Snel terecht voor scooter praktijk.
Was eerst ede maar moest toch Arnhem en krijg 100 euro voor taxi omdat het ver weg was. Cominicatie Was wel goed.

August 13, 2025

Hoi Naomi,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je snel terecht kon en dat de communicatie goed verliep. Jammer dat het uiteindelijk toch Arnhem werd, maar goed dat dit netjes is opgelost met de taxivergoeding. We wensen je veel plezier en succes met je scooter! 🛵

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Ik ben ontzettend tevreden! Elke keer als ik belde, kreeg ik meteen antwoord en werd ik supergoed geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik voelde me echt op mijn gemak. En het allerbeste: ik was super, super, super snel geslaagd! Echt een aanrader voor iedereen die snel en goed zijn scooterrijbewijs wil halen.

We zijn echt super tevreden over spoedscooter !!!

August 13, 2025

Hoi Yves,

Bedankt voor je superleuke review! Fijn om te horen dat je je op je gemak voelde en dat we je goed hebben kunnen helpen. En natuurlijk gefeliciteerd met het snelle slagen. Veel plezier en veilige kilometers op je scooter.

Rated 5 out of 5 stars

Super snelle reactie en fijn contact…

Super snelle reactie en fijn contact via de app. Mijn dochter moest bij een andere organisatie wachter tot december/januari. Hier kon ze binnen 4 dagen afrijden en heeft ze inmiddels al een afspraak bij de gemeente om haar rijbewijs aan te vragen! Bedankt Spoedscooter.nl voor de service en het fijne contact :)

August 12, 2025

Hoi Jurian,

Bedankt voor je mooie woorden! Wat een verschil hè, van maanden wachten naar binnen 4 dagen afrijden. 😊 We vinden het super om te horen dat jullie dochter nu zelfs al bij de gemeente terechtkan voor haar rijbewijs. Heel leuk dat je onze service en het contact zo waardeert. Daar doen we het voor!

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring! Kon binnen 4 werkdagen al terecht. Super lief personeel en helpen je gelijk met alles. Gelijk in 1 keer geslaagd!🎊

August 12, 2025

Hoi Faithlynn,

Wat leuk om te lezen! Binnen 4 werkdagen terecht, in één keer geslaagd én ook nog zo’n fijne ervaring gehad. Dat is precies waar we blij van worden. 🎉 Bedankt voor je lieve woorden over ons team, dat waarderen we enorm. Veel plezier en veilige ritten gewenst!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look