Ik heb een super fijne ervaring gehad met deze rijschool! Vanaf het eerste contact voelde alles professioneel en duidelijk. De communicatie was snel en vriendelijk, en ik kon ook verrassend snel be... See more
See what reviewers are saying
Binnen enkele weken had mijn dochter haar rijbewijs. Top geregeld. Kan het ook iedereen aanbevelen om 5 lessen op 1 dag te nemen en daarna meteen door naar het examen!
Me zoon heeft het maandag in één keer gehaald. Wij zijn super tevreden! Wij hadden andere rijschool in Amsterdam totaal onduidelijk hij had pas in september plek. Gelukkig konden we bij Spoedscooter A... See more
Company replied
Fijne ervaring met Spoedscooter. Snelle communicatie via whatsapp, dochter kon snel terecht voor praktijklessen en gelijk daarna examen doen. En geslaagd!
Company details
Written by the company
De lange wachttijden zijn voorbij! 🎉Bij ons kun je al met spoed afrijden binnen 1 week!🚀 Bij Spoedscooter.nl haal je razendsnel je rijbewijs. Binnen één dag kun je al je praktijkexamen doen met onze spoedcursus. Met een gemiddeld slagingspercentage van 90% weet je zeker dat je goed voorbereid bent. 🛵
Contact info
Door heel Nederland!, Netherlands
- 0619384665
- info@spoedscooter.nl
- spoedscooter.nl
Beste plek voor lessen en praktijk examen
Ik zocht een rijschool met spoed toen heb ik spoedscooter gevonden en ze hadden binnen 30 minuten een afspraak voor me ingeplant en goed contact via whatsapp, ik heb me examen ook in 1x gehaald

Aanrader! Goede ervaring.
Ik heb via spoed scooter mijn praktijk examen gemakkelijk en snel in kunnen plannen. Het app contact was goed en klantvriendelijk. Ze hebben veel plek wat mooi uitkomt als je op een specifieke datum wilt afrijden. Zeker een aanrader dus!

Super
Super, kon al binnen 2 weken terecht voor mijn scooter praktijk. En voor een super mooie prijs!! Echt een aanrader

We konden snel terecht
We konden snel terecht voor het praktijkexamen, de communicatie was goed. Via de app met Natan alles netjes geregeld. De gemaakte afspraken zijn allemaal nagekomen. Mijn zoon is ook nog in 1 keer geslaagd.

Reply from Spoedscooter.nl
Supersnel en vriendelijk contact via…
Supersnel en vriendelijk contact via Whatsapp. Voor het eerst op maandagochtend contact en ik kon dinsdag al gaan lessen en dinsdagmiddag examen doen. En gehaald in 1x 🎉🛵. Werd zelfs nog gevraagd na de lessen of het naar wens ging. En ook nog felicitaties na het behalen van het examen.
Superblij met deze ervaring.

Spoedscooter bedankt!
Na lang zoeken eindelijk iemand gevonden die 2x achter elkaar binnen een paar weken plek had. Spoedscooter zorgt voor alles, en is 10x sneller dan de gemiddelde rijschool.

Aanrader
Op het begin was ik een beetje onzeker want er zijn best veel oplichters, maar besloot het toch te doen en geen spijt.
Ik had binnen een halve maand een plekje volgens mij en ben in 1x geslaagd!
Zeker een aanrader, ook reageren ze snel en helpen goed.

Snel scooter praktijkexamen reserveren
Het heeft mij slechts 30 minuten gekost om in contact te komen, een datum toegewezen te krijgen voor een scooter praktijkexamen en gekoppeld te worden aan een rijschool. Het contact ging vlot en er werd heel duidelijk uitgelegd wat ik zelf moest regelen. Allemaal via what’s app, lekker snel en toch heel professioneel. Een aanrader als je snel een examen wilt reserveren!

Geslaagde scooter ervaring!
Een week geleden slaagde mijn zoon voor zijn scooter theorie. In de middag had ik al contact met Nathan van spoedscooter, die ging gelijk volop zoeken en meedenken en kwam met meerdere opties.
Bij ons in 'de buurt' was er op korte termijn niks beschikbaar, wel in Zoetermeer, voor ons 150 km van huis.
De kans gelijk gegrepen, een paar lessen gehad in de ochtend, gelijk door naar het CBR en geslaagd!
Heel blij met het resultaat, en hij heeft bovenal ook een leuke dag gehad!
Zeker aan te bevelen, alles was super geregeld!

Snelle reacties
Snelle reacties, snel plek voor afrijden scooter en vriendelijke mensen. Ik ben erg tevreden!

Reply from Spoedscooter.nl
top service alles ging soepel en verliep heel snel goeie contact gehad
top service

Aanrader!
Na een flink tegenvallende ervaring met een andere rijschool waren we eerlijk gezegd behoorlijk huiverig om weer in dit traject te stappen — zeker omdat het opnieuw een smak geld kost. Je hoopt dan maar dat het deze keer beter gaat...
Gelukkig bleek Spoedscooter.nl precies het tegenovergestelde van wat we eerder meemaakten. Vanaf het eerste appcontact voelde het goed: snel, duidelijk en heel professioneel. Er werd meteen met ons meegedacht en we hadden razendsnel een passende datum geregeld.
De communicatie was vriendelijk, open en helder. En het allerbelangrijkste: binnen twee weken kon het praktijkexamen al worden gedaan — en met succes: geslaagd!
Kortom: super ervaring, uitstekend geregeld, en elke euro waard. Een echte aanrader!
Bedankt spoedscooter!
Ramses v P

Spoed maar dan echt
's Avonds om 22:30 boeken. De volgende ochtend om 9 uur start praktijkles in Zoetermeer en om 13:00 geslaagd voor het rijbewijs in Gouda. Letterlijk spoedscooter dus. Klasse geregeld!! Goede uitleg ook over het proces etc!!

Supersnel geregeld !
Door spoedscooter kon mijn dochter na het behalen van haar theorie heel snel terecht voor het praktijk examen. Binnen een paar uur geregeld via watsapp en binnen 1 week afgereden en geslaagd 🛵🥳 Natan bedankt voor de snelle service. En wat ik ook erg leuk vond is het apje met de vraag of ze geslaagd was en de felicitaties 🎉.

Fijne school
Fijne school, heb het examen in 1x gehaald, je wordt goed en snel geholpen via WhatsApp, ik ben eerst gescamt door een ander bedrijf waardoor ik niet gelijk de volle vertrouwen had, dit veranderde snel door de snelle en goede hulp via WhatsApp. Ook kon ik erg snel op examen dit was heel fijn. Ik ben geholpen door Nico en dat was een goede ervaring.

Snelle datums
4 Mei contact gehad, direct meerdere datums door gekregen. Vandaag paar uur les en direct afgereden, en geslaagd.
Natan, spoedscooter…bedankt voor alles…het was top geregeld.

Zeer goede communicatie
Zeer goede communicatie, alles correct en met een bloedgang direct geslaagd.
Dank je wel, good job👏👏👏👏

Reply from Spoedscooter.nl
Snelle reactie en oprecht een spoed…
Snelle reactie en oprecht een spoed cursus ik kon een week later gelijk terecht. Echt een aanrader

Reply from Spoedscooter.nl
Goede service, snelle reactie op vragen, snel examen doen en goede communicatie. Heel fijn geregeld allemaal.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.