2.3

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Det har simpelthen været en kamp at…

Det har simpelthen været en kamp at skaffe skuffe indsatser til deres sortimentet skuffer. Jeg fik et link af deres kundeservice for ca. En uge siden. Bestilte med det samme men det er åbenbart svært at få frem så næsten 7 dages fragt. Skulle have brugt dem for snart 14 dage siden. Sådan et produkt SKAL bare medfølge når man ikke kan skaffe varen efterfølgende

November 7, 2025

Dårlig service

Elendig service.
Har en boremaskine hvor jeg har mistet lader og extra batterie.

Boremaskinen koster ca 1000 kr inkl lader og 2 batterier.

Stanley kan ikke hjælpe og det tager 1 uge at få et svar.
Via deres danske samarbejdspartnere koster nyt batteri og lader tilsammen 2300 ex moms. Som desuden slet ikke er lager nogen steder. Altså varen er “rød” i ordrebogen.

Copy passe svar retur..

Nu kan jeg i stedet smide min boremaskine ud.

October 11, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig produktkvalitet og ingen service! :-(

Jeg har nu haft fire (!) defekte 0-10-590 "9mm interlock knive". Det er et næsten genialt design, der holder godt på bladet. Og kvaliteten er i top - UNDTAGEN den uundværlige, lille gule bladholder inden i. Den er tydeligvis fejldesignet og går konsekvent i stykker. :-(
Stanley brillerer ved IKKE at tilbyde hverken reservedele eller en 3D-model (så man kunne få 3D-printet en opgraderet version).

Så spar både din tid, dine penge og hjælp miljøet: UNDGÅ Stanley, indtil de får styr på deres produktkvalitet og support!

(Jeg har ikke høje forhåbninger om at det vil ske - de reagerer i hvert fald ikke intelligent på mine henvendelser)

December 20, 2023

Køb aldrig stanley

Køb aldrig stanley
Havde købt en kompressor i harald nyborg og da jeg kommer hjem får jeg overspændt lynkoblingen dels fordi den åbenbart er for lang så den ikke helt skal i bund
Kontakter harald nyborg som ikke kan skaffe reservedelen
Skriver så til stanley danmark og sender billede med og skriver der hvor den er købt kan de ikke skaffe delen
Får så svaret det IKKE er en stanley og jeg skal henvende mig hvor den er købt
Skriver så tilbage at de jo ikke kan skaffe delen og sender et billede med hvor man kan se det er en stanley
Og får så svaret tilbage at jeg skal henvende mig hvor den er købt for de kan skaffe delen
Hvilke de jo allerede har sagt de ikke kan og som jeg har skrevet flere gange
Så moralen er køb aldrig stanley for man kan åbenbart ikke få det lavet igen

April 11, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Stanley, hold jer væk !!!

Stanley multidetektor, hold jer væk.

Jeg købte en Stanley multidetektor hos harald nyborg, den var fint pakket ind i stift plastik.
Men efter godt 2 års tid, hvor jeg kun brugte denne indendørs og hver gang jeg ikke brugte den, så tog jeg batteriet ud og pakket den ned i en plastikpose med lynlås, så jeg var sikker på, at jeg passede ordentligt på den, da jeg gerne ville have glæde af denne i mange år frem.
Men sådan skulle det ikke gå, for efter 2 år, hvor jeg havde gjort alt hvad jeg kunne for at passe på denne Stanley multidetektor, så var den ene af polerne til det 9 v batteri, rustet væk.
Jeg har på intet tidspunkt haft den udenfor og den er blevet rengjort efter alle kunstens regler, så intet har været i kontakt med vand.
Men men, Stanley kunne uden videre afgøre, at denne batteripol havde været udsat for vand og det var det, som var årsag til at den rustede.
Ingen hjælp at hente, til at få skaden udbedret eller noget, blot en helt kold afgørelse, at det var kundens fejl og så var det da ikke mere Stanley’s problem mere.

Flot Stanley, bare feje kunderne af og så ellers give kunderne skylden, så kunden sidder tilbage som et stort spørgsmålstegn og ikke ved hvad de skal gøre, flot og fin kundeservice og kundepleje, så er i da også sikre på, at kunderne ikke kommer tilbage og slet ikke køber jeres produkter mere, men derimod går i en stor bue uden om.

Til alle der har købt et Stanley produkt, lad vær med at henvende jer til stanley, hvis i har råd, så kør en sag imod Stanley ellers smid deres møg ud og køb et andet produkt, som har bedre kundeservice og kundepleje.

Og til Stanley, siger jeg bare, føj for en kundeservice og kundepleje, hvorfor har i overhoved nogle produkter på marked, når i ikke ønsker at betjene kunderne og give dem den kundeservice og kundepleje, som er minimums krav for at have kunder overhoved.

February 22, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Har nu i 3 dage prøvet at få kontakt…

Har nu i 3 dage prøvet at få kontakt til jeres service helpdesk, uden held.
Har også lagt flere beskeder hos kundeservice der skulle sende beskeden videre.
Og bare rolig du kan kun være på linien 10-12 minutter, så bliver du smidt af.
Henvendelsen er reel, da jeg har købt en løvblæser, den afgiver strøm igennem håndtaget.

April 23, 2021

Is this your company?