Stellafashion Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.7

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Jas besteld en ontvangen. Veel te klein. Wil hem retour sturen. Krijg een mail met een link fie niet werkt. Meerdere keren weer een mail gemaakt want telefoonnummer niet te vinden. Oplichters want... See more

Rated 1 out of 5 stars

lang gewacht, invoerrechten betalen (wat ik overigens niet gedan heb), eindelijk komt het pakket binnen. Voldoet totaal niet aan de verachtingen, qua stof, kleur en afwerking. Gewoon een vilten di... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

39 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Dit bedrijf doet zich voor als…

Dit bedrijf doet zich voor als schuurman mode en als je die opzoekt is dit een zeer betrouwbaar bedrijf MAAR dit klopt niet want ze noemen eigenlijk estelle mode en die zijn verschrikkelijk slecht met een score van 1.7 op 5. Ortopedische Schoenen bij hen besteld en het is echt waardeloos en om het nu te retourneren reageren ze niet meer dus heel goed nakijken of ze wel het juiste bedrijf zijn

May 8, 2026

Onbereikbaar mbt retour

Bestelling geretourneerd omdat deze niet voldeed aan de verwachtingen. Netjes volgens retourbeleid gedaan.
Nu ruim 1,5 maand later nog steeds niks van ze gehoord!! Al meerdere mails gestuurd en om terugbetaling gevraagd. Bedrijf is onmogelijk te bereiken.

December 11, 2025

Eindelijk geld terug ontvangen

Na mijn vorige mail ivm een jas die ik gekocht had en uiteindelijk 67 euro aan portokosten plus jas kwijt ben. . Toch even positief nieuws nu !! Na maanden en zeuren om mijn 44,95 eindelijk teruggestort gekregen!! Heel fijn om uiteindelijk je eigen geld terug te krijgen!!

November 28, 2025

Heel slecht

Heel lang gewacht op de levering. Kreeg wel berichten met nieuwe aanbiedingen.
Slechte kwaliteit en retour zenden wordt onmogelijk gemaakt. Lijkt op oplichting

November 17, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Geen retour mogelijk, geen reactie

Jas besteld die totaal niet overeenkomt met de foto. Retourformulier aangevraagd tot 4 x toe geen reactie. Ronduit slecht. Dikke oplichting! De jas kan dus de prullenbak in en krijg mn geld niet terug

slecht materiaal

Gewoon een vilten ding.
Wil het terugsturen op eigen kosten, naar China.
Kost al gauw een kleine € 25,- en dan moet ik nog maar zien dat ik mijn geld terugkrijg.
Stella fashion gemaild, maar krijg totaal geen reactie

November 8, 2025

KOOP HIER NIKS

KOOP HIER NIKS, JE KRIJGT NIKS THUIS GESTUURD..JE KRIJGT ALLEEN MAAR HET IS ONDERWEG. MAAR KOMT NOOIT AAN. WEG GELD. PURU OPLICHTING.

Rated 1 out of 5 stars

Retour zenden eigenlijk onmogelijk = geld kwijt

Jas en trui besteld. Veel te klein en anders dan op de foto eruit ziet. Wil ik het terug sturen moet ik het naar een vaag adres in China sturen. Retourkosten eigen rekening. Minimaal €50,-..
Elke keer een vaag zelfde antwoord als ik iets vraag per mail..
Koop hier niet!!!

OPLICHTers

Kennis van mij heeft een jas besteld via Facebook. Krijgt de jas ook toegestuurd, maar is echt zo vreselijk lelijk. Website is nu ook uit de lucht. Dit zeggen ze: Opening Soon
Beste, Onze webshop krijgt even een update ✨ We zijn snel terug met nieuwe looks! Liefs, Team Stellafashion
Klopt natuurlijk niet, schandalig dat je op deze manier mensen mag oplichten.

October 28, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dat ik hier ingetrapt ben!!

Dat ik hier ingetrapt ben!!! Wat een oplichters!!!
Weg € 40,00 en een jas wat niet overeenkomt.
Wie weet hoe ik het terug kan sturen naar China? Dan maar € 15,00 betalen. Ik wil die "jas" weg hebben en proberen een gedeelte van het bedrag terug tekrijgen.
Ze zijn niet van me af!!!

October 31, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Eerst 15 dagen wachten dan komt er een…

Eerst 15 dagen wachten dan komt er een jas binnen die helemaal niet overeenkomt met het plaatje .de kleur niet geen voering in gewoon vilten stof .Retourformulier niet uit te printen en moet je nog 15 euro kosten betalen om het retour te zenden naar China .vreselijk bedrijf .

October 25, 2025

Nooit weer...

Lang gewacht op mijn jas die eerder lijkt op een blouse. Besteld in zwart en kreeg een grijze. Je moet het retourneren naar China maar de website van stellafashion ligt eruit. Wie heeft toevallig het retouradres voor mij? Via mail geen antwoord gekregen. Kortom: bestel hier nooit...

October 31, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look