Dit bedrijf doet zich voor als schuurman mode en als je die opzoekt is dit een zeer betrouwbaar bedrijf MAAR dit klopt niet want ze noemen eigenlijk estelle mode en die zijn verschrikkelijk slecht met... See more
See what reviewers are saying
Jas besteld en ontvangen. Veel te klein. Wil hem retour sturen. Krijg een mail met een link fie niet werkt. Meerdere keren weer een mail gemaakt want telefoonnummer niet te vinden. Oplichters want... See more
Livraison tres longue mais j'ai recu ma commande en bon etat
lang gewacht, invoerrechten betalen (wat ik overigens niet gedan heb), eindelijk komt het pakket binnen. Voldoet totaal niet aan de verachtingen, qua stof, kleur en afwerking. Gewoon een vilten di... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Geen ster
Geen ster, slecht kwaliteit , ik heb een groene mantel besteld , die zag niet uit als een mantel , maar als een jasje om in de tuin te werken dan weggooien, zij vragen 39€ en sturen iets van 2 € zo is gemakkelijk verdient en mensen bedriegen !!!ik heb een mail gestuurd om te uitleggen, un antwoord is het is jammer, je kunt terug sturen en nog betalen, ik ga gewoon mijn geld niet terug zien , zeker raad ik iedereen om niet meer te bestellen, oneerlijk !!!
Jas toch geleverd, kwaliteit onvoldoende.
Een jas besteld en betaald. Daarna geen bevestiging ontvangen per mail, geen enkele informatie over de bestelling of de levering. Ik kan m'n betaalde bedrag ook niet terugstorten. Dit is oplichting!!
Inmiddels heb ik de jas ontvangen en is de kwaliteit helaas onvoldoende. Het is een fleece jas, zonder binnenvoering, echt te simpel.
Misleidende reclame.
Misleidende reclame.Je dent te kopen bij een trendy winkel in Nederland en uiteindelijk is het rommel uit China.
Wil je iets retourneren moet dit ook naar China!!Wat dus enorm duur is.
Ik ben er helaas ingetrapt
Ik ben er helaas ingetrapt. Jas ontvangen,veel te groot ,compleet andere stof dan afgebeeld. Goedkope troep !!
Jas besteld en nooit ontvangen
Jas besteld en nooit ontvangen, weg 40 euro. Het zijn oplichters!!!
BELAZERD Jas ontvangen na lange tijd
Jas ontvangen na lange tijd. Geen wonder komt uit China. Totaal andere stof en kleur wat is dat balen zeg. Koop nooit meer iets bij deze oplichters. Ik ben helaas niet de enige zag ik achteraf!! Mensen kijk eerst reviews voor je wat koopt!!!
Ontvangen een jas die er niet uitziet
Ontvangen een jas die er niet uitziet, ongevoerd, vreselijke stof, komt totaal niet overeen met het plaatje op de website. Koop hier niet, je wordt bedonderd en je krijgt geen geld terug. Elke keer een mailtje dat de jas eraan komt. Schandalig dat z'n website nog bestaat.
KOOP HIER NIET, ROMMEL UIT CHINA
Jas besteld
Jas besteld, maar nooit ontvangen. Je wordt aan een lijntje gehouden met iedere keer, bedankt voor uw geduld jas komt eraan. Niet dus. Vraag steeds mijn geld terug maar daar wordt al helemaal niet op gereageerd.
Stom van mij om niet eerst de reviews te lezen.
NIET KOPEN DUS BIJ DIT BEDRIJF!
Update.
Ze hebben na een hoop gezeur toegezegd mijn geld terug te storten. Hoop dat het waar is.
Afwachten.
Tip. Check kvknummer dan kom je achter het Nederlandse adres.
Vandaag geld terug gehad. Heeft dus zin om iedereen dag te mailen waar mijn geld blijft.
Zeer slechte kwaliteit
Zeer slechte kwaliteit. Jas besteld maar lijkt niet op de jas op hun site.
Nog geen eens 1 ster waard
Nog geen eens 1 ster waard! Jas besteld, na lange tijd ontvangen maar is heel anders dan hoe hij staat afgebeeld, absoluut geen jas!
Contact gezocht om terug te sturen maar mag kiezen… of houden en 20% cashback of terug sturen en 30% vergoeding.
Trap er dus niet in!!!
Verschikkelijk wat een oplichtersbende.
Verschikkelijk wat een oplichtersbende.
Op de site een mooie winkel te zien alleen is deze nergens te vinden.Jas besteld.Alleen de kleur is bijna hetzelde als op de site.Klopt van geen kanten dit.NOOIT MEER IETS KOPEN DAAR
Erg slechte kwaliteit
Erg slechte kwaliteit, op website veel mooier. Retourproduct moet naar China gestuurd worden. Dit is duurder dan hele product!
Artikelen nog steeds niet geleverd
Jas besteld nog steeds niet ontvangen
Krijg ook geen updates meer
Word steeds gezegd het is heel druk
Gaat steeds meer op oplichterij lijken
Stella Fashion koop niks van hun het zijn oplichters.
Ik was als eerste met een review op Trustpilot over Stella Fashion. Nog steeds geen jas ontvangen geen enkel bericht meer met smoesjes dat ze druk bezig zijn blah blah blah. Ik ga nu openlijk op facebook zetten dat ze niet te vertrouwen zijn. Al kan ik maar een paar mensen bereiken is dat al meegenomen.
Jas besteld en ontvangen
Oplichters want als je het retour stuurt moet het ook nog eens zelf naar China gestuurd worden kost €15 /€20 . En dan heb je je geld nog niet terug.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.