See what reviewers are saying
Jag beställde en pizzasten som tyvärr var sprucken när jag öppnade paketet. Kontaktade kundservice och redan nästa dag kunde jag hämta ut en ny sten i iBoxen på min gata. Mycket bra! Jag ger fyra s... See more
Beställde tre entrétrappsteg i granit, snabb leverans men dessvärre hade en av stenarna en stor ådring (som en fläck mitt på) så jag hörde av mig till kundservice för att få en ny. Fick en ny sten lev... See more
Behövde lite tips och råd då jag tänkt lägga nytt utegolv till sommaren. Trevlig och kunnig personal som hjälpte mig med mina frågor och funderingar. Rekommenderar varmt!
Otroligt dåligt skött anställning av…
Otroligt dåligt skött anställning av ansvarig butikschef på plats.
Spara er tiden och börja inte jobba för…
Spara er tiden och börja inte jobba för stenbolaget, Dom sparkar er när det är 1 månad kvar innan erat avtal går ut. Fast dom säger att dom inte ska göra det.
Och dom sparkar en när man ligger inne med sin ny födde unge på BB.
Jätte oseriöst
Stenbolaget skickar produkterna på…
Stenbolaget skickar produkterna på undermåliga EU-pallar som borde kasserats. De fakturerar 250:- per pall som de kallar returpall. För att få ersättning för retur (105:- per pall) ska de återlämnas till Stenbolaget, ej Pallpolen eller motsvarande. Blir besvärligt om man inte bor i Löddeköpinge, Norrköping eller Göteborg.
Dunder ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Suveränt bemötande.
Beställde flera bakstenar igen. Snabb respons och leverans inom någon enstaka dag. Tyvärr var en sten trasig. Jag påtalade detta och fick till svar frågan om jag ville ha en ny sten eller pengarna tillbaka.Tillsamman med en ursäkt! JAg bad om em my sten och lika snabbt kom den fram hel och fin. Toppenservice och suveränt bemötande!
Företaget hör dessutom inte till de företag som ber om betygsättning vilket ytterligare förstärker min tes till att Stenbolaget fokuserar på kundservicen istället.
Oresonlig kundsupport och de tillåter inga negativa recensioner på produkter.
Köpte en produkt för en granitbänkskiva som det skulle fungera på med precis samma modell enligt tillverkaren. Produkten gjorde ingen verkan och kundsupporten vill inte hjälpa och går inte att resonera med.
Oseriöst också att tog de bort/inte publiserade min recension utav produkten på hemsidan heller.
Personal utan kunskap om produkter,
Personal utan kunskap om produkter
Personal utan kunskap om produkter, svarar inte på mail, i övrigt bra
Inte de finaste stenarna och inte de…
Inte de finaste stenarna och inte de renaste. Finns billigare alternativ.
Oseriös aktör som inte är särskilt mån…
Oseriös aktör som inte är särskilt mån om sina kunder. Ni gör bättre i att beställa från någon annan!
Bra kvalitet och kundtjänst
Jag är jättenöjd med både kundtjänst och varan (baksten+pizzaspade). Gedigen kvalitet, och mycket för pengarna. Här handlar jag gärna igen!
Kanonservice och snabba leveranser!
Kanonservice och snabba leveranser!
Kommer alltid att kontakta Stenbolaget.se när jag behöver något i sten.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.