Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De Rust in je blaas training heeft mijn leven echt verbeterd! Voor het eerst slaap ik 's nachts door zonder zorgen over urineverlies, wat een enorme opluchting is. Hoewel ik nog een beetje last heb va... See more

Rated 5 out of 5 stars

Het heeft me echt geholpen. Ik heb tools gekregen die me, na periodes van vallen en opstaan, de rust hebben gegeven die ik nodig had. De opgaande lijn is duidelijk aanwezig. Ik heb zoveel bagage meege... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dr Erna is een gedreven arts die daad werkelijk mensen wil helpen hun blaas problemen op andere wijze te benaderen en daarmee goede resultaten weet te behalen. Geen baat geld terug gaf mij de doorslag... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ik oriënteerde mij op hetgeen Erna Beers biedt. Wat volgde was een reeks mails waarin zij mij niet met rust liet en doordramde dat ik haar dure cursus moest volgen. Meerdere stalk mails volgden, 17 in... See more

Company details

1. Self-Service Health Station
  2. Training Centre

Written by the company

Stop Urineverlies Nu helpt jou om je urineverlies te stoppen. Zelf. Zonder operatie of medicatie. En zonder levenslange oefeningen. Dit doen we door online trainingen, die je vanuit je huis, dus anoniem en in je eigen tempo kunt doen. Door de SUN training stop je blijvend je urineverlies bij inspanning. Dat is urineverlies bij lachen, niezen, hoesten, springen, tillen, sporten, e.d. De SUN training is een unieke methode die verder gaat dan alleen wat oefeningen voor je bekkenbodem. Daarom is de training zo succesvol. En wat zo fijn is: als je urineverlies is gestopt, kun je stoppen met oefenen. Je lichaam doet dan weer vanzelf wat het moet doen. Zodat je geen operatie nodig hebt. Dat wil je, toch? De Rust in je blaas training is voor vrouwen en mannen met een overactieve blaas, vaak aandrang en/of urineverlies bij aandrang. Een ander woord is urge incontinentie. Dat gevoel van aandrang kan je leven beheersen. Gelukkig heeft dr. Erna Beers ook hiervoor een unieke methode ontwikkeld die je écht helpt rust in je blaas te krijgen. Zodat je geen medicatie, botox of neurostimulator meer nodig hebt. We staan elke dag met het hele team van Stop Urineverlies Nu voor jou klaar!

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

40 reviews in the last 12 months

Write a review

Goed

Duidelijke uitleg en blij met het resultaat

March 13, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je review en wat fijn dat je blij bent dat je de Rust in je blaas training hebt gedaan!

Andere aanpak - doen!

Ik heb zowel de SUN-training als de SRB-training (Rust in je Blaas) gedaan - beide trainingen zijn breed en diep - holistisch zou ik zeggen - met name het heropvoeden van je hersenen (gevaarssignalen doorbreken) is een verfrissende aanpak. Oefenen en alert blijven blijft belangrijk maar als je het eenmaal door hebt, heb je handvatten paraat om oude patronen (lees: altijd aandrang) te doorbreken.

March 6, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Wat fijn om te horen, AW, dat je je vrijheid terug hebt. Wat een verschil, hè? En dank je wel dat je jouw mening hebt gedeeld. Hartelijke groet, Erna Beers

Uitstekende online hulp

alle geboden hulp was erg goed wetenschappelijk onderbouwd en leverde mij veel nieuwe inzichten op.

March 6, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Wat fijn om te horen, Vincent. Dank je wel voor je review! Hartelijke groet, Erna Beers

Rated 1 out of 5 stars

zeer teleurstellend

Weinig echte begeleiding. Komen niet terug op ingevulde formulieren. Standaard antwoorden en voor mij te zwevering. Als dit echt zou helpen zou de Zorgverzekering dit wel vergoeden. Idioot duur en hoop gebakken lucht.

March 4, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dag Margje, dank je wel voor je feedback. Ik heb even gekeken naar waar deze feedback over gaat. Dat blijkt de Rust in je blaas training te zijn waar je 19 euro voor hebt betaald en 1 maand gebruik van hebt gemaakt.

Rated 5 out of 5 stars

na het afronden van de suntraining had…

na het afronden van de suntraining had ik nog behoefte aan het borgen van mijn behaalde resultaten. De rust in de blaastraining heeft daaraan volledig beantwoord. Het heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven over hoe lichaam en geest met elkaar in verbinding staan en handvatten gegeven hoe daar mee om te gaan.
Bedankt Erna

February 26, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je mooie review. Heel fijn dat je deze inzichten hebt gekregen en daardoor meer rust in je blaas hebt!

Rated 5 out of 5 stars

Duidelijke training en leerzaam!

Duidelijke training en leerzaam!
Geleerd mijn plas op te houden ( vooral bij de voordeur 😀)door te tellen, zingen etc. Alle aandrang komt uit het brein . Drinken als je dorst hebt was ook een eyeopener. Ik dronk teveel water

February 17, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je mooie review. Mooi te lezend dat je weer rust in je blaas hebt!

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben ontzettend blij het resultaat

Ik ben ontzettend blij dat ik de training heb gevolgd. Het heeft bij mij erg veel verbetering gebracht in mijn over actieve blaas en overmatige nachtelijke toiletgang. Ik gun het ieder die vergelijkbare klachten heeft om de training te volgen. Het zou mooi zijn als de training voorgeschreven zou kunnen worden door huisartsen zodat er meer mensen profijt van kunnen hebben.

February 13, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je mooie review. Wat super goed te lezen dat de training zo veel verbetering heeft gebracht. Fijn ook dat je er snachts niet meer zo vaak uit hoeft. En ja, ook wij hopen dat we in de toekomst veel meer mensen kunnen bereiken. We werken daar hard aan!

De Rust in je Blaas training

De Rust in je Blaas training
de training heeft duidelijk geholpen! Ik hoef veel minder vaak te plassen en dat maakt het dagelijks leven veel makkelijker. Ik kan nu gewoon de stad in zonder de hele tijd op zoek te zijn naar een wc bijvoorbeeld.

February 12, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je review. Wat ontzettend goed te lezen dat je weer zoveel vrijheid ervaart nu je blaas weer rustig is. Geniet er van!

Rated 5 out of 5 stars

Jaren problemen ondervonden en nu positief resultaat

Jaren problemen ondervonden met mijn plasproblemen van alles geprobeerd huisarts, pysio, bekkentherapie. Maar niks loste mijn probleem op was er moedeloos door geworden. Gelukkig ontdekte ik per toeval op Facebook de Rust in je blaas training. Na ongeveer 4 maanden intensief deelname aan de training, heb ik mijn plasprobleem zover onder controle gekregen. Ik kan nu weer normaal functioneren en ben niet meer de hele tijd bezig met plassen en kan gewoon het huis uitgaan zonder te denken waar zou ik kunnen plassen. Ik ben Erna en haar team dan ook ontzettend dankbaar voor de professionele begeleiding en ook de overige deelnemers met hun tips en reacties op de besloten Facebook groep. Ik had in het begin ook zo mijn twijfels maar ben toch blij dat ik deze stap gedaan heb. Dus mijn advies wacht niet te lang met je plasproblemen, maar schrijf je in en ervaar het positieve resultaat

January 30, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je review. Wat ontzettend mooi te lezen. We genieten met je mee van het weer "normaal" kunnen functioneren. Zo fijn dat je blaas je leven niet meer bepaalt. We willen jou ook graag bedanken voor je actieve bijdrage.

Duidelijk en kundig

Duidelijk, eerlijk, kundig respectvol.
Snelle en blijvende verbetering vd klachten.
HOnline filmpjes plus huiswerkplan geeft inzicht en houvast.
Niets negatiefs ervaren.

January 29, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je mooie review. Fijn dat je weer rust in je blaas hebt!

Rated 3 out of 5 stars

Training met waardevolle inzichten

Zowel de SUN training als de Rust in je blaas training gevolgd. Het heeft bij mij niet geleid tot stoppen van urineverlies. Het heeft zeker wel inzichten gebracht. Ik denk dat ik meer tijd nodig heb, meer rust en er nog meer aandacht aan moet besteden. Door wat stressvolle situaties kon ik de training denk ik niet voldoende aandacht geven. De kosten gaven uiteindelijk de doorslag om te stoppen met de training. Mogelijk pak ik de Rust in je blaas training op een later moment toch weer op. Iets dat er al zoveel jaren is, is niet in korte tijd opgelost. Ik had dat wel een beetje gehoopt.

January 29, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je review. Goed te lezen dat de training je inzichten heeft gegeven. En ja, het kost tijd om weer rust in je blaas te krijgen. Neem je contact op als er meer rust in je leven is waardoor we je weer verder kunnen helpen met ook de rust in je blaas? We helpen je graag.

Rated 4 out of 5 stars

Ik had nooit gedacht dat ik mijn…

Ik had nooit gedacht dat ik mijn medicijnen kon stoppen. Maar dank zij de training is mij dat wel gelukt.
Je krijgt veel uitleg over hoe je gekomen bent tot een onrustig plas gedrag maar je krijgt ook duidelijke instructie hoe je het kan veranderen. Ik ben heel blij dat ik de cursus gedaan heb en ben ook heel trots op mezelf dat het gelukt is.

January 27, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je mooie review. Wat ontzettend goed dat je weer rust in je blaas hebt. Je mag zeker trots zijn op het resultaat!

Rated 5 out of 5 stars

Goede training en de psychologie is veel breder toepasbaar dan op een onrustige blaas alleen.

Een praktisch en leuk stukje psychologie, wat niet alleen rust in je blaas brengt, maar ook in je hoofd. Je gaat beseffen hoeveel je zelf ongemerkt je in je hoofd de boel (ont)regelt. Niet alleen voor een onrustige blaas maar veel breder toepasbaar voor het leven in dagelijkse praktijk. Ik dacht alleen urineverlies door inspanning te hebben, maar de rust in je blaas training heeft me toch het laatste goede zetje gegeven dit te stoppen.

October 2, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je ontzettend mooie review. Wat goed te lezen dat de training je meer dan alleen rust in je blaas heeft gebracht. Geniet van het meer hebben van rust in je leven.

Rated 2 out of 5 stars

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Beste Karin, dat is jammer om te horen. We nemen contact met je op via mail om te kijken hoe je wel resultaat kan krijgen.

Ik ben er bijna!

Bijna een jaar bezig met de SUN training na 18 jaar urineverlies bij sporten en niezen. In de eerste maanden had ik al flink minder urineverlies en als extra winst: ‘s nachts hoef ik niet meer uit bed om te plassen. Erna en haar team bieden een inhoudelijk goed onderbouwd programma, met een aanpak die ik bij eerdere pogingen om “droog” te worden nog niet was tegengekomen. Dat ik deze training gewoon zelf en in mijn eigen tijd kan doen, zonder hiervoor naar een praktijk toe te moeten, vind ik erg prettig. Heel behulpzaam zijn de maandelijkse video’s met heldere uitleg en mogelijkheid om vragen te stellen en van vragen van anderen te leren. Het maakt dat je steeds beter snapt wat je doet in de training, wat er gebeurt bij urineverlies en wat er nodig is om het te doen stoppen. Ik ben er nog niet helemaal maar heb er alle vertrouwen in dat ik uiteindelijk van mijn urineverlies af kom. Het persoonlijke gesprek met Erna om te kijken of ik ergens in vast loop en hoe ik verder kan gaan om het einddoel te bereiken, dragen zeker bij aan dat vertrouwen.

January 14, 2024

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor het delen van je review. Wat ontzettend mooi te lezen dat de aanpak van de SUN training je heeft geholpen om al zo goed als van je urineverlies en aandrang snachts af te zijn. Je hebt nu de handvaten om je einddoel te bereiken. Geniet van de vrijheid!

Heel leerzaam

Ik heb heel veel geleerd. Mijn vragen via de Facebook groep werden altijd door een medewerker van SUN of door Erna Beers zelf beantwoord. Ook de online seminars waren heel nuttig. Het geheel vergt wel een tijdsinvestering en motivatie om ermee door te gaan. Het was voor mij zeker de investering waard. Het enige minpuntje voor mij is dat het urineverlies weliswaar veel minder is maar niet helemaal gestopt. Ik denk dat ik het kan laten stoppen als ik de psoas oefening blijf doen. Dat heb ik dan maar weer mooi geleerd :).

December 24, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Bertine, wat fijn om te horen dat je urineverlies veel beter is geworden. En dat je zo blij bent met de SUN training. Zet nog wel even door tot je helemaal 'droog' bent, want dan is het effect blijvend!

Rated 2 out of 5 stars

moeilijke tijd

ik heb een moeilijke tijd achter de rug, 2 dierbare mensen verloren en ik werd / ben depressief waardoor ik tot niets kwam en nergens zin in had. ik word nu behandeld en ben een week geleden begonnen met de ontspanningsoefeningen en de training van mijn rugspieren. ik hoop zo dat het gaat helpen.

December 29, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Beste Jeanette, wat een vervelende periode waar je in hebt gezeten. Fijn dat je nu onder behandeling bent, we hopen dat dat je gaat helpen. Wij nemen contact met je op via de mail om te vragen of we je op dit moment ergens mee kunnen helpen.

Rated 5 out of 5 stars

geduldige, rustige en milde begeleiding van Erna.

Al heel wat jaren was bij mij de gewoonte gegroeid om 'voorzorgplasjes' te doen, voordat ik uit huis ging. En dan was het nog vaak zo dat ik bij thuiskomst zo heel erg nodig naar het toilet moest, dat ik het vaak niet haalde en mijn hele broek nat plaste. Dacht dat dat bij de leeftijd hoorde. Maar door de Rust-in-mijn-blaas-training van Erna Beers ben ik er vrijwel helemaal af, en kan ik rustig naar buiten, activiteiten doen en het toilet halen zonder teveel stress. Heel goede, rustige begeleiding, online en via een besloten facebookgroep. Echt een aanrader.

December 19, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Wat fijn om te horen, Tineke, dat je rust in je blaas hebt. En ik straal dat je ook blij bent met de manier waarop ik de begeleiding doe. :-)

Rated 4 out of 5 stars

Het heeft mij goed geholpen maar ik…

Het heeft mij goed geholpen maar ik moet het nog wel een beetje zelf bijspijkeren. Ik heb zeker gemerkt dat afleiding heel belangrijk is en daar doe ik mijn best voor De Kersttijd is daar geweldig voor maar tijdens een wandeling vind ik dat moeilijk. Al met al kijk ik op een goed proces terug en heb ik erg veel opgeschreven en ik kan het allemaal nog 1X terugkijken en dan moet ik het zelf doen en dat gaat lukken. Erna en collega's, dank jullie wel!

December 13, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Wat goed dat je zoveel hebt geleerd in zo weinig tijd. En dat het je het vertrouwen geeft om zelf verder te gaan. Zet 'm op (met kleine stapjes)! We hebben je graag geholpen.

Rated 4 out of 5 stars

Resultaat rust in je blaas training

Door de rust in je blaas training heb ik geleerd dat je door jezelf af te lijden, je blaas onder controle kunt houden. Ook dat je niet perse 2 liter per dag hoeft te drinken. Alleen drinken wanneer je dorst hebt.
Als ik ergens naar toe ga, kijk ik niet bij binnenkomst waar is de toilet. Dat is heerlijk rust gevend."

December 22, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Wat fijn dat je zoveel rust ervaart. Dank je wel voor het delen!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look