Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Voor mij werkte de SUN-training niet. Na 8 1/2 mnd gedisciplineerd oefenen bleek niets veranderd. In gesprek met mw Beers vond zij dat ik haar aanwijzingen onvoldoende had opgevolgd;’Ik had de visuali... See more

Rated 5 out of 5 stars

De Rust in je blaas training heeft mijn leven echt verbeterd! Voor het eerst slaap ik 's nachts door zonder zorgen over urineverlies, wat een enorme opluchting is. Hoewel ik nog een beetje last heb va... See more

Rated 5 out of 5 stars

Het heeft me echt geholpen. Ik heb tools gekregen die me, na periodes van vallen en opstaan, de rust hebben gegeven die ik nodig had. De opgaande lijn is duidelijk aanwezig. Ik heb zoveel bagage meege... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dr Erna is een gedreven arts die daad werkelijk mensen wil helpen hun blaas problemen op andere wijze te benaderen en daarmee goede resultaten weet te behalen. Geen baat geld terug gaf mij de doorslag... See more

Company details

1. Self-Service Health Station
  2. Training Centre

Written by the company

Stop Urineverlies Nu helpt jou om je urineverlies te stoppen. Zelf. Zonder operatie of medicatie. En zonder levenslange oefeningen. Dit doen we door online trainingen, die je vanuit je huis, dus anoniem en in je eigen tempo kunt doen. Door de SUN training stop je blijvend je urineverlies bij inspanning. Dat is urineverlies bij lachen, niezen, hoesten, springen, tillen, sporten, e.d. De SUN training is een unieke methode die verder gaat dan alleen wat oefeningen voor je bekkenbodem. Daarom is de training zo succesvol. En wat zo fijn is: als je urineverlies is gestopt, kun je stoppen met oefenen. Je lichaam doet dan weer vanzelf wat het moet doen. Zodat je geen operatie nodig hebt. Dat wil je, toch? De Rust in je blaas training is voor vrouwen en mannen met een overactieve blaas, vaak aandrang en/of urineverlies bij aandrang. Een ander woord is urge incontinentie. Dat gevoel van aandrang kan je leven beheersen. Gelukkig heeft dr. Erna Beers ook hiervoor een unieke methode ontwikkeld die je écht helpt rust in je blaas te krijgen. Zodat je geen medicatie, botox of neurostimulator meer nodig hebt. We staan elke dag met het hele team van Stop Urineverlies Nu voor jou klaar!

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

40 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Resultaat rust in je blaas training

Door de rust in je blaas training heb ik geleerd dat je door jezelf af te lijden, je blaas onder controle kunt houden. Ook dat je niet perse 2 liter per dag hoeft te drinken. Alleen drinken wanneer je dorst hebt.
Als ik ergens naar toe ga, kijk ik niet bij binnenkomst waar is de toilet. Dat is heerlijk rust gevend."

December 22, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Wat fijn dat je zoveel rust ervaart. Dank je wel voor het delen!

Een goede duidelijke cursus

Een goede duidelijke cursus en het heeft mij geholpen om de oorzaak van mijn vele plassen te ontdekken. De oorzaak is dat ik me zelf aangeleerd heb om heel veel voorzorg plasjes te doen. En om nu door te gaan met oefenen hoop ik het helemaal onder controle te krijgen.

December 21, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel, Gerrit, voor je mooie woorden. Zet vooral door met kleine stapjes.

Rust in Blaastraining een 'must' voor vaak moeten plassen

De aandrang om te plassen kwam steeds sneller en werd echt hinderlijk. Ik kwam er via de cursus achter dat niet de blaas maar mijn brein hiervan de oorzaak was. Dus dat je zelf het probleem hebt veroorzaakt maar dat je het ook weer kunt oplossen. De cursus is heel goed opgezet en tijdens elk deel worden richtlijnen en lesstof herhaald zodat het goed tussen je oren gaat zitten. Zoals aangekondigd vergt het volgen van de zes delen Rust in Blaastraining tijd maar het resultaat mag er zijn. Met alle tricks & tips kan ik nu veel langer wandelen of werkzaamheden verrichten zonder naar het toilet te hoeven en er zijn zelfs periodes - niet altijd! - dat ik niet aan de aandrang of het plassen denk. De zes delen zijn helder opgezet en plezierig om te volgen.

December 19, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je mooie review. Wat goed dat je blaas weer rustiger is geworden en dat je daardoor meer rust ervaart. Geniet er van!

Super blij met de SUN-training

Super blij, na een dik jaar oefenen kan ik weer droog hoesten, niezen, lange wandelingen maken en achter de kleinkinderen aanrennen!
Het is wel belangrijk om dagelijks echt tijd voor jezelf in te plannen om de oefeningen te doen en door te zetten. De live Q&A’s zijn duidelijk en helpen je gemotiveerd te blijven. Een persoonlijk gesprek met Erna is een echte aanrader.
Tijdens de training leer je zoveel meer! Zoals de invloed van je brein op het urineverlies, echt leren voelen en luisteren naar je lichaam en mild zijn voor jezelf. Met hele fijne en mooie ervaringen en resultaten!

December 18, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je mooie review. Wat heerlijk dat je weer kunt wandelen en achter de kleinkinderen aanrennen zonder urineverlies. Dat is waar je het voor deed. Geniet er van!

Rated 5 out of 5 stars

Het team en Erna Beers geven een zachte…

Het team en Erna Beers geven een zachte landing en een heel heldere begeleiding. Instructies zowel met video als tekst in pdf. Voor ieder zijn voorkeur een mogelijkheid om stof op te nemen en oefeningen te doen.
En het resultaat is verbluffend.
Heel veel dank.

October 27, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je mooie review. Wat fantastisch dat je al zo snel resultaat hebt. Geniet van de vrijheid die het je geeft!

Rated 4 out of 5 stars

Dat je niet te snel moet stoppen met de training.

Informatie was duidelijk. Ben deze training gaan doen na de sun-training. Had tijdens en na die training nog onverwacht spontaan druppel urineverlies. Eén tot twee keer per week. Inzicht gekregen over de invloed die hersenen hebben over je aandrang. Ben 3 maanden droog geweest maar kreeg toen wel weer last van urineverlies. Wel iets meer dan voorheen. Had dit niet verwacht na zoveel maanden.Gaat nu gelukkig weer beter. Door er mild naar te kijken denk ik.Was er wel van geschrokken. Had dit niet verwacht na zoveel maanden droog geweest te zijn.

December 12, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je recensie. Begrijpelijk dat je even schrok toen het urineverlies weer toenam. Gelukkig konden we je daarin begeleiden en gaat het nu weer goed. Het is belangrijk om pas te stoppen met oefenen als je urineverlies bij inspanning helemaal is gestopt. Nogmaals fijn dat het nu goed gaat!

Altijd aandrang

Altijd aandrang, tijdens wandelingen met vriendinnen, met winkelen, met andere uitjes was eigenlijk jarenlang zo'n gewoonte dat ik dat als een gegeven zag. Toen ik daarbij urineverlies kreeg werd het wel een probleem.
De methode van Erna Beers heeft mij geholpen om dat probleem aan te pakken. Zij legt duidelijk en geduldig uit wat er aan de hand is in mijn brein. En wat ik er aan kan doen. Vervolgens moet je zelf aan de bak en ja, dat kost tijd, aandacht en heel veel oefening. Ook geduld met jezelf, want verbetering gaat met ups en downs. Maar uiteindelijk met meer ups. Na 4 maanden trainen gaat het nu veel beter. Ik ga de deur zonder voorzorgplasje. Kom thuis zonder aandrang. Ik kan vergaderen zonder aan een wc te denken. Ik ben er nog niet helemaal, soms een dipje, maar ik vertrouw erop dat ik met doortrainen weer zonder inlegkruisjes door 't leven kan.
In de cursus worden de theorie en de oefeningen veel herhaald. Ik zag dat dat nodig is om je brein te resetten. De Q&A's waren ook heel nuttig. Erna kan duidelijk en geduldig uitleggen hoe je rust in je blaas krijgt.

December 5, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je mooie bericht. Wat ontzettend fijn te lezen dat de Rust in je Blaas training je al zo veel vrijheid heeft gegeven. Veel succes met de laatste loodjes!

Rated 5 out of 5 stars

De training heeft dus werkelijk…

De training heeft dus werkelijk gewerkt! De wetenschap dat je hersenen bepalen dat er geplast moet worden op gezette tijden en dat je er invloed op kunt krijgen is zeer verhelderend! Dank voor de goede informatie en instructie. Nu ben ik aan de Sun-training begonnen opdat ook de bekkenbodemspieren sterker worden en dat laatste druppeltje ook verleden tijd wordt. Hartelijk dank Erna

October 23, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je mooie review. Wat heerlijk om te lezen dat je overactieve blaas weer rustig is geworden!

Rated 3 out of 5 stars

Het werkt, maar wel tegen een pittige prijs

Na lang aarzelen en vooral een overvloed aan mail toch besloten om het bedrag te betalen en te kijken of ook ik mijn urineverlies kan stoppen. En inderdaad, de methode werkt, bij mij is het inderdaad gestopt. Prettig, want ik zag de opties die mijn huisarts me bood niet zitten.
Maar het bedrag, de aanpak en het business model werken bij mij averechts. Ik heb ooit eens gevraagd of ze dit kunnen aanbieden via het zorgsysteem, maar 'dat was zoveel administratief werk'. Dat zal vast, maar nu zijn er veel vrouwen die dit niet kunnen betalen en hier wellicht ook baat bij kunnen hebben.

November 1, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je review. Wat goed te lezen dat je urineverlies is gestopt! En achter de schermen zijn we inderdaad bezig met vergoeding vanuit de zorgverzekering maar dat is helaas een ingewikkeld proces.

Rated 5 out of 5 stars

Tijdens de negen maanden van de ben ik zoveel wijzer geworden.

Tijdens de negen maanden van de training ging ik met ups en downs door het traject. Maar naarmate het einde naderde merkte ik dat mijn urineverlies ook sterk verminderde. Ik begon aan de SUN training omdat ik last van urineverlies had tijdens inspanning dus springen, hardlopen e.d. De duur van de training klopte voor mij precies. Op de dag dat de SUN-training voor mij stopte, heb ik 10 kilometer droog kunnen rennen. Dat was me al jaren niet meer gelukt zonder erover na te hoeven denken of schaamtevol de finish te halen.
Ik heb zeer veel geleerd van Erna, zit nu anders in mijn vel, voel me vrijer en zelfbewuster. De oefeningen die worden geadviseerd vind ik makkelijk te doen. Vergeleken met de oefeningen die ik allemaal moest doen van de bekkenfysiotherapeut kosten deze oefeningen veel minder tijd. Ook het oefenen met de eitjes is eerst wat onwennig maar al je eenmaal de slag te pakken hebt komt dat ook helemaal goed.
Het kost tijd, veel geduld, je moet zelf aan de slag maar het resultaat mag er zeker zijn. Het is een fantastische ervaring als alles weer klopt en je weer droog door het leven kunt.

November 17, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je mooie review. Wat fantastisch dat je 10 kilometer droog hard kunt lopen. Heel fijn om te lezen hoe je de SUN training hebt ervaren. Geniet van de vrijheid!

Dit programma werkt echt

Dit programma werkt! Ik kan weer meedoen met een mudmasters en andere fysieke evenementen.

Urineverlies stop je niet in een dag. Daar is geduld én discipline voor nodig. En daar helpen Erna en haar team enorm bij. Met stapsgewijze informatie en opdrachten en (anonieme) online vraag&antwoordsessies en "lotgenoten" steun op Facebook (optioneel) maak je zelf stappen. Ik ben nu een jaar bezig. Nu met de laatste puntjes op de i. Langer dan ik had gehoopt, maar de resultaten zijn enorm. Van volle Tena's tijdens een bootcamp training nu alleen beschaafd urineverlies bij trainingen rond mijn menstruatie ... en ook daar ga ik vanaf komen.
Als je bereid bent om te oefenen én je mindset te veranderen is dit echt een aanrader.

November 6, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je mooie reactie. Wat ontzettend fijn te lezen dat je urineverlies al zo veel minder is. En het laatste stukje gaat je ook lukken. Geniet van de vrijheid die het je geeft!

Rated 4 out of 5 stars

Andere reden voor mij om de SUN training te gaan volgen....

Mijn urineverlies was eigenlijk alleen bij inspanning, hoesten en niezen. Dat is nu praktisch helemaal weg. De reden voor mij om deze training te gaan volgen was echter vooral omdat ik heel veel pijn heb tijdens het vrijen bij penetratie. Ik had gehoopt dat deze training daar verbetering in zou brengen, dat is helaas niet het geval. Ik blijf nog doorgaan met de oefeningen.
Het is fijn om via FB in de groep te lezen hoe andrer vrouwen de training ervaren, wat voor vragen zij hebben en de reacties. Heel tof en motiverend.
Ik raad deze training zeker aan indien je kampt met ongewild urineverlies.

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je review. Wat fijn dat je urineverlies al bijna helemaal is gestopt. Wat betreft de pijn bij het vrijen zou je ons een mail kunnen sturen zodat we met je meedenken.

Rated 3 out of 5 stars

Prima training maar zelf flink aan de bak

De opzet van de training is prima met heldere uitleg. Wees je ervan bewust dat jezelf intensief aan het werk moet. Wat ik jammer vond dat mijn trainingen meerdere keren niet op ‘open’ stonden en ik niet op mijn gekozen moment bij de informatie kon, ook niet met de link die apart na een klacht is toegestuurd. De dag erna had ik wel weer toegang. Hierom geef ik 3 sterren.
Aan het eind van de SUN training volg ik nog 6 lessen van de Rust in je Blaas training welke ik een goede aanvulling vind en heel goed te volgen met positieve handvaten.
Het team reageert snel via de mail op vragen.
Al met al ben ik tevreden met het resultaat wat ik geboekt heb met de training: droog sporten en kunnen ontspannen bij aandrang.

November 5, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je review. Wat een mooi resultaat heb je behaald! Heel fijn te lezen. Goed dat je je feedback geeft over het inloggen, daar gaan we naar kijken.

Tijd

Hoewel het veel tijd vergt en ik het niet altijd meer zo nauwgezet kan volgen, ben ik toch blij dat ik aan de training begonnen ben. De QenA's bvb. volgen heel snel op elkaar.
Het is een proces dat je moet integreren in je mindset, pas dan verandert er iets. Ik zal het jammer vinden dat ik na het aflopen van mijn abonnement geen toegang meer zal hebben. Bij mij gaat het langzaam.

October 28, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je review. Ook na het stoppen van de SUN training laten we je niet vallen, we denken graag met je mee.

Fijn programma

Programma is goed opgezet.
Dr Erna is heel duidelijk, professioneel. Oefeningen zijn goed te doen.
Met discipline goed resultaat.

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dankjewel voor je mooie review. Ontzettend fijn te lezen hoe je de SUN training hebt ervaren en wat het je heeft gebracht.

Betrouwbare en effectieve methode

Uitgebreide, medische, betrouwbare onderbouwing van de methode wat gebracht wordt door een kundig en enthousiaste arts. Het helpt echt! Daarnaast ook veel nuttige en bruikbare informatie over het vrouwenlijf waardoor je je eigen lijf beter kunt begrijpen en beter in balans komt. Je moet er wel de tijd voor nemen en energie in willen steken want dat is echt wel nodig.

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je mooie review. Wat goed te lezen dat de training je buiten het stoppen van je urineverlies zo veel heeft gebracht.

Rated 2 out of 5 stars

Cursus niet geschikt voor mensen met weinig tijd!

Ik geloof wel dat deze cursus kan werken, maar dan moet je er wel echt dagelijks veel tijd in steken. Die tijd had ik niet. Ik vind dat voorafgaand aan de aanmelding niet duidelijk is gecommuniceerd dat je ten eerste echt elke dag tijd moet maken én dat het dagelijks minimaal een half uur tot een uur kost per dag, zeker in het begin. En dat oefeningen in bed niet werken, dus voor t slapen gaan of bij ‘t ontwaken geen optie is. Je moet dus op andere momenten tijd maken om te liggen/oefenen. Dat is mij niet gelukt en wist ik van tevoren. Jammer dat ik hier pas na het aanmelden achter kwam. Voor mij is deze cursus daarom weggegooid geld geweest helaas.
Verder wel duidelijke video’s, tekstbladen, goede opbouw, goed van de begeleiding via Q&A en forumgroep.

November 1, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Beste Maritza, wat fijn om te lezen dat je de video’s, teksten, opbouw, begeleiding via de Q&A en de Facebookgroep waardeert. Je urineverlies stoppen kost inderdaad tijd. Niet zoveel als je aangeeft, gelukkig. Mocht je de tijd wel kunnen maken, dan verwelkomen we je graag alsnog.

Rated 3 out of 5 stars

De cursus vraagt een flinke tijds…

De cursus vraagt een flinke tijds investering. Dat is de belangrijkste reden waardoor ik afgehaakt ben; omdat ik het niet kon combineren met mijn drukke leven. Ik vind dat dit beter kan worden aangegeven.
Verder wordt er veel info gegeven aan een brede groep vrouwen waardoor er ook veel info bijzat die voor mij niet van toepassing is.
Ik vind het wat goedkoop dat je de core-oefeningen via YouTube moet doen. Beter zou het zijn als er een eigen workout-film zou zijn.
Urineverlies is absoluut niet fijn maar in de cursus wordt er gedaan alsof het het eind van de wereld is.
Ik geloof wel dat als je er helemaal voor kunt gaan je urineverlies kan stoppen en er wordt genoeg ondersteuning aangeboden. Wel erg commercieel vind ik.

October 22, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je review en je feedback.

Rated 3 out of 5 stars

Goede & overzichtelijke training, alleen mijn doel gemist...

Goede opbouw, overzichtelijk, duidelijke training. Het heeft me veel nieuwe inzichten gegeven.
De maandelijkse live Q&A's zijn ook zeer interessant.

Echter ben ik er na vele maanden niet in geslaagd om met de aangeleerde technieken mijn doel te bereiken, ondanks het vele trainen, veel vragen te stellen en het vele geduld...

October 31, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je bericht. Wat fijn dat de training je veel nieuwe inzichten heeft gegeven. Weet dat we altijd opnieuw met je mee willen denken om je blaas alsnog rustig te maken.

Rated 3 out of 5 stars

Een hele mooie cursus die ontzettend…

Een hele mooie cursus die ontzettend veel informatie en inzichten geeft. Vooral als je proces verloopt zoals de (video) cursus is ingericht.
Daarom heb ik de waardering laag aangehouden. Mijn proces verliep niet volgens het boekje en dan wordt het wat lastiger. Ondanks dat toch een aanrader.

October 30, 2023

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je positieve review. Wat mooi te lezen dat je veel informatie en inzichten hebt opgedaan en de training een aanrader vindt!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look