Dejligt hotel, super værelse, rigtig god mad og fin betjening, skønt område, alt i alt en oplevelse til 5 stjerner. Mvh Inger og Torben Christensen
See what reviewers are saying
Super atmosfære og fantastisk mad. Ifm. en tur til Sjælland tog vi en overnatning på Store Kro og tjekkede ind sidst på eftermiddagen. Om aftenen bestilte vi deres tre-retters menu og det var top... See more
Vi holdt vores bryllup på Fredensborg Store Kro og vi havde en fantastisk fest, takket være bla Jacob og hans team. Maden og omgivelserne var fantastiske og det hele fungerede som vi havde ønsket.... See more
Vi har lige været på miniferie på Fredensborg Store kro, Det var et rigtig dejlig oplevelse. Vi fik virkelig lækker mad og betjeningen var venlig, professionel og i mødekommende. Morgenmadsbuffen m... See more
Information provided by various external sources
Fredensborg Store Kro er kendetegnet ved den gode mad og afslappende atmosfære. Her er hotel, bistro, events og mulighed for afholdelse af møder og selskaber. Kroen ligger centralt i Fredensborg med Esrum Sø et stenkast væk og med Fredensborg Slot og den royale familie som nærmeste nabo. Her er 54 værelser i alt, hvoraf de 22 værelser i Store Kros hovedbygning er moderniseret i kroens gamle, romantiske stil med helt nyistandsatte badeværelser. i 2018 blev den gamle rejsestald fra 1723 gennemrenoveret, og her har vi i dag 21 lækre værelser indrettet i nordisk stil.
Slotsgade 6, 3480, Fredensborg, Denmark
- info@storekro.com
- storekro.com
Helt fantastisk oplevelse
Helt fantastisk oplevelse, super betjening, forretterne var til to Michelin stjerner, alletiders hovedretter og desserter i topklasse. Overtjeneren anbefalede vinen til maden, og det havde han helt styr på 👍
Jeg kan kun give mine varmeste anbefaling.
Tak for en perfekt middag.
God oplevelse i Fredensborg
Min hustru og jeg tilbragte et par sommerdage i Fredensborg, hvor vi boede på Store Kro.
Dejlige omgivelser, Fint hotel, Gode senge, Fantastisk mad.
God morgenmad på terrasse med direkte udsigt til Fredensborg slot.
Og ikke mindst super god betjening fra personalet.
Eneste minus - der burde være adgang til flere TV kanaler på værelset.
Bedste krooplevelse
Bedste krooplevelse! Simpelthen en gennemgående god get-away min mand og jeg var på. Sødt personale, fantastisk mad og skønne omgivelser !! Vi kommer igen!! :-)
Halv dårlig oplevelse
Dejlig mad. Men dårlig service- lang ventetid, og vi var meget overladt til os selv. Vi sad uden drikkevarer under hele hovedretten. Tror ikke vi kommer tilbage.
Positiv oplevelse - kan anbefales
Jeg havde fornøjelsen af at overnatte på Fredensborg Store Kro i oktober 2021, hvor jeg sov en enkelt nat i forbindelse med en forretningsrejse.
Det er et spændende og meget charmerende sted, med mange velindrettede rum og uderum, som skaber gode rammer for en god oplevelse og til fordybelse.
Bistroen er indbydende og tilbyder få vel udvalgte retter, som tyder på kvalitet. Maden smagte rigtig godt og de vine som tjeneren anbefalede var gode og lækre.
Jeg gik en tur til Fredensborg Slot og Esrum sø, som begge ligger meget tæt på kroen. Det var også en god oplevelse. Havde jeg haft mere tid, ville jeg have kunnet udforsket området mere, som byder på mange muligheder i det naturskønne område.
Værelset i 'den nye fløj' var yderst moderne og velegnet til ophold, mere end bare til at skulle sove i. Der var både stue-område, kontorplads, 2 TV's, dobbelt bruser og en stor kvalitetsseng. Man følte sig nærmest hjemme :)
Dette sted kan varmt anbefales.
En rigtig dårlig oplevelse!
En rigtig dårlig oplevelse!
Min kone og jeg havde glædet os til to fredelige dage og nætter i Fredensborg i slutningen af august (den 27.-29.08). Stor skuffelse blev det.
Fredensborg Store Kro giver sig ud for at være et af de finere hoteller. Sandheden er en helt anden.
Første nat forløb stille, men næste nat var det slut med freden. Fredensborg Store Kro havde anvist os værelse lige over et larmende privatarrangement (måske et bryllup) med buldrende live-musik samt råben og skrigen fra de indendørs festdeltagere og rygerne udenfor på parkeringspladsen. Frem til klokken 02.15 om natten.
Fredensborg Store Kro udstyrer gæsterne med en informationsseddel, hvor det fremgår, at man altid kan kontakte personalet på tlf. 71712121. Det gjorde vi så fem gange i håb om at få skruet ned for gildesalens støjniveau eller eventuelt få tildelt et andet værelse. Ingen hul igennem.
Pris for manglende nattesøvn: 1.250 kroner.
Skuffende oplevelse!
Vi var fire mennesker til frokost. Det var en virkelig skuffende oplevelse i forhold til et personale som ikke virkede som om de havde lyst til at være på arbejde! Vi måtte selv spørge efter ekstra drikkevarer. Vi droppede kaffen og meget andet, da personalet heller ikke her spurgte om det var noget vi kunne tænke os. Det endte med at vi måtte rejse os og selv spørge efter regningen - da personalet åbenbart havde forladt gæsterne!
Ærgerligt - da maden ellers var god. Men maden kan desværre ikke stå alene!
Boede på Storekro i næsten 4 uger i…
Boede på Storekro i næsten 4 uger i november 2020. Super dejlig mad i bistro, super god service helt generelt, morgenmad lidt kedelig. Skønt værelse og smukke omgivelser. Ville nyde at komme tilbage.
Lidt dårlig oplevelse
Min mand og jeg fejrede min fødselsdag på kroen og jeg vil lige skrive min anmeldelse. Vi havde bestilt en main junior suite til knap 1400 kr for en overnatning. Vi fik en dejlig middag i bistroen, dog var min mands andebryst lidt sejt. Mit kyllingebryst var derimod fantastisk så ingen brok over det. Derimod var badeværelset uden varme og ikke særligt indbydende. Der bør gøres noget mht til et lækkert ophold
Total skuffende oplevelse
Total skuffende oplevelse. Meget dårlig morgenmad. Værelserne er ok. Omgivelserne dejligt. Personalet ikke særlige serviceminded. Morgenmaden under al kritik.
Helt igennem god oplevelse
Helt igennem fantastik oplevelse.
Fantastisk mad og vin. Rigtig god service af et venligt personalet.
Vi kommer helt sikkert igen.
Gennemgående dårlig oplevelse
Gennemgående dårlig oplevelse. Bestilte drikkelse før vi gik ind i restauranten og fik lov til at vente næsten 15 min på 4 sodavand på flaske. Vi måtte generelt selv skabe kontakt til tjeneren for at få betjening. Drikkelsen til maden kom først efter forretten var serveret. Forretten var faktisk god. Dernæst gik der utrolig lang tid før vi fik vores hovedret. 3 af os fik Rib Eye steak. Vi blev ikke spurgt hvordan vi ville have den tilberedt, så det endte med at vi desværre fik 3 steaks der næsten var rå. Kedelig oplevelse. Snakkede med tjeneren som meddelte at kokken havde sagt at det var kokken der bestemte hvor lang tid bøffen skulle steges. Til sidst bestilte vi kaffe. Desværre fik en lunken omgang kaffe og måtte igen vente næsten 20 minutter. Havde glædet os til denne oplevelse, men blev slemt skuffet. Øv. Ikke nogen fed oplevelse når man vælger at invitere kollegaer ud til en god middagsoplevelse.
Fantastisk beliggenhed
Fantastisk beliggenhed, fremragende service og dejlig restaurant med lækker mad
Rum for forbedring…
Vi holdte barnedåb på Store Kro den 1. februar, og vi har fået mange tilbagemeldinger fra vores gæster med tak for sidst. De hyggede sig, men mange har bemærket, at man flere gange måtte påkalde sig personale for at få fyldt op i både flødekander, kaffe og på buffeten. Allerede inden alle havde nået at tage fra buffeten manglede der på det varme.
Vi havde en god dag og er meget glade for de omgivelser, som Store Kro tilbyder, men både vi og vores gæster, synes at I gjorde det væsentligt bedre de to foregående gange både hvad mad, udvalget på buffeten og servicering angår og det til en lavere pris.
Vi har forståelse for, at der kan forekomme prisstigninger siden afholdelse af andre arrangementer, men er skuffede over, at standarden hverken er højnet eller fulgt med.
Jeg håber i vil tage feed back positivt, da vi har meget glade og tilfredse med Store Kro ellers. Vi vil derfor gerne fortælle jer, at vi har oplevet jer gøre det væsentligt bedre - også til arrangementer i vores vennekreds, hvor vi i foråret var til konfirmation - også til ug på service og mad.
Vi skrev først direkte til jer, men fik bare et standard svar retur uden uddybning eller forståelse for vores oplevelse.

Fantastisk Nytårs menu
Kære Store Kro
I har mig bekendt ikke en Michelin stjerne, men i vores verden så fortjener i min. 1 stjerne. Har lige nydt jeres take away menu nytårsaften 2019. 4 dejlige retter og 4 store Michelin stjerner. Fik også jeres menu i 2018, men den middag vi netop har indtaget var ganske enkelt uovertruffen. TAK FOR DEJLIG MAD

Bare perfekt
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. Havde bestilt 2 retters menu før koncert. Blev vist gennem hele kroen til vi kom til det bagerste lokale for enden af en lang gang med værelser. Det viser sig, at vi skal spise ved langborde sammen med andre gæster. Ved borde uden duge og i et kedeligt konferencelokale uden vinduer - med pejs på projektor. Ingen service ved bordene. Vinen kan man selv hente og købe udenfor lokalet - 75 kr for et glas vin i plasticglas. Vi er på ingen måde blevet gjort opmærksom på, at vi har købt en middag under de forhold. Virkelig dårlig oplevelse - kan under ingen omstændigheder anbefale nogen at vælge Fredensborg Store Kro.
Virkelig dårlig julefrokost
Virkelig dårlig julefrokost - brød i cm tykke skiver, kold medister, kold flæskesteg og en uspiselig ris alamsnde med brændt ris

Store Kro svigtede
Store Kro har nogle fantastiske arrangementer og er kendt for at kræse om kunderne til konfirmation, bryllup etc etc etc. Det ser lidt anderledes ud når man kommer som a la carte kunde.
Okay, novemberfrokost på Store Kro Fredensborg. Bestilt bord. Vi skal igennem 3 ansatte før en tjener fører os ind i bistroen. Han vil have at vi sidder tæt opp ad 3 andre selskaber. Lige for tiden har jeg MANGE arrangementer og MANGE mennesker omkring mig, så jeg spørger om vi ikke kan sidde i den modsatte side af lokalet`"Jo, så må I jo sidde herovre" siger tjeneren. Ved væggen er der 2 borde uden duge, hver dækket til 4 personer. Der er ca, 50 ledige pladser i lokalet. Jeg går til det bedste bord ved vinduet og sætter min taske fra mig, Tjeneren bliver meget konsterneret, han oplyser at det er UMULIGT for os at sidde ved det bord. Det er jo dækket til 4! Nå, så får vi et bord (4 mands) men kun dækket til 2. Der må vi så godt sidde. Men efter et par minutters forløb (vi har bestilt forret) kommer en vred dame hen og begynder at tale om at VI SKAL HAVE EN GOD OPLEVELSE. Jeg tænker at hun ikke ligefrem gør vores oplevelse bedre, og at jeg ikke gider høre poå hende. Det er ikke derfor, jeg går ud at spise. Så jeg anmoder om at få maden serveret, det er den vi kommer for.
Der kom ingen som havde brug for det dækkede 4-mandsbord, hvor vi ikke måtte sidde. Faktisk kom der kun et eneste selskab på 4, som satte sig ved et andet 4-mandsbord.
Hun kunne have løst problemet ved at sige: undskyld, der er sket en fejl. Nu flytter vi jer op til vinduet. Men når man har så stive regler, og synes at det er ok at skælde ud på gæsterne...jeg har aldrig fattet ideen. Enten har man en tjener som fører gæsterne frem til det bord., man har fået designeret - eller man kan selv sætte sig hvor man vil. Der var helt klart dækket op til aftenselskab på lange borde, som var sat sammen, så dem undgik jeg. Vi var en time fra lukketid, så jeg gik ikke ud fra, at der ville komme masser af mennesker. Det gjorde der heller ikke.
Men så får vi ny tjener, glad og sød, og alt forløber ok, Desværre er maden ikke, hvad den var i Erik Vildgaards tid. Undrer mig stadig over at følgende ret blev serveret uden brød:
"Store Kros grove tatar, skåret af okseinderlår fra Freygaard 145,- med sennepsmayonnaise, friteret æggeblomme og syltede løg. Serveret på smørristet hjemmebagt brød.
I stedet var der strøet noget sort knasende hen over retten., Resterne af brødet som man havde grillet?"
Undrer mig også stadig over at både kartoffelmad, hønsesalat og rejer er forsvundet hen? Alle tre retter står på etablissementets website, men ikke på menuen. Ingen retter altså website?
Har tidligere besøgt stedet ´- i 18 med et helt teaters ledelse - og da funkede alt og tjenerne var imødekommende. Nu var han mest af alt optaget af om vi ville have et bord med dug. Det bliver maden hverken bedre eller dårligere af.