Dejligt hotel, super værelse, rigtig god mad og fin betjening, skønt område, alt i alt en oplevelse til 5 stjerner. Mvh Inger og Torben Christensen
See what reviewers are saying
Super atmosfære og fantastisk mad. Ifm. en tur til Sjælland tog vi en overnatning på Store Kro og tjekkede ind sidst på eftermiddagen. Om aftenen bestilte vi deres tre-retters menu og det var top... See more
Vi holdt vores bryllup på Fredensborg Store Kro og vi havde en fantastisk fest, takket være bla Jacob og hans team. Maden og omgivelserne var fantastiske og det hele fungerede som vi havde ønsket.... See more
Vi har lige været på miniferie på Fredensborg Store kro, Det var et rigtig dejlig oplevelse. Vi fik virkelig lækker mad og betjeningen var venlig, professionel og i mødekommende. Morgenmadsbuffen m... See more
Information provided by various external sources
Fredensborg Store Kro er kendetegnet ved den gode mad og afslappende atmosfære. Her er hotel, bistro, events og mulighed for afholdelse af møder og selskaber. Kroen ligger centralt i Fredensborg med Esrum Sø et stenkast væk og med Fredensborg Slot og den royale familie som nærmeste nabo. Her er 54 værelser i alt, hvoraf de 22 værelser i Store Kros hovedbygning er moderniseret i kroens gamle, romantiske stil med helt nyistandsatte badeværelser. i 2018 blev den gamle rejsestald fra 1723 gennemrenoveret, og her har vi i dag 21 lækre værelser indrettet i nordisk stil.
Slotsgade 6, 3480, Fredensborg, Denmark
- info@storekro.com
- storekro.com
Sublim oplevelse med Store Kro i…
Sublim oplevelse med Store Kro i Fredensborg, da vi holdt konfirmation med 50 gæster d. 5/5 2019. Virkelig venlig og parat kundeservice og den lækreste mad - altså, jeg mener virkelig top lækker.
Kan kun anbefales.
Vi har i øvrigt spist der ofte i restauranten. Det kan også anbefales.
Lækker gourmetoplevelse med smilende og…
Lækker gourmetoplevelse med smilende og høflig betjening.
Var på besøg lørdag den 15/162/18 sammen med kæresten og fik en rigtig dejlig smagsoplevelse. Vi tog både appetizers, forret, hovedret og dessert med matchende vin efter tjenerens opfordring.
Både smagsnuancerne og sanseindtrykket fra rammerne for bistroen gør, at vi helt sikkert skal på Fredensborg Store Kro igen.
Super dårlig kunde service måtte ringe…
Super dårlig kunde service måtte ringe op flere gange for at bestille, et værelse, blev lovet hver gang at de ville ringe tilbage, men skete aldrig.
Dårlig betjening. Overpriced mad fra frost
Dårlig betjening - men ny pige. Ingen kom hende til hjælp da vi skulle bestille. Der var kun to borde i restauranten).
Hun kunne enten ikke huske vores enkelte bestilling uden “dressing” eller også efterlevede køkkenet ikke hendes overlevering. Maden måtte laves om på den ene ret og vi skulle så spise forskudt. Enormt træls når man er der for at fejre.
Generelt var maden utrolig langt fra standard. Spurgte fx om fisk i stjerneskud var pandestegte og fik ja. Men de var friturestegte og fra frost.
Retten lovede håndpillede rejer men der var 8 på hver ret og de lignede alm rejer.
Børneret til vores 6 årige kunne kun blive fisk med fritter eller bøf med fritter. Vi fik nej til alternativer som grøntsager eller alm kartofler. Simpelthen for dårligt. Vi spurgte også på om vi kunne betale halv pris på voksen retter. Igen et nej. Og så kostede hendes børneret 125 kr
Fisken var i øvrigt på alle tre 100% fra frost. Ikke ok til 185 kr
Og i øvrigt glasagtig inden i og ikke frisk fisk i flager. Simpelthen årets dårligste oplevelse.
Dårlig betjening. Ikke engagerede medarbejdere og overpriced mad der ikke smagte godt. Og hvorfor - hvorfor - springler man hvidløgs pulver ud over pompfritter? Ikke godt. Så skuffende og bestemt noget vi aldrig kommer til at gentage. Det var to voksne og en 6 årig til skuffende frokost - ikke engang mætte og 1000 kr. Bum.
Har været til fantastik bryllupsophold
Har været til fantastik bryllupsophold. Super super modtagelse og betjening hele dagen og middagen med.
Vi følte os virkelig velkomne og fik den lækreste mad.
Fantastisk bryllup på Store Kro
Mange af gæster sov på kroen og sammen spiste vi morgenmad næste dag og det var en super oplevelse.
Kroen får vores varmeste anbefalinger
Top tunet
Virkelig en dejlig aften d. 4/6.18 . Fra vi kom til vi gik en helt igennem perfekt behandling af min famile og jeg..Maden var perfekt og så i så flotte og fantastiske omgivelser samt med et top tunet personale der var obs på vores bord. Helt sikkert et sted jeg vil anbefalede som selskab eller bare som par..
Så fantastiske sted
Så fantastiske sted!
Maden er i topklasse og betjeningen er både personlig og professionel - vi holdt vores bryllup på stedet 2017 og det var en unik oplevelse, fordi Jacob ikke bare forstod hvad vi gerne ville have, men også kom med individuelle løsninger som gjorde vores fest mere personlig og speciel.
Vi er krævende mennesker og Store Kro blev ved til vi var tilfredse og vi have en fantastisk fest!
Vi helt sikkert anbefale stedet til alle, både som et kort ophold, fest eller middag
Uengageret tjener trækker ned på en ellers god oplevelse.
Fredensborg Store Kro, er helt overordnet et dejligt sted - smagfuldt indretning og skøn beliggenhed.
De fleste ansatte var søde, imødekommende og gjorde hvad de kunne for at man skulle få en god oplevelse.
Men.....
På ankomstdagen fik vi desværre en noget sløset betjening da vi bestilte eftermiddags kaffe/te, idet at jeg fik en tynd kop te (helt uden smag) - og derfor spurgte tjeneren, om det var muligt at få en kop te der havde trukket noget mere (Læs: nok)
Det var muligt ... han kom med en ny kande te, men ikke en ny kop (!!) - som stod fyldt med det tynde pjask, så jeg måtte rejse mig og rende efter en kop selv.
Det samme gentog sig (med samme tjener) ved aftensmanuen, hvortil vi havde bestilt en vinmenu. Maden blev serveret, men vinmenuen kom ikke samtidig med maden :((
Dagen efter ... efter en dejlig gåtur i området, kom vi tilbage til hotellet, hvor jeg, hos omtalte tjener, bestilte en cola. Det fik jeg, men uden et glas.
Det er simpelthen ikke godt nok på et hotel som Fredensborg Store Kro
Det er skuffende at opleve sådan en helt igennem uprofessionel servicering, som vi oplevede med denne tjener. Det der skulle være et hyggeligt afbræk fra hverdagens gøremål, blev til en små-trist oplevelse.
Det skal så retfærdigvis siges, at den oplevelse KUN knytter sig til denne specifikke tjener, som betjente os i omtalte situationer. Det var så 'bare' ærgerligt at det var ham der betjente os mest :(
Ved morgenbuffeten var alle andre ansatte utrolig søde og imødekommende!
Desuden havde de en kvindelig sønderjyde ansat, som i sig selv var et helt livsstykke, som højnede den gode stemning hvor hun var.
Omtalte kvindelige ansatte, hentede meget hjem i den samlede oplevelse, for netop som man blev trist over ham den uengagerede tjener, kom hun forbi og højnede humøret igen. Det siger vi tak for!!
Vi vil gerne komme igen, men vi håber, at omtalte tjener har fundet en ny arbejdsplads ... hvor han gider arbejdet.
Super atmosfære og fantastisk mad.
Super atmosfære og fantastisk mad.
Om aftenen bestilte vi deres tre-retters menu og det var top kvalitet hele vejen igennem. Dog lidt forvirrende at det ikke var samme tjener hele vejen igennem - men altså det blev hverken maden eller servicen som sådan ringere af :-)
Da vi tjekkede ud næste formiddag var værten utrolig behjælpelig med at fortælle om slottet, området og forslag til gåtur.
Vi glæder os til at komme igen en anden gang!
Helt fantastisk hotel
Helt fantastisk hotel. Personalet er indbegrebet af service. Smilende og imødekommende. Maden er også rigtig god, og der er lidt for alle. Kan varmt anbefale dette sted.

Reply from Store Kro
Øv. men point for beliggenheden og den dejlige slotspark
Ville rigtig gerne have givet flere stjerner..... Har sundret min oplevelse, man kan ikke give flere. En stjerne for hovedretten, og en stjerne for desserten. Der var rod ved ankomsten, de kunne ikke finde vores nøgle til vores Junior suite. Da vi kom op på værelset, var det svært at finde grunden til at værelset var en junior suite..... Der manglede i den grad den kvalitet af møblement samt udstyr, som det kræves. Badeværelset var ny renoveret, men i så dårlig en kvalitet, at jeg havde bedt håndværkerne om at lave det om..... Ikke i den standart jeg normalt forbinder med en suite. Vi fik en servering på terrassen midt på dagen. Der var der en ok service. Personalet fejlede ikke noget :-) Til vores middag, var det meget forstyrende, at bestyren havde valgt at spise middag med kone og alle sine børn. De kravlede på væggene, og deres lejetøj flød rundt i møblerne. De løb ind og ud af dørene, så der konstant var gennemtræk. Ikke en professionel opførelse for en vært. Det rørte mig også en del, at personalet betjente bestyren som var han en kunde. Kære venner. Der skal strammes op for at kunne retfærdiggøre jeres priser. Simpelhen alt for dyrt, ifht. den kvalitet der bliver leveret.
Super oplevelse
Havde en fantastisk god 50 års fødselsdag, med 14 af nærmeste familiemedlemmer, med overnatning.
Service, maden, samt opholdet var fantastisk.
Julefrokost på storekro i Fredensborg
Lørdag var min familie til det vi regnede med skulle blive en stor oplevelse (julefrokost) på Storekro i Fredensborg.
Dog oplevede vi et personale som var totalt amatør !
Maden var af så dårlig stand at den nærmest var uspislig, masser af ben i sildene, sej medister, frikadeller som var lavet af ??? med en ulækker smag, musikken som bare var en gang larm med en masse bas, og jeg kunne blive ved. På et tidspunkt troede jeg at vi var med i skjult kamera, for så dårlig mad og personale m.m. på sådan et fint sted, det kunne bare ikke kunne være sandt.