Jeg tog chancen og bestilte 3 plakater, Den Grimme Ælling, Klodshans og Den standhaftige tinsoldat, som jeg tilfældigvis så på jeres hjemmeside. Jeg må sige, at der kom 3 flotte plakater i messing... See more
See what reviewers are saying
Jeg havde desværre en fejl i min første ordre, men jeg må sige, at kundeservice virkelig imponerede mig. De ringede mig efterfølgende op og vi fik rettet fejlen og de sender en ny plakat, som jeg er v... See more
Company replied
Jeg var sent ude - Skrev mandag vedr. Min ordre, da den skulle bruges til en fødselsdagsgave i weekenden, fik svar 30 min efter, og senere var min ordre afsendt! Super god service! Har netop afh... See more
Company replied
De fremsendte billeder ligner de viste på hjemmesiden. Billederne er pakket godt ind, så det minimerer skader i forsendelsen. Vi var så tilfredse med de tre billeder med rammer, som vi modtog, at vi b... See more
Company details
Written by the company
Udforsk H.C. Andersens eventyrlige klassikere og genoplev fortællingerne i et eksklusivt og moderne udtryk. Giv din bolig et eksklusivt udtryk med en flot kombination af vores danske kulturskat moderniseret til nutiden. Hos Story of Andersen finder du moderne plakater, som alle tager afsæt i Hans Christian Andersen og hans inspirerende eventyr og papirklip, som i dag er kendt og elsket verden over.
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Fra bestilling til modtagelse gik der…
Fra bestilling til modtagelse gik der under 1 døgn 😍
Plakaterne er i super lækker kvalitet og der er mange motiver at vælge imellem!
Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller ved jer 🫶
Så skønne og smukke plakater
Så skønne og smukke plakater. Og så kan man kigge på billederne mens yngste barnet får læst historiens op. Både børn og voksne er vilde med billederne. Vi har har den grimme ælling, tinsoldater og nattergalen, og det er ikke utænkeligt at der kommer flere til
Hc Andersen plakater ❤️
Det er helt igennem nogle smukke plakater og helt igennem en vildt god kvalitet.
Kan kun anbefale med stort ja tak dette firma og deres vare
I får 100% JA.
Super flotte
Super flotte
Jeg er helt vild med de plakater. De er i rigtig god kvalitet og pakning under transporten var god for de kom frem i helt perfekt behold. Mere vil have mere og jeg har en del bare vægge som mangler noget pynt, så der vil blive bestilt flere hjem med tiden.
Har bestilt 3 plakater
Har bestilt 3 plakater, glæder mig til at modtage dem.
Fantastiske plakater og kundeservice
Fantastiske plakater, er super glad for mit køb. Havde et par spørgsmål til kundeservice, som blev besvaret med det samme og de var virkelig hjælpsomme. Jeg vil anbefale alle at købe ved Storyofandersen!
Hurtigt svar retur fra kundeservice…
Fik hurtigt svar retur fra kundeservice på nogle spørgsmål vedr. plakaterne. Derefter hurtig levering. Kan varmt anbefale storyofandersen. :-)
God og hurtig service
Bestilte 3 plakater og fik dem med posten 2 dage efter jeg havde bestilt! Rigtig god kvalitet - præcist som håbet og forventet!
Super flotte plakater i god kvalitet.
Virkelig god kvalitet og hurtig levering
Virkelig god kvalitet og hurtig levering
Hurtig levering og et flot produkt!
Hurtig levering og et flot produkt!
Klar anbefaling herfra
Rigtig god kvalitet og hurtig levering
Rigtig god kvalitet og hurtig levering.
Er super tilfreds!
Fantastisk service og mega nice…
Fantastisk service og mega nice plakater! De er virkelig flotte. Kan kun anbefale dem! 😊💪🏽
Billederne lever fuldt op til…
Billederne lever fuldt op til forventningerne, det er flotte og i fine rammer
Virkelig flotte plakater
Virkelig flotte plakater, der hænger så fint hjemme i stuen. Jeg modtog pakken efter et par dage og de indrammede plakater var i rigtig god kvalitet. Jeg er meget tilfreds
HOLD JER VÆK FRA DEM!
De svare ikke på mails! De kan ikke kontaktes på andet en mail!
De trækker pengene inden varen er sendt!
Deres plakater lever ikke op til dem De har på hjemmesiden! Bestilte Tommelise som på hjemmesiden er en tegnet udgave, men fik en plakat med et rigtigt børne ansigt!
De svare ikke på returnerings meddelelser! Og der er ingen garanti for at få pengene tilbage hvis man sender dem retur!
HOLD JER VÆK FRA DEM!

Reply from Storyofandersen
Køb aldrig hos dem :: Kan under ingen omstændigheder anbefale…
Kan under ingen omstændigheder anbefale at købe plakater hos dette firma.
Synes godt nok det er ærgerligt at de behandler deres kunder sådanne.

Hvis I fortryder jeres køb
OPDATERING 23/03/2024
Så fik jeg endelig i går besked fra Storyofandersen, at mit køb ville blive refunderet i løbet af 4-6 arbejdsdage.
De fik mine købte varer retur for 1 måned siden.
Hvis I fortryder jeres køb, så hører I intet fra sælger :-(
Jeg har nu skrevet 2 mail om at vi har fortrudt købet af 3 plakater (grundet dårlig opløsning af motiv)
Vi hører intet.

Reply from Storyofandersen
Bestilte 3 plakater i mørk træ ramme!
Bestilte 3 plakater i mørk ramme.
De er kommet, men kvaliteten sf 3 plakater med de billigste trærammer, man kan opstøve.
Det er et dyrt foretagende til kr. 2.000,- og ef bestemt ikke et produkt, som er værd at skrive hjem om til de penge.
Hverken plakaterne eller rammerne oser af kvalitet.

Manglede varer
Hej
Har bestil 3 plakater til jul som jeg fint modtager.
Bestiller 3 mere… pengene er trukken…. Men har ingen plakater modtaget…
Har ringet til gls de har intet i mit navn.
Mailet til firmaet vild mange gange uden overhoved det svarer. Sendt besked på messenger ja den er set men hellere ikk et svar der…
Mangler at modtaget et pakkenummer så jeg kan efterlyse den, hvis den er afsendt.