See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Det var super nemt at desgine trøjen og super smart det med at man laver en shop og alle selv bestiller sin trøje. Kunde servicen er fantastisk! Vi fik svar på alle vores spørgsmål og vi fik super hur... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mega god virksomhed, som hjælper dig igennem hele processen. Blot én mail skabte en god og hurtigt kontakt. Efterfølgende har det hele været nemt, jeg har haft kontakt over mail, og besked med Sara f... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det er altid meget stressende at skulle købe noget til en hel klasse og alle vil jo have noget forskelligt, men det har smilo virkelig gjort nemt. Vores klasse fik hjælp af en fantastisk og sød medarb... See more

Rated 4 out of 5 stars

Min klasse og jeg fandt i starten af dette skoleår ud af ,at vi skulle på studietur til Dublin i marts måned, og selvfølgelig var det vigtigste at vi fik nogle lækre studietrøjer. Vi var et par styk... See more

1. Printed Clothing Store

Written by the company

Vi leverer jeres studietrøjer, efterskoletrøjer og firmatøj til de bedste priser og med den hurtigste levering. Jeres studietrøjer leveres indenfor max 10 hverdage, og vores proces er super simpel. Eleverne i klassen kan frit vælge, om de ønsker en t-shirt, sweatshirt eller en hoodie samt betale for den gennem vores individuelle betalingssystem. Vi er stolte af at kunne tilbyde denne løsning, som sikrer jeres klasse fuld fleksibilitet.

4.8

3-star
2-star
1-star

6 dage og så var der studietrøjer på adressen

Min klasse kom i tanke om, vi skulle have studietrøjer få uger før, vi skulle afsted. Jeg tog kontakt til Smilo, og de kunne sagtens hjælpe. Det tog kun 6 dage fra vi havde sendt bestillignen afsted til trøjerne stod på adressen. Kvalitet i top, fremragende kundeservice og brugervenligt bestillingssystem. Kæmpe anbefaling!

September 27, 2022

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse. Jeg bestilte studieturstrøjer til hele min klasse, og det hele virkede upåklageligt. Kundeservice, hurtig hjælp samt levering var i topklasse.
Hjemmesiden er let, smart og meget overskuelig at bestille fra.
Absolut store anbefalinger herfra.

August 24, 2022

Studietrøjer

Vi bestilte et hold studietrøjer lidt presset på tid
Jeg ringede til Sebastian i kundeservice som var virkelig sød og imødekommende, og gjorde at man var tryk fra start til slut.
Trøjerne kom 2 dage tidligere end ventet - vi er meget glade.
Det er nemt på hjemmesiden at følge processen, hvilket er super rart!

August 24, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Køb studietrøjer fra smilo!

Fuldstændig upåklagelig oplevelse. Min gymnasieklasse og jeg bestilte trøjer til vores studietur og var ude lidt i sidste øjeblik. Kundeservice var MEGET behjælpelig og så er jeg fan af at man får sin egen shop så en enkelt person ikke skal lægge ud for hele ordren. Nu hvor vi hurtigt har fået trøjerne er de super flotte og i lækker kvalitet.

April 21, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk til bestilling af studietrøjer!

Fantastisk hjemmeside til bestilling af studietrøjer af god kvalitet. Fantastisk vejledning til hvordan man skal gøre, for at opnå det bedste resultat af design. God og brugervenlig hjemmeside til bestilling. God kundeservice, og hurtig ekspedering.

April 17, 2022

Mega god virksomhed

Mega god virksomhed. Min klasse og jeg bestilte studietrøjer derfra 2 uger før, vi skulle afsted. Vi var lidt bekymret ift., om trøjerne ville nå at komme. Der var mega god kundeservice og trods komplikationer kom trøjerne frem 8 dage efter bestillingen. Alle er vildt tilfredse med trøjerne. Kæmpe anbefaling:)

March 22, 2022

Skide god kundeservice

Bestilte studietrøjer til min gymnasieklasse og jeg, og alt var i allerfineste orden. Og også med en helt i top kundeservice, som svarede på vores spørgsmål indenfor meget kort tid, og var meget hjælpsomme. Kæmpe anbefaling herfra!

March 6, 2022

Kundeservice

Min gymnasieklasse har for nylig bestilt studietrøjer hjem, da de ankom var der en fejli i trykket samt samtlige trøjer i den forkerte størrelse.
Vi meldte problemet til frimaet og fik den bedste hjælp! Kundeservice er ekstremt hjælpsomme og vi fik alle trøjer rettet gratis! Tommel op herfra 😄

February 9, 2022

Virkelig et godt valg!

Virkelig et godt valg, hvis man skal have lavet studietrøjer. Systemet virker så godt, og jeg har selv været meget glad for, at jeg ikke har skullet ligge noget ud for klassen - alle har betalt for sig selv direkte på siden, og jeg har stadig haft overblik over, hvem der har betalt hvad. Der var lige lidt bøvl med fragten, men vi fik løst det sammen, og det var tydeligt at de havde rigtig godt styr på, hvad de laver. Desuden er kvaliteten så lækker, og de er endda ikke særlig dyre. Hvis i er i tvivl, skal i helt sikkert vælge Smilo!! :)

January 11, 2022

Fremragende service!

Hele processen var enormt nem at have med at gøre. Der var ingen vanskeligheder og vi fik alle vores trøjer som var af høj kvalitet før det aftalte tidspunkt. 10/10 service og jeg vil klart anbefale Smilo fremover.

November 17, 2021

Fantastisk oplevelse hos smilo.dk

God handel, nem kommunikation og hurtig levering. Alt er koordineret og det hele er i orden.
Vi/ klassen er meget glad for at vælge smilo, og rigtig glade for at få nogle mega fede studietrøjer til en god pris!
Kh Ava

September 15, 2021

Kan kun anbefales

Jeg bestilte studietrøjer til min klasse og det kan kun anbefales. Hjemmesiden var nem at finde ud af og servicen er super god. Trøjerne er i god kvalitet og trykket er placeret virkelig flot. Trøjerne kom også efter de lovede 8 dage. Alt i alt en super oplevelse.

September 9, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og god service efter reklamation

Vi købte to hoodies. En til hver af mine tvillingepiger. Lækker blød kvalitet og flot trøje. På den ene trøje var trykket på ryggen helt plant og blødt at røre ved, på den anden sad trykket løst i den ene side og bogstaverne faldt efter første brug.
Vi kontaktede smilo på mail og 10 min. Efter bad de om billeder af trykket. Kort tid efter skrev smilo, at de havde sat en ny trøje i trykken. Vi har nu en uge efter modtaget en ny trøje med tryk der er blødt at røre. Den bedste og hurtigste service vi har oplevet! Kæmpe anbefaling herfra.
I øvrigt var det den eneste trøje med fejl ud af 60 trøjer. Så vi var bare uheldige

June 27, 2021

Lækker service

Jeg besluttede mig en time før bestillingen skulle vlre afsendt at jeg ville ha en helt anden model og farve, så jeg gik ind på side og skrev og spurgte om det var en mulighed. Og bum under fem minutter senere var det done.

May 2, 2021

Kan klart anbefales

Virkelig god kundeservice! Meget lækre trøjer, kvaliteten er i top. Alt var som det skulle være:) Vi er meget glade for bestillingen hos Smilo!

February 1, 2021
Rated 4 out of 5 stars

Manglende billede af flsg

Hej
Jeg er en studerende og skal til at bestille studietrøje til mig selv, men kunne ikke undgå at ligge mærke til at flag som etiopien ikke vises på nogle af billederne også selvom det står som en mulighed.

December 7, 2020

Nemt og smart koncept

Nemt og smart koncept. Svarer hurtigt og på alle spørgsmål. Super venlig kundeservice og MEGA flotte trøjer. Kan klart anbefales!😁

September 16, 2020

Take a closer look