Smilo.dk Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Det var super nemt at desgine trøjen og super smart det med at man laver en shop og alle selv bestiller sin trøje. Kunde servicen er fantastisk! Vi fik svar på alle vores spørgsmål og vi fik super hur... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mega god virksomhed, som hjælper dig igennem hele processen. Blot én mail skabte en god og hurtigt kontakt. Efterfølgende har det hele været nemt, jeg har haft kontakt over mail, og besked med Sara f... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det er altid meget stressende at skulle købe noget til en hel klasse og alle vil jo have noget forskelligt, men det har smilo virkelig gjort nemt. Vores klasse fik hjælp af en fantastisk og sød medarb... See more

Rated 4 out of 5 stars

1. Printed Clothing Store

Written by the company

Vi leverer jeres studietrøjer, efterskoletrøjer og firmatøj til de bedste priser og med den hurtigste levering. Jeres studietrøjer leveres indenfor max 10 hverdage, og vores proces er super simpel. Eleverne i klassen kan frit vælge, om de ønsker en t-shirt, sweatshirt eller en hoodie samt betale for den gennem vores individuelle betalingssystem. Vi er stolte af at kunne tilbyde denne løsning, som sikrer jeres klasse fuld fleksibilitet.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

11 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

De lækreste trøjer til prisen!

Min klasse og jeg fandt i starten af dette skoleår ud af ,at vi skulle på studietur til Dublin i marts måned, og selvfølgelig var det vigtigste at vi fik nogle lækre studietrøjer. Vi var et par stykker der satte os ned for at vælge et firma og efter at have været inde og besøge Studietrøje.dk og se de trøjer de tilbød ,blev vi hurtigt enige om at det skulle være dem. Efter lidt bøvl med vores tegning, fik vi endelig sendt vores bestilling afsted, og 1½ uge efter pengene var modtaget stod der en stor pakke klar til os på gymnasiet. Der var ingen fejl i bestillingerne og alle var super tilfredse med de fine trøjer. Trods en smule bøvl med vores tegning kan jeg varmt anbefale studietrøje.dk. De er super hjælpsomme, er klar til at svare på spørgsmål når som helst og trøjerne er af lækker kvalitet trods de overraskende lave priser! :-)

Maria 2.v Gribskov Gymnasium

Rated 5 out of 5 stars

Perfekte studietrøjer til en god pris

Hvis du er ude og lede efter studietrøjer til din klasse, så kan jeg stærkt anbefale sudietrøje.dk! Det er rigtig nemt at bestille trøjerne og der er et bredt udvalg af farver, modeller og størrelser. Trøjerne er virkelig god kvalitet og man får dem for næsten ingen penge. Trykket er flot og holder godt i vask. selve Leveringen går hurtigt og det er klart et plus hvis man er lidt sent ude, som vi var. Repræsentanterne for studietrøje.dk er meget søde og hjælpsomme. Det har været en stor fornøjelse at bestille studietrøjer gennem studietrøje.dk! :-)

Perfekt.

Kære Studietrøje.dk,
Jeg har aldrig oplevet så god service og kommunikation før.
Jeg kan virkelig varmt anbefale Studietrøje.dk til alle.
Priserne er billige i forhold til konkurrenter,
men trøjerne er i høj grad præget af kvalitet og
billedtrykket er helt særdeles også i fantastisk kvali!
2.E fra Rungsted Gymnasium takker jer for
de helt fantastiske trøjer, som også ankom i god tid.

Speciel tak til Zacharias Legarth, den venligste studietrøje kontakperson hidtil!

En god oplevelse!

Helt klart noget der kan anbefales!
Super god service og hurtige svar pr. mail.
Derudover er der rigtig god tålmodighed hos firmaet, når man som klasse repræsentant ikke kan få skrabet alle pengene sammen til den tid, som man havde regnet med. Er der fejl eller misforståelser undervejs er de gode til at forklare tingene igen og på en endnu mere pædagogisk måde en først.
Derudover er trøjerne i super lækker kvalitet og prisen endnu bedre!

January 16, 2014

Alt foregik perfekt

De var fantastiske, og allerede ved første opkald og forsøg på kontakt, fik man tilkoblet én enkelt fast arbejder. Det var fantastisk ikke at skulle genforklare sig hver gang man tog kontakt, men at man kunne fører personlig samtale, med en sælger man følte sig tryg ved. Systemet til bestilling er let og problemfrit, og produktet blev leveret præcis som ønsket.
Der var bogstavelig talt intet at sætte en finger på.

December 8, 2013

Perfekt!

Vi havde kun 14 dage inden vi skulle afsted på studietur og manglede studietrøjer.
Vi havde været i kontakt med andre hjemmesider som lavede studietrøjer, men Studietrøjer.dk er den bedste! Perfekt service, hurtig levering og ikke mindst fede studietrøjer!
Kan helt klart anbefale denne hjemmeside til andre som lige står og mangler studietrøjer :)

Hilsen KPG

November 14, 2013

Venligt, effektivt og nemt

Vi skulle bruge studietrøjer til vores klasse og det skulle gå lidt hurtigt!
Da vi gik ind på studietrøje.dk kom vi i kontakt med en venligt person som hjalp os igennem hele processen.
Der gik under en uge fra vi sendte vores tryk, til vi havde trøjerne og vi fik kyndig og venlig vejledning til alt hvad der kunne være af spørgsmål, hele vejen igennem.
De trøjer vi har fået er i super lækker kvalitet! Kan virkelig anbefale deres Barcelona model!

November 9, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Har ikke oplevet noget bedre!

Først vil jeg sige mange tak for det fantastiske samarbejde, det har været sjovt og hyggeligt. I er det fedeste studietrøjefirma nogensinde, billigt, hurtigt og med nul problemer. Vi afleverede et design, og straks svarede i med hvordan det ville se ud. Vi var tilfredse :) Så kom i med en faktura. Så snart vi havde betalt den fik vi besked om at trøjerne var bestilt. Der gik ikke mere en 5 arbejdsdage så blev de færdigtrykte trøjer leveret alt var på plads ingen trykfejl, alle var tilfredse. Det har været super fedt! Ha' en god dag ;)

November 5, 2013
Rated 5 out of 5 stars

De lækreste studietrøjer og en rigtig god service !

Jeg kan da kun anbefale studietrøje.dk !! Det er et super godt sted at købe studietrøjer da både service, kvalitet, pris og levering er i top ! Ud over det er der nogle rigtig søde mennesker bag, der næsten lige meget hvilket spørgsmål du stiller, hurtigst muligt finder en løsning på det hele !
Super super god betjening, og hvis man er lidt sent ude kan man stadig nå det hos studietrøje.dk.
Trykket på trøjerne er også rigtig fint, og skulle der ske en fejl, er dette fikset nærmest selv samme dag ! :)
Jeg vil altså med glæde anbefale studietrøje.dk til alle, der skal have studietrøjer !

October 6, 2013

Hurtig og god betjening

Jeg kom lidt sent ud, men fik at vide, at det ikke var et problem. De fik pengene om mandagen, og jeg havde trøjerne, til uddeling i klassen fredag! Det er virkelig en lækker trøje vi har fået! Søde medarbejdere der ville gøre alt for at få dem færdige til tiden, og jeg kan kun anbefale, at man skal købe studietrøjer på studietrøje.dk :-)

October 2, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk god og personlig service

Jeg (dvs. min klasse og jeg) var virkelig sent ude mht. at finde studietrøjer, men jeg havde fået at vide noget om at jeg skulle bestille hos studietrøjer.dk, da de var gode. Det viste sig også at være rigtigt. Jeg ringede derind, en uge og to dage inden vi skulle rejse, jeg fik fat i en sød medarbejder, som fandt ud af en løsning, hvor jeg øverførte penge med det samme, fandt størrelser og tryk inden to dage, og så bestilte de trøjer hjem. Trøjerne blev sendt til skolen to dage inden vi rejste. Det var fantastisk hurtig og effektiv service, sjældent personligt og venligt.
Trøjerne er gode, bløde, varme, kønne - ligesom de skulle være. Ingen fejl i leverancen. Kan helt klart anbefales!

September 30, 2013

Hurtige, effektive, god service

Vi var i tidspres med vores bestilling af studietrøjer, da vi havde glemt alt om det. Jeg skrev til Studietrøje.dk ca. halvanden uge, inden vi skulle bruge dem. Vi fik dem til den tid vi var blevet lovet, og i den kvalitet vi havde forventet. Jeg kan klart anbefale Studietrøje.dk! God kvalitet, god service, effektive og flinke ansatte!

September 29, 2013

Absolut perfektion

Jeg kontaktede studietrøje.dk omkring to uger før min klasse skulle afsted på 3.g studietur. Det er meget sent at være ude, men fantastisk imødekommende og klar kommunikation med partner Zacharias Legarth gjorde det muligt at få alt på plads uden et eneste problem på vejen, lige fra generelle spørgsmål til sidste-øjebliks rettelser i bestillingen. Vi modtog studietrøjerne præcis som planlagt, og trøjerne er top kvalitet, fantastisk bløde, til en usædvanligt god pris, så selv en 3.g-klasse har råd. Det kan 100% sikkert betale sig at vælge studietrøje.dk. :)

September 21, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Super service og de fedeste troejer:)

Vil klart anbefale dette firma, det funker bare!
Har slet ikke noget at klage over, servicen er i top.
Vi fik troejerne praecis som vi ville have dem og de blev leveret til tiden.

Har nu haft min troeje et par maaneder, og den er stadig lige saa laekker som da jeg fik den.
Bloedheden, farven og trykket holder 100%

Ingen -minusser- herfra
Mvh. En meget tilfreds kunde som, helt klart bruger dette firma naeste gang der skal bestilles troejer:D (y)

September 1, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Super kundeservice og nemt at bruge!

Til den store, årlige musical, skulle vi bruge et stort antal trøjer i mange forskellige størrelser og farver, hvilket før i tiden har været problematisk for mange firmaer at trykke, da der ofte opstod fejlleveringer og generel forvirring. Studietrøje.dk leverede til gengæld netop dét vi ønskede og var super lette at tale med! Kundeservicen var i top; firmaet var let at komme i kontakt med og vi fik uden problemer skræddersyet den bestilling som vi ønskede! Oven i dette var der ingen fejltryk, prisen var optimal og trøjen så netop sådan ud som vi forventede.

August 27, 2013

Take a closer look