See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mickey hjælper mig videre på min rejse til Australien for at læse en kandidat på University of the Sunshine Coast. Han har virkelig gjort en ellers lidt uoverskuelig proces meget gennemsigtig. Han sva... See more

Company details

1. Educational Consultant

Written by the company

Studysea er officiel repræsentant i Danmark for en række anerkendte udenlandske universiteter og tilbyder gratis vejledning og ansøgningshjælp til disse universiteter.

4.9

3-star
2-star
1-star

10/10 oplevelse

10/10 oplevelse! Jeg har fået hjælp hele vejen igennem forløbet/ansøgningsprocessen og med meget hurtigt svar på alle mine diverse spørgsmål. Der blev fuldt op på mig efter studiestart, og jeg har hele tiden oplevet, at jeg kunne stille spørgsmål selv efter afsluttet "forløb" hos Studysea. Jeg var sent ude om at ansøge, men Mickey gav mig en ro og håndterede al det praktiske for mig, så det lykkedes i sidste ende. Jeg var helt sikkert ikke kommet afsted uden jeres hjælp og overblik :-)

July 21, 2025

Reply from Studysea

Hej Sabrina, tusind tusind tak for at give dig tid til at anmelde os og for de pæne ord. Vi er meget glade for du har haft en god oplevelse og at du har valgt at søge dit studieophold via Studysea. Tak for samarbejdet og held og lykke fremover. Bedste hilsner, Mickey

Rated 5 out of 5 stars

Stor tak til Studysea for hjælp og…

Stor tak til Studysea for hjælp og guidance ved mit semester i Sydney, som del af min uddannelse på Aarhus Universitet. Jeg kan på det varmeste anbefale Studysea da de gør det nemt og overskueligt at komme afsted som freemover. Mickey var hurtig til at svare og koordinere al ting med universitetet og det var bare en god oplevelse!

November 15, 2025

Reply from Studysea

Tusind tak Klara for at lade os hjælpe med din udveksling (study abroad) til Sydney. Vi er glade for at høre at det var en god oplevelse. Held og lykke fremover og tak fordi du valgte Studysea. De bedste hilsner, Mickey

Nemt og overskueligt med Studysea

Jeg har søgt gennem Studysea til mit udvekslingsophold i Sydkorea, og hele processen har været super nem og overskuelig. Jeg følte virkelig, at jeg fik god hjælp af Mickey, som altid var klar til at svare på spørgsmål og rådgive mig hele vejen igennem. Det gav en stor tryghed både inden afrejse og også efter jeg er kommet herover. Jeg kan varmt anbefale Studysea til andre der skal på udveksling på deres kandidat.

October 3, 2025

Reply from Studysea

Hej Kathy, tusind tak for at give dig tid til at anmelde Studysea. Vi er meget glade for at høre at du har været tilfreds og takker fordi du valgte Studysea til dit udvekslingsophold. De bedste hilsner, Mickey

Kan klart anbefales

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, ville jeg glædeligt gøre det. StudySea har hjulpet mig hele vejen igennem med at søge en hel kandidat i England. Hver gang jeg har haft de mindste problemer eller spørgsmål, så har Mickey stået klar til at hjælpe. Det kan klart anbefales at søge bachelor, kandidat og studieophold igennem StudySea. Jeg har ingen dårlige ting at sige 😄

September 12, 2025

Reply from Studysea

Hej Camilla, mange tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os du har været tilfreds og vi takker ligeledes for et godt samarbejde. Jeg håber du får en fantastisk oplevelse og et godt uddannelsesforløb på din kandidat i England. De bedste hilsner, Mickey.

Rated 5 out of 5 stars

Studysea var en kæmpe hjælp og…

Studysea var en kæmpe hjælp og afgørende for min udveksling i Sydney og jeg kan kun på det varmeste anbefale dem. Mickey guidede mig med alt fra at finde universitet og fag, til ansøgning, forhåndsmerit, udlandsstipendiet, legatsøgning, visum, bolig, forsikring og alt det som man skal igennem når man vil på udveksling. Det var rart og trygt at have nogen med på sidelinjen. Kan varmt anbefale Studysea hvis du overvejer at søge udveksling udenom dit eget universitet.

June 1, 2025

Reply from Studysea

Tusind tak Anna for din dejlige anbefaling! Det glæder mig at du har været tilfreds med vores vejledning og service vedr. dit ophold i Sydney. De bedste hilsner, Mickey og Studysea-teamet

Varm anbefaling af Studysea

En stor tak til Studysea og især Mickey for den fantastiske hjælp i forbindelse med mit ophold på UAB i Barcelona her til efteråret. Hele processen har været utrolig enkel og overskuelig – fra ansøgning og valg af fag til forhåndsmerit og alt andet derimellem. Mickey har altid været hurtig til at svare og super forstående, hvilket gjorde forskellen for mig.

Jeg kan kun varmt anbefale Studysea til alle, der overvejer et udlandsophold!

August 21, 2025

Reply from Studysea

Hej Jakob, mange tak for din dejlige anbefaling. Det glæder mig du har været tilfreds og jeg er sikker på du kommer til at få et fantastisk semester på UAB Barcelona. Rigtig god tur! Bedste hilsner, Mickey

Rated 5 out of 5 stars

Enormt hjælpsom og professionel service

Jeg søgte ind på Berkeley College i NYC gennem Studysea for at tage 5. semester af min uddannelse fra CBS.

Allerede fra starten var Mickey utrolig hjælpsom med at svare på spørgsmål - også inden jeg overhovedet havde besluttet mig for, at jeg ville søge gennem Studysea. Han gav mig et hav af relevante informationer og gjorde ansøgningsprocessen både overskuelig og tryg, da jeg besluttede, at det var her, jeg ville studere.

Undervejs opstod der problemer med min visumansøgningen, da USA skærpede kravene for godkendelse og ventetiden blev længere, men hele vejen igennem var Mickey en kæmpe hjælp.
Han svarede altid hurtigt og grundigt på mails og trak på sin erfaring med de typiske behandlingstider fra CBS, hvilket gjorde hele optagelsesprocessen meget lettere

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Studysea og Mickey, som virkelig gjorde en forskel i mit forløb.

August 19, 2025

Reply from Studysea

Hej Laura, tusind tak for din dejlige og detaljerede anmeldelse. Vi er glade for din anbefaling og takker for samarbejdet. Jeg ønsker dig et fantastisk ophold i New York på Berkeley College! De bedste hilsner, Mickey

Fantastisk

Fantastisk hjælpsomme og særdeles dygtige. Jeg følte mig i trygge hænder under hele processen.

September 1, 2024

Reply from Studysea

Tusinde tak Jan, for din pæne anmeldelse. Vi er glade for du har været tilfreds med vores service og studievejledning! De bedste hilsner, Mickey

Rated 5 out of 5 stars

Intet mindre end fantastisk!

Intet mindre end fantastisk!

Altid klar til at besvare dine spørgsmål, tager altid telefonen og generelt ekstremt god service!

Jeg havde ikke kommet afsted hvis ikke det var for Mickey og studysea..

July 1, 2025

Reply from Studysea

Tusind tak Elias for din anmeldelse! Vi er glade for at hjælpe dig til udlandet mod nye eventyr og ønsker dig det bedste for dit ophold og studier. De bedste hilsner fra Mickey og Studysea-teamet

Rated 5 out of 5 stars

Tak for hjælp med udveksling på UAB…

Tak for hjælp med udveksling på UAB Barcelona! Det har bare været snorlige hele vejen igennem med hjælp til alt fra ansøgning, fag, forhåndsmerit, legater, udlandsstipendium osv. Kan varmt anbefale Studysea!

August 6, 2025

Reply from Studysea

Tusind tak Emil for de pæne ord og din anbefaling af vores vejledning vedr. study abroad på UAB Barcelona! De bedste hilsner, Mickey

Rated 5 out of 5 stars

Super rådgivning hele vejen igennem

Kæmpe anbefaling herfra!
Fantastisk hjælp gennem hele forløbet. Mickey hjalp mig med at finde den perfekte uddannelse i udlandet, og jeg endte med at tage hele min kandidat hernede. Fed oplevelse.

July 31, 2025

Reply from Studysea

Tusind tak Emil for din anbefaling af vores rådgivning! Jeg ønsker dig det bedste med kandidaten og håber du får en masse gode oplevelser undervejs! Bedste hilsner, Mickey

Skridtet til udlandet

Mickey og Studysea har hjulpet mig med at opnå min drøm, om et 2 årigt udenlandsophold i Australien. Min proces har været mere kompliceret, grundet min erhvervsorienteret uddannelsesbaggrund, men Mickey har hele vejen igennem, været det bedst tænkelige forbindelsesled til Macquarie University, i Sydney og fik det hele til at lykkes.

Mickey fremstår professionel, imødekommende og tryghedsskabende. Mickey anbefaldede også muligheder for legatansøgninger, hvilket allerede nu, har givet et meget positivt afkast.

Studysea faciliterer også relationer til andre studerende i samme område, hvilket for mig har givet endnu mere tryghed på rejsen.

Jeg vil varmt anbefale Studysea til alle der drømmer om et udenlandsophold, i trygge og gode hænder.

July 10, 2025

Reply from Studysea

Hej Tina, mange tak for din dejlige anbefaling og for det gode samarbejde igennem forløbet. Det bliver et spændende eventyr du skal på og jeg ønsker dig det bedste for din videre uddannelse på Macquarie i Sydney. De bedste hilsner, Mickey

Jeg kan varmt anbefale Studysea

Jeg kan varmt anbefale Studysea. De hjælp mig lige fra at finde ud af hvor i verden og hvilke uddannelser der kunne matche mine ønsker. Samtidig gav de god støtte og hjælp hele vejen igennem ansøgningsprocessen og frem til studiestart. Det er meget trygt at have dem med på rejsen, som ellers kan virke uoverskueligt, og der er rigeligt med andre ting at gøre iforbindelse med flytning til et andet land, som vi gjorde.
Spring ud i det!

January 13, 2025

Reply from Studysea

Tusind tak Theresa for anbefalingen og for tilliden til at lade Studysea guide dig igennem vejledning- og ansøgningsforløbet. Jeg er glad for du er tilfreds og ønsker dig alt det bedste med dit ophold, uddannelse og fremtidige karriere. De bedste hilsner, Mickey

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan ikke anbefale Studysea og især Mickey nok!

Min oprindelige plan var at tage til USA for at studere, og hele processen var utrolig nem og behagelig takket være Mickeys professionelle og engagerede hjælp. Han guidede mig trygt gennem det hele, og jeg følte mig i gode hænder fra start.

Men grundet de nuværende geopolitiske situationer i USA valgte jeg mindre end en uge siden at ændre kurs og søge ind på Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Spanien i stedet. På ikke mere end 4 dage var jeg optaget, og allerede på 5. dagen var mine fag blevet godkendt.

Mickey er en fantastisk person altid venlig, imødekommende og klar til at hjælpe, selv når man skriver klokken 22 om aftenen, lige efter han er kommet hjem fra en lang cykeltur (undskyld Mickey 😅). Man mærker virkelig, at han brænder for at hjælpe studerende og elsker at se dem komme rundt om i verden.

Hvis du søger nogen, der følger dig hele vejen, svarer tålmodigt på alle dine (også lidt mærkelige) spørgsmål, og altid har tid til dig. Så råder jeg dig til at vælge Studysea.
Jeg giver mine absolut varmeste anbefalinger!

Tusind tak for al jeres hjælp

July 1, 2025

Reply from Studysea

Hej Mathias, tusind tak for din dejlige anbefaling. Du skal bestemt ikke undskylde! Jeg er glad for vi fik alt på plads her på falderebet og takker for samarbejdet igennem forløbet. Jeg er sikker på at UAB og Barcelona bliver en fantastisk oplevelse for dig. Rigtig god sommer, rejse og studieophold! De bedste hilsner, Mickey

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Kan klart anbefales!

June 27, 2025

Reply from Studysea

Tusind tak Arthur for din anmeldelse og for at have søgt via Studysea! De bedste hilsner, Mickey

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk hjælp til studier i udlandet med Studysea

Jeg brugte Studysea til at hjælpe mig med at komme til Australien for at læse en kandidatuddannelse. Mickey tog sig tid fra starten til at indsnævre mine uddannelsesmuligheder og interesser, og han hjalp mig hele vejen med at sende alle nødvendige dokumenter til universitetet samt at søge om SU-godkendelse hos staten.

Han startede med at invitere mig til et Teams-møde for at lære mere om mine ønsker for studiet og for at give sparring omkring alternative muligheder.

Studysea stod for al kontakt med universitetet og stillede ressourcer til rådighed i forbindelse med legatsøgning samt informationsmøder om forberedelse inden afrejse.

Hjælpen var yderst professionel, med utrolig kort svartid gennem hele processen og udførlige svar hele vejen igennem.

Hjemmesiden er meget intuitiv og giver et godt overblik over, hvor man kan studere, både baseret på land, universitet og interesseområde.

Jeg er meget glad for, at jeg ved et tilfælde faldt over Studysea, og jeg vil opfordre alle, der overvejer at tage til udlandet for at studere, til at gøre brug af Studysea.

June 26, 2025

Reply from Studysea

Hej Mads, tusind tak for din pæne anmeldelse vedr. kandidat i Australien. Vi er glade for du har været tilfreds og takker ligeledes for samarbejdet i forløbet. De bedste hilsner, Mickey

Rated 5 out of 5 stars

Helt fantastisk og uundværlig hjælp

Helt fantastisk og uundværlig hjælp. Med Mickeys hjælp kom min kæreste og jeg begge ind på University of the Sunshine Coast i Australien - han som udveksling på maskinermester uddannelsen og jeg på Master in Business Management.
StudySea var altid nemme at få kontakt til, og hjælpe med alverdens spørgsmål som opstår ved sådan en udlandsophold.

June 19, 2025

Hej Julie

Tusinde tak fordi du gav der tid til at skrive denne anbefaling. Jeg er meget glad for at have hjulpet jer afsted til UniSC og håber virkelig at I nyder det dernede.

De bedste hilsener,
Mickey og Studysea teamet

Rated 5 out of 5 stars

Havde fornøjelsen af at få hjælp til…

Havde fornøjelsen af at få hjælp til mit J1 Visum af Mickey fra StudySea, og det var en sand fornøjelse. Meget servicemindet, og super vedholdende.

Kan varmt anbefale StudySea!

May 8, 2025

Reply from Studysea

Hej Jonas, mange tak for anbefalingen og for samarbejdet i forløbet. Jeg er meget glad for din anbefaling og ønsker dig et rigtig godt ophold i USA! De bedste hilsner, Mickey

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en rigtig god oplevelse med…

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Studysea i forbindelse med at finde det rette universitet til min kandidatuddannelse. De lyttede til mine ønsker og behov, og hjalp mig hele vejen – lige fra vejledning til kontakt med universiteter og assistance med ansøgninger. Det gjorde processen både overskuelig og tryg. Jeg kan kun anbefale Studysea til andre, der overvejer at studere i udlandet.

Selvom jeg valgte at ikke tage imod min velkomst i Cypern dennegang, er jeg stadig i kontakt med studysea og de har tilbudt at hjælpe mig hvis jeg vil søge igen. De hjælper dig til målstregen!

June 3, 2025

Reply from Studysea

Tusind tak Jónas for din anmeldelse og anbefaling. Du skal altid være velkommen til at tage fat i os, skulle en kandidat i udlandet blive relevant igen i fremtiden. De bedste hilsner, Mickey.

Take a closer look