EDU Danmark Reviews 50

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk hjælp hele vejen igennem. EDU har virkelig været drivkraften og årsagen til at jeg kunne komme afsted på udveksling

1. Educational Consultant
  2. Foreign Exchange Students Organization
  3. Private University
  4. Public University
  5. Student Career Counseling Office
  6. Tour Operator

Written by the company

EDU Danmark formidler kontakt mellem danske studerende og anerkendte udenlandske universiteter.

4.7

3-star
2-star
1-star

God vejledning

EDU Danmark hjalp mig med at komme til Australien og læse. Super god og venlig service.

November 14, 2025

Hej Jens
Tak for din positive anmeldelse og tak fordi du valgte EDU til at hjælpe dig på studieophold i Sydney. Fortsat godt ophold!
Cecilie

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende støtte hele vejen igennem

Min oplevelse med EDU Danmark har været helt fantastisk. Fra allerførste samtale følte jeg mig tryg og godt guidet, og hele processen med at komme på udveksling blev meget mere overskuelig. Jeg har især sat pris på, at jeg altid kunne få hurtige og klare svar, og at jeg blev mødt af en virkelig varm og imødekommende tone.

Det gjorde en kæmpe forskel, at de tog sig tid til at forstå mine ønsker og spørgsmål, og jeg følte aldrig, at jeg stod alene i processen. Deres vejledning har gjort min udveksling langt mere rolig og spændende, og jeg ville helt klart anbefale dem til andre studerende.

November 14, 2025

Kære Nanna,
Tusind tak for din fine anmeldelse og søde ord. 😊
Det er dejligt at høre, at du har været så glad for vores hjælp til at komme på studieophold i Sydney.
Håber at du nyder dit semester på University of Sydney – nyd resten af tiden Down Under.
Bedste hilsner,

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk hjælp hele vejen igennem

November 13, 2025

Hej Tore
Mange tak for din positive anmeldelse. Dejligt at vi kunne hjælpe dig til Barcelona.
Cecilie

Rated 5 out of 5 stars

Alt den hjælp man skal bruge

Alt den hjælp man skal bruge. Det for mand! GRATIS

December 12, 2024

Hej Simon

Tak for din feedback på vores hjælp til dit studieophold i Australien. Håber du havde et fantastisk semester på University of Queensland!

Bedste hilsner fra din EDU-vejleder,

Rated 4 out of 5 stars

Processen blev nemmere

De hjalp mig med, at gøre en ellers kompliceret og forvirrende proces nemmere.

August 19, 2024

Hej Anna Emilie

Jeg er glad for at vi kunne hjælpe dig med at gøre hele ansøgningsprocessen nemmere. Jeg håber du har haft et godt semester i USA.

Bedste hilsner fra

Rated 5 out of 5 stars

EDU gjorde alting så nemt

EDU gjorde alting så nemt for mig. Det eneste, jeg skulle gøre, var at vælge et universitet og sende mine papirer, så tog de sig af resten. Alle de medarbejdere jeg har talt med har været søde, nemme at snakke med og effektive. Det har virkelig været en god oplevelse.

December 6, 2024

Kære Laura

Mange tak for din feedback.

Det er dejligt at høre, at det var en god oplevelse for dig at bruge EDU’s hjælp.

Det var en fornøjelse at hjælpe dig godt igennem processen, og jeg håber, at du har haft et rigtig godt semester i Brighton på University of Sussex! 😊

Udveksling i Kina

Jeg har benyttet mig af EDU's hjælp til at tage på udveksling et semester i Kina på universitet “University of Nottingham Ningbo China”. Jeg kan med glæde anbefale EDU’s vejledere for deres hjælp, da (uden dem) havde denne mulighed ikke været realiseret. Det kræver et enormt arbejde samt planlægning, hvilket for en studerende uden kendskab til det asiatiske uddannelsessytem kan have svært med at navigere. Vejlederne har været super hjælpsomme, informative, fleksible, talerør i mellem universitet og jeg.

Hos EDU får du adgang til vejledere med ekspertise inden for visse geografiske områder. EDU’s selektion af universiteter er velkendte universiteter, hvilket i min situation har været fordelagtigt eftersom mit universitet har godkendt udvekslingsopholdet.

September 1, 2024

Kære Asmaa

Tusind tak for de fine ord, du giver EDU med på vejen!

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft et godt studieophold University of Nottingham Ningbo i Kina – det er vi glade for! 😊
Og dejligt at du har været glad for vores hjælp igennem processen.

Det har været en fornøjelse at kunne hjælpe dig med at realisere din drøm om et udlandsophold.

Hjælp til udveksling i Australien

Jeg har benyttet mig af EDU's hjælp til at tage på udveksling et semester i Australien. Jeg kan varmt anbefale EDU's hjælp til en hver som drømmer om at tage på udveksling. Det er har været en enorm stor hjælp, da det kan være en stor opgave at planlægge et udvekslingsophold på egen hånd. Hos EDU får du tilknyttet en vejleder som hjælper til undervejs og derudover er der meget information at hente fra deres hjemmeside.

Udover dette har EDU samarbejde med mange spændende universiteter som ikke var mulige at søge ind på via mit eget universitet. Dette er værd at overveje før du søger ind gennem en fast aftale med dit universitet herhjemme.

February 26, 2024

Hej Simon
Tak fordi du valgte EDU til at hjælpe dit med dit studieophold i Australien. Vi er glade for, at vores hjælp og dit ophold levede op til forventningerne.
EDU's vejledere

Ville gør det igen

Stephanie, som hjalp mig med mit ophold i Kuching, Malaysia var super hurtig med at vende tilbage på mails og give meget detaljerede svar. Der var rigtig mange hjælpværktøjer, som gjorde processen meget nemmere, vil klart anbefale EDU til andre der søger at studere i udlandet :-)

June 4, 2022

Hej Sasha
Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe dig godt afsted til Kuching og håber du havde et godt semester.
Vi er rigtig glade for at høre, at du vil anbefale andre at søge afsted igennem EDU 🙌🏻
Bedste hilsner,

10/10 for enestående vejledning og hjælp med visum

EDU har givet utrolig god vejledning og support da jeg skulle på udveksling i Malaysia for 9 måneder siden. Jeg er 100% sikker på at jeg ikke var kommet på udlandsophold uden deres hjælp til ansøgning/visum og deres samarbejde med de udenlandske universiteter. Jeg havde så meget kontakt med min personlige vejleder i ugerne op til opholdet at det føltes helt mærkeligt ikke at skrives/ringes mere efter jeg var taget afsted til Malaysia. Jeg har stadig svært ved at tro at EDU’s service er gratis for alle studerende - den ville have flere tusinde kroner værd i mit tilfælde.

September 22, 2022

Hej Timon
Mange, mange tak for de fine ord. Det er skønt, at du har værdsat vores vejledning og hjælp igennem hele processen. Jeg er så glad for, at det lykkedes med visum og det hele i sidste ende 😊
Jeg håber du havde et godt semester i Malaysia.
Bedste hilsener,

Klar anbefaling

EDU Danmark hjalp mig fra start til slut gennem hele processen. De fik det hele til at være super gennemskueligt, og gav mig gode råd som jeg brugte i mit udlandsophold. Kommunikationen var i top og jeg kan kun anbefale dem til både venner, familie og fremmede der også skal på udlandsophold! De havde altid tid til at svare grundigt på mine mails, og sørgede for at jeg fik en uforglemmelig oplevelse.

August 1, 2022

Hej Dina

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at du har været glad for vores hjælp i forbindelse med dit studieophold, og at du fik dig et uforglemmeligt ophold på CSUN.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiske vejledere og god hjælp

Jeg havde nogle fantastiske vejledere hos EDU, der altid var klar på at hjælpe mig med at besvare alle mine mange spørgsmål, der opstod undervejs i processen, hvad enten det var over mail eller telefon. Klar anbefaling herfra!

May 22, 2023

Hej Amalie
Mange tak for din anbefaling 😊
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at realisere dit studieophold.
Michael

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiske universitetsvejledere og god service!

EDU var fantastiske til at hjælpe mig afsted på mit livs studieophold, og de var altid gode til at svare på mine mange mails og telefonopringninger med spørgsmål :)

May 21, 2023

Hej Amalie
Jeg er glad for at høre, at du har haft dit livs studieophold i USA. Det var kun godt, at du ringede til os og sendte mails, hver gang du havde et spørgsmål, så du ikke var i tvivl under processen.
Bedste hilsener,

Rated 5 out of 5 stars

Veldig bra veiledning og støtte

Takk for god veiledning og støtte i valg av gjennomføring av utvekslingsopphold. Jeg har tidligere søkt på utveksling to ganger gjennom universitetene mine, og det har ikke vært sammen oppfølging og samme positive opplevelse av kontroll.

May 19, 2023

Hej Tomasine
Jeg er glad for at høre, at du har været glad for vores vejledning. Samt at vi kunne støtte dig igennem processen, så det blev en god oplevelse. Jeg håber du har haft et godt studieophold i USA.

Studieophold i USA

Jeg læste tredje semester af min kandidat på San Diego State University i efteråret 2022, hvor EDU hjalp mig afsted. Havde det ikke været for EDU, var jeg formentlig ikke kommet afsted! Jeg var i kontakt med flere forskellige personer hos EDU, som sammen hjalp mig med at finde det rette universitet for mig. De var alle utroligt hjælpsomme og kunne besvare eller finde svar på alt. Desuden sætter de en i kontakt med andre, der skal afsted til samme destination, hvilket er en kæmpe hjælp, hvis man er bekymret over at skulle afsted på egen hånd eller bare har brug for gode råd.

Det kan være en overvældende proces at skulle planlægge et studieophold selv, men med EDU's hjælp kan det sagtens lade sig gøre. De besidder omfattende viden om hvert enkelt universitet og har gode råd til alt, hvad man kan komme i tanke om. Derudover er de også tilgængelige, mens man er afsted, hvilket er en kæmpe fordel.

July 31, 2022

Kære Iben

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores hjælp i forbindelse med dit studieophold i San Diego.
Det er dejligt at høre, at du fandt vores råd og vejledning brugbar, og at det hjalp dig til at bevare overblikket i en proces, hvor der er mange ting,
der skal holdes styr på.
Jeg håber, at du havde et fantastisk studieophold på SDSU, og har fået en oplevelse for livet med dig hjem i bagagen. 😊

Klar anbefaling her fra

De var altid klar til at besvare de spørgsmål man eventuelt måtte have.
Endte med at skulle skifte vejleder undervejs, men de var gode til at kommunikere, så jeg ikke var i tvivl.

December 14, 2022

Hej Katrine

Tak for din fine anmeldelse. Det er godt at høre at du kom afsted, og at det gik det hele, når nu jeg måtte overgive dig til min kollega Theresa midt i processen pga. min barsel.

/Cecilie
EDU

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun anbefale EDU til andre

Jeg kan kun anbefale EDU til andre! Det er så nemt, og vejlederne er altid til rådighed.

May 16, 2023

Kære Christina

Mange tak for de flotte 5 stjerner og anbefaling af EDU.
Jeg håber, at du havde et fantastisk studieophold på UTS.

Rated 5 out of 5 stars

Hjælp hele vejen igennem, småt som stort

Fik hjælpe lige fra dag 1. Der var ingen dumme spørgsmål , og de hjalp med selv de små bekymringer man nu engang har.

May 16, 2023

Hej Shan

Helt enig, der findes ingen dumme spørgsmål – og jeg er rigtig glad for at høre, at du fik svar på både stort og småt i forbindelse med planlægningen af dit studieophold til New York. Jeg håber, at du har nydt din tid i storbyen over dem alle 😊 Mange tak for din fine anmeldelse!

Ellen

Rated 5 out of 5 stars

Hjalp mig realisere min drøm

Jeg fik god hjælp til at realisere et studieophold til UBC til Canada. Både inspiration, rådgivning og overblik var at finde hos EDU og det er jeg meget taknemmelig for.

May 15, 2023

Hej Christian
Mange tak for de rosende ord - dem sætter vi stor pris på! Dejligt at vi har kunne hjælpe dig med at realisere dit studieophold i Canada.
EDU's vejledere

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe hjælp i min søgning efter…

Kæmpe hjælp i min søgning efter udlandsophold!

May 15, 2022

Hej Søren
Vi er glade for at du værdsatte vores hjælp, da du søgte til Singapore. Jeg håber du havde et godt studieophold i Asien.
Stephanie og resten af EDU’s vejledere

Take a closer look